Nejsi přihlášen
Je toto možný???(krádež motorky)
Sem brouzdal a našel jsem,jak ukradli Bandita... Opravdu jde tak lehce ukopnout zámek řízení....Svině zlodějský,asi bych se....kdyby se mi to stalo.
Jsou to odkazy na Youtube...
http://www.kradez-motorka.wz.cz/
Re: Je toto možný???(krádež motorky)
Jo je psal to i sem hned jak mu ji ukradli...
motorky se kradou do dodávky ty se většinou nestartují...
jo to suparina, vcera mi posilal kamos inzerat na B6S rok 2001, bez vicka nadrze bez sedla bez zapalovaci skrinky a bez takovejch tech malej cernejch bocnich plastu, jen by me zajimalo proc tam neni zapalovani a vicko nadrze? ze by nejaka corka a nekdo to holt potreboval nebo nevim?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
LosBanditos (Člen) 28.02.2008 12:31:31 Offline |
zajebaný zmrd !!!!!!!!!!!!!!!!
Normálně bych obnovil stané právo a sekal za to ruce. Když si představím kolik času a taky peněz jsem svojí bandasce věnoval a takovej čůůůůůráááák jí sebere no ty vole! Ani pomyslet
LosBanditos adios !
no vono taky nechat ji stat na nekrytym nehlidanym parkovisti jen se zamklejma riditkama si o to rika ale jo sekat ruce jenze by sme meli 50% populace bez rukou nektery i bez nohou a kdo by na ne makal zase poctivci
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:no vono taky nechat ji stat na nekrytym nehlidanym parkovisti jen se zamklejma riditkama si o to rika ale jo sekat ruce jenze by sme meli 50% populace bez rukou nektery i bez nohou a kdo by na ne makal zase poctivci
no v koncentraci jakou máme tady v úpici by bylo bezrukejch tak 70%
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Pooněkud starý.Souhlas.Zamykat řidítka nemá význam.To tam mohl přidat ceduli: B6 za odvoz. Mám zadní kotvu, ale mít víc místa pod sedadlem, přimykám to i řetězem. Proč ruce? Uřezat ,,nádobíčko'' rozžhaveným nožem je efektivnější.Usekneš ruku, má přece ještě druhou
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Nejlepší je nevyjíždět z garáže
Doporučuji kotoučový zámek s alarmem a pokud svině zlodějské chceš maximálně naštvat, kombinuj to s pořádným řetězovým zámkem s alarmem. Stačí jen malý pohyb motorkou... Kupoval jsem v PSi a jsem fakt spokojený
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:Nejlepší je nevyjíždět z garáže
Doporučuji kotoučový zámek s alarmem a pokud svině zlodějské chceš maximálně naštvat, kombinuj to s pořádným řetězovým zámkem s alarmem. Stačí jen malý pohyb motorkou... Kupoval jsem v PSi a jsem fakt spokojený
Vyjet z garáže bych ještě mohl, ale nesměl bych nikde zastavovat. ;-) .
Jinak díky za radu. Přemýšlím také hlavně o kotoučovém zámku.
A ještě se zeptám. Kolikrát jsi "vyrazil" se zamčeným kotoučem? Mám trochu strach ze svého "hosipu".
Bandit-Kralik (Člen) 04.03.2008 21:42:13 Offline |
Ja jsem jednou zapomenul na kotoucovou brzdu a odnesl to nahon tacho.....Jen jsem moto trochu popostrcil a bylo....Nejsdriv jsem myslel,ze mi to nejaky trouba ukopl.....HOSIP je na draka.
Sandman psal:Pooněkud starý.Souhlas.Zamykat řidítka nemá význam.To tam mohl přidat ceduli: B6 za odvoz. Mám zadní kotvu, ale mít víc místa pod sedadlem, přimykám to i řetězem. Proč ruce? Uřezat ,,nádobíčko'' rozžhaveným nožem je efektivnější.Usekneš ruku, má přece ještě druhou
pres tak s tim souhlasim a hodne pomalu a po kouskach a pak to vsude ukazovat aby si tu ku... dali pokoj!! taky mi ukradli motorku tak vim jaky to je jenze ja byl ten stastnejsi a nasel jsem si ji zpatky ale takovyho litani a vyrizovani kvuli takovymu zm*du!!! nikomu to nepreju!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Stránky: 1