Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 09:03:45 Offline |
Re: Přepínač světel
Contactol a prosříkat...
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ondra_S psal:K.a.s.y.m. psal:Contactol a prosříkat...
jo taky bych to tak viděl a když nepude tak to zkusím rozdělat a pak se uvidí co dál
a nebo budu jezdit jen na krátký, akorát nevím co pak na STK
...dyš na to budeš stříkat z venku, tag tomu moc nepomůžeš, prostě to rozeber a vyčisti...přemejšlej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 11:46:48 Offline |
Filous psal:ondra_S psal:K.a.s.y.m. psal:Contactol a prosříkat...
jo taky bych to tak viděl a když nepude tak to zkusím rozdělat a pak se uvidí co dál
a nebo budu jezdit jen na krátký, akorát nevím co pak na STK...dyš na to budeš stříkat z venku, tag tomu moc nepomůžeš, prostě to rozeber a vyčisti...přemejšlej
Kdo mluvil o stříkání zvenku...snad je jasný že to musíš sundat z řidítek a prostříkat zevnitř.
Dneska jsem nějak mimo....jako vždy
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:ondra_S psal:
a nebo budu jezdit jen na krátký, akorát nevím co pak na STK...dyš na to budeš stříkat z venku, tag tomu moc nepomůžeš, prostě to rozeber a vyčisti...přemejšlej
Kdo mluvil o stříkání zvenku...snad je jasný že to musíš sundat z řidítek a prostříkat zevnitř.
Dneska jsem nějak mimo....jako vždy
...no ondra ...na tvoji radu že prostříkat psal doslova:"a když nepude tak to zkusím rozdělat" ...tagže na to sem reagoval ...pokuť vim, tag u tebe se mi nestalo, že bys napsal ňákej nesmysl
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 13:01:05 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...dyš na to budeš stříkat z venku, tag tomu moc nepomůžeš, prostě to rozeber a vyčisti...přemejšlejKdo mluvil o stříkání zvenku...snad je jasný že to musíš sundat z řidítek a prostříkat zevnitř.
Dneska jsem nějak mimo....jako vždy...no ondra ...na tvoji radu že prostříkat psal doslova:"a když nepude tak to zkusím rozdělat" ...tagže na to sem reagoval ...pokuť vim, tag u tebe se mi nestalo, že bys napsal ňákej nesmysl
Jak říkám jsem dneska mimo....reaguju i na to co se mě netýká bo to blbě čtuJinak se muže stát ,že napíšu kravinu nejsem dokonalej
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 13:32:25 Offline |
..vo hádání nejde jen se takhle občas pošťuchujem...už se těším až ho poznám osobně
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 19:06:01 Offline |
Zdenek psal:Moc bych vo to poznání nestál,,von se hned pere.Zdenek.
To nevadí já mám delší ruce tak na mě nedošáhne
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 20:34:23 Offline |
já se neperu...já tak max.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 07:17:14 Offline |
svatej psal:K.a.s.y.m. psal:já se neperu...já tak max.
Ty chces poznat Filouse?! Taky sem o to kdysy stal,ale ted toho lituju. Aspon,ze umi balit ciga,holomek jeden non-hair. Vid,Fildo?!
balení cigár mi je na bo nekouřim(jen si nechávám) a nehulim.
TAkže sem to kuchnul , samozdřejmě sem nevěděl odkud začít, ale tak dal sem jeden šroubeka druhej a bylo to vyčistil sem kontak, byl uplně zelenej jak tam měď zkorodovala tak sem vyčistil , ošmirgloval a fakčí to jako prase
A ještě mám jednu otázku, ve světle je jetě jedna malá žárovka, ta má svítit kdy?
DUM SPIRO SPERO
K.a.s.y.m. psal:svatej psal:K.a.s.y.m. psal:já se neperu...já tak max.
Ty chces poznat Filouse?! Taky sem o to kdysy stal,ale ted toho lituju. Aspon,ze umi balit ciga,holomek jeden non-hair. Vid,Fildo?!
balení cigár mi je na bo nekouřim(jen si nechávám) a nehulim.
Hele esli ani nehulíš, tag na sraz ani nejezdi. Co bys pak dělal v mašince
viz avatar:)
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2008 07:17:40 Offline |
škardík psal:K.a.s.y.m. psal:svatej psal:
Ty chces poznat Filouse?! Taky sem o to kdysy stal,ale ted toho lituju. Aspon,ze umi balit ciga,holomek jeden non-hair. Vid,Fildo?!balení cigár mi je na bo nekouřim(jen si nechávám) a nehulim.
Hele esli ani nehulíš, tag na sraz ani nejezdi. Co bys pak dělal v mašince
Tak já to řeknu jinak......zkusil jsem asi 3x a pokaždy bez účinku tak nemám důvod to zkoušet znova.
K.a.s.y.m. psal:škardík psal:K.a.s.y.m. psal:
balení cigár mi je na bo nekouřim(jen si nechávám) a nehulim.Hele esli ani nehulíš, tag na sraz ani nejezdi. Co bys pak dělal v mašince
Tak já to řeknu jinak......zkusil jsem asi 3x a pokaždy bez účinku tak nemám důvod to zkoušet znova.
...ubalim ti něco spešl
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2008 08:02:48 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:škardík psal:
Hele esli ani nehulíš, tag na sraz ani nejezdi. Co bys pak dělal v mašinceTak já to řeknu jinak......zkusil jsem asi 3x a pokaždy bez účinku tak nemám důvod to zkoušet znova.
...ubalim ti něco spešl
po pravdě po tom ani netoužím,ale kdo ví jak to nakonec dopadne
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
Tak já to řeknu jinak......zkusil jsem asi 3x a pokaždy bez účinku tak nemám důvod to zkoušet znova....ubalim ti něco spešl
po pravdě po tom ani netoužím,ale kdo ví jak to nakonec dopadne
No právě, to neví ani Filous jak to dopadne, když něco ubalí
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2008 08:16:18 Offline |
vOjTaB6 psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...ubalim ti něco spešlpo pravdě po tom ani netoužím,ale kdo ví jak to nakonec dopadne
No právě, to neví ani Filous jak to dopadne, když něco ubalí
Meloun psal:Parkovačka...při zamknutým řízení až do tý dolní polohy..v podstatě k hovnu..
no k hovnu mi toje protože to stejně nesvítí, ty myslíš tu polohu, kdy máš zamčený řidítka a můžeš mít zaplý blinkry ne? a jak to rozsvítíš? to svítí sama nebo jak?
DUM SPIRO SPERO
ondra_S psal:Meloun psal:Parkovačka...při zamknutým řízení až do tý dolní polohy..v podstatě k hovnu..
no k hovnu mi toje protože to stejně nesvítí, ty myslíš tu polohu, kdy máš zamčený řidítka a můžeš mít zaplý blinkry ne? a jak to rozsvítíš? to svítí sama nebo jak?
zamkneš ještě jakoby o polohu dál...
Fik-B6S psal:ondra_S psal:Meloun psal:Parkovačka...při zamknutým řízení až do tý dolní polohy..v podstatě k hovnu..
zamkneš ještě jakoby o polohu dál...
jak o polohu dál , když vypneš klíček, tak prostě nic, otočíš o polohu doleva,a zamčeš řidítka, další poloha vlevo je , že máš zamčený řidítka a můžeš pusit vystražný blinkry. jiná poloha už na tý spinačce není, nebo sem slepej jako.
DUM SPIRO SPERO
Stránky: 1