Nejsi přihlášen
Co je na tom pravdy? GSX 1400 Prodej ukončen
Kamoš byl dnes v MiraMotu na Praze 6 a tam mu sdělili, že SUZUKI ukončila prodej a tím i výrobu autobusů
Máte někdo takovou informaci na potvrzení?
Docela by mě to štvalo neb sem výhledově (příští rok) uvažoval o pořízení novýho autobusu. Takhle bych musel jít nejspíš do XJR 1300
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Martin B12 (Člen) 27.02.2008 21:19:16 Offline |
Re: Co je na tom pravdy? GSX 1400 Prodej ukončen
street triple picco
škardík psal:Dybyste nemysleli na viny, tak teď nemusíte řešit, že vám je přestanou vyrábět
Jo jo viny ani nevíš jak jsem rád, že jsem stihnul koupit B12K5, K6 se mi nelibí a K7 s vodou to už vůbec Takže teď už není jiná možnost než u ní zůstat, když Autobusům odzvonilo
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 06:50:41 Offline |
začali sem misto toho vozit ten hnusnej futurbike co mu říkaji B-Kingtaky jsem měl autobus v plánu....ted Už bude jedině jetej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 09:15:39 Offline |
Filous psal:...můžete si tu Karosu doject koupit třeba do Austrálije
Neumím plavat s motorkou na zádech
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jak se mi Suzuki jako značka líbila, tak teď jde pěkně do prdele. Hlavně že GSX-R 1000 má laufy dva
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Jak se mi Suzuki jako značka líbila, tak teď jde pěkně do prdele. Hlavně že GSX-R 1000 má laufy dva
...a viděls jí vovješenou trombónama vot Yoshi, co dodávaj jako origo parts??? ...to je kurva pjekný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
si najdete jinou modlu,já bych třeba časem taky volil bus,ale na novej mít nikdy nebudu,takže pokud budu kupovat tak starší a ty zatím budou
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1