Nejsi přihlášen
Re: která dobrá duše
Libor nx psal:Tak která dobrá duše z okolí MB jede na Bandit pičo sraz a mohl by mi koupit pičo tričko.Na sraz bohužel nemůžu jelikož v tomto termínu má přijít na svět můj první potomek ,tak že budu pak někde jinde. díky za ochotu
já ale nikdy nevím zda si vzpomenu a tak mi napiš velikost ale až v den srazu a já vjetnamce ukecám
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:Libor nx psal:Tak která dobrá duše z okolí MB jede na Bandit pičo sraz a mohl by mi koupit pičo tričko.Na sraz bohužel nemůžu jelikož v tomto termínu má přijít na svět můj první potomek ,tak že budu pak někde jinde. díky za ochotu
já ale nikdy nevím zda si vzpomenu a tak mi napiš velikost ale až v den srazu a já vjetnamce ukecám
Tak to je super.Já bych ti pak zavolal na to čislo co máš v profilu,jestli tada platí.Jinak bych chtěl velikost XXL.Já bych si pak pro něj přijel.
Baltazar psal:Libor nx psal:Tak která dobrá duše z okolí MB jede na Bandit pičo sraz a mohl by mi koupit pičo tričko.Na sraz bohužel nemůžu jelikož v tomto termínu má přijít na svět můj první potomek ,tak že budu pak někde jinde. díky za ochotu
Tvůj návrh je mě jasnejuž to slyšímhele V MB mám krám tak jesi teda to triko chceš,tak si pro něj přijď do krámuhele a tobě se narodilo to dítě viď?to by sis teda u mě měl koupit skříň páč kam ty hadry teť budete dávat?
Jebat motorky :-)
Stránky: 1