Nejsi přihlášen
Servis Olomouc a okolí
Dámy a pánové, potřeboval bych tip na dobrej servis. Chci dát bandasku na preventivní kontrolu a seřízení. Něco jsem tu na foru už četl, ale kloudných odpovědí po málu. Kdyžtak aj s kontakty, díky
B600S -> Z750S -> VFR 800 Vtec -> B1200S
Re: Servis Olomouc a okolí
Teď to budu absolvovat taky a rozhodl jsem se jí dát před sezonou do značkovýho servisu v Přerově (Asters). Cena včetně výměny oleje a svíček cca. 2.500,- až 3.000,- dle jejich předběžnýho vyjádření. Tak zkusím a uvidím...
Beranek psal:Teď to budu absolvovat taky a rozhodl jsem se jí dát před sezonou do značkovýho servisu v Přerově (Asters). Cena včetně výměny oleje a svíček cca. 2.500,- až 3.000,- dle jejich předběžnýho vyjádření. Tak zkusím a uvidím...
Já to potřebuju bez oleje a svíčet, aléé jestli sou tam dobří, aby se mi o bandasku dobře postarali Asi tam zajedu taky, jestli nedostanu jiné doporučení.
B600S -> Z750S -> VFR 800 Vtec -> B1200S
Beranek psal:+ ještě výměna přední gumy a celková kontrola, má 6.500 km a asi by to chtělo. Sám si umím na autě tak maximálně dolít vodu do ostřikovačů a ty na Banďourovi nemám...
...a Kefalín čo vy si predstavujetě pod takým pojmom celková kontrola?
...já jenom, že je to tu skoro jako nějaký zaříkávadlo. A přitom se stačí podívat do příručky (ani ne manuálu) a je jasný co máš zkontrolovat.
...nebo rád posloucháš ty řeči v servisu po předložení faktury?
There's a pie in the sky when you die.
Beranek psal:Teď to budu absolvovat taky a rozhodl jsem se jí dát před sezonou do značkovýho servisu v Přerově (Asters). Cena včetně výměny oleje a svíček cca. 2.500,- až 3.000,- dle jejich předběžnýho vyjádření. Tak zkusím a uvidím...
jako tam ty lidi me pekne zklamaly, bo jsem tam dvakrat objednaval blbej vzduchovej filtr a nebyli ho schopni dodat, pak jsem si tam chtel koupit olej a ten byl o 100 na litru drazsi nez na netu... tak jsem zasel do stare dobre mototechny a vse jsem objednal za netove ceny a do druheho dne to bylo doma
Vzdy muze byt hur :-)
Pod pojmom "celková kontrola" si Kefalín představuje celkovou kontrolu všech důležitých částí před sezonou, na motorce dovezené z venku a bez známé historie. Dále Kefalín nemá čas a ani zkušenosti se s tím srát sám. Nerad bych si rozbil hubu hned zkraje roku...
Loupežník650 (Člen) 01.03.2008 10:45:53 Offline |
doporučuji v Přerově Asters jezdím tam z Uh.Hradiště a spokojenost
Loupežník650 (Člen) 01.03.2008 16:34:13 Offline |
to víš autorizovaný servis je vždy drahý
Stránky: 1