Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2008 19:59:13 Offline |
Re: KN filtr
luktomas psal:Zdarec vyměnil jsem laďák za origo koncovku na B12 a mám tam K N filtr musím nechatt seřídit karburace?Ještě nemůžou se potpálit ventily???Dík za každou radu neradu.
extremně chudou směsí by jsi mohl propálit písty to ale tady nehrozí tak jako tak ti tam půjdu víc vzduchu tak by to určitě neuškodilo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2008 21:07:05 Offline |
Kelly01 psal:Akorát pokud ho nebudeš co 3 tisíce čistit tak to poznáš...
Vyhozený prachy,psychická masáž,efekt(pokud nedojde ke změně trysek a jehel) 0,-
Rád se vrátíš k origu..
jj pokud nedoladíš karbce k tomu KN tak to ztrácí smysl kupovat.....a bez toho ten motor mívá díru na prudký přidání...vlastní zkušenost......v případě jen výfuku bych ,ale karbce neřešil...tam rozdíl nepoznáš.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2008 21:22:18 Offline |
zdenek 1 psal:no já měl jen obavu jestli ten motor netrpí když tam hodím jen ten otevřený výfuk a nic víc? je tam v tom vata a mám ho jen 35cm. dlouhý jinak je vlastně průchozí,ale ten zvuk kuva to je peklo
když se koukneš do mího profilu tak je tam starej Shark...dílku nevím ale vnitřní pruměr je 45 mm a je to průchozí vlastně až na ventily......tak žádný starostí a užívej si zvuku
K.a.s.y.m. psal:zdenek 1 psal:no já měl jen obavu jestli ten motor netrpí když tam hodím jen ten otevřený výfuk a nic víc? je tam v tom vata a mám ho jen 35cm. dlouhý jinak je vlastně průchozí,ale ten zvuk kuva to je peklo
když se koukneš do mího profilu tak je tam starej Shark...dílku nevím ale vnitřní pruměr je 45 mm a je to průchozí vlastně až na ventily......tak žádný starostí a užívej si zvuku
kurňáááá krasavec
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2008 21:30:05 Offline |
zdenek 1 psal:K.a.s.y.m. psal:zdenek 1 psal:no já měl jen obavu jestli ten motor netrpí když tam hodím jen ten otevřený výfuk a nic víc? je tam v tom vata a mám ho jen 35cm. dlouhý jinak je vlastně průchozí,ale ten zvuk kuva to je peklo
kurňáááá krasavec
Dííííííííík
Stránky: 1