Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 19:02:03 Offline |
Re: kolísají volnoběžné otáčky
synchronizace karburátorů a je po kolísání
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
............. s nepravidelným volnoběhem jsem se trápil a trápím doteď, teda teď už na to . Mám úplně stejnej problém a nepomohlo vůbec nic (teda u mojí mašiny). Karbecy byly dělaný snad 3x, ventily taky a kdo ví co ještě a pořád to dělá ale já na volnoběh nejezdím tak na to házím bobek. Pokud to na volnoběh nezdechne - tak čert to vem. Navíc když jsem to měl v servisu, tak mi řekli: za 1. není to honda a za 2. nejste jedinej, takových už tu bylo s tímhle problémem
"Burn rubber, not your soul"
zzzmrzlinar (Člen) 29.02.2008 09:40:15 Offline |
no yá nevím borci, jestli to neni zbytečná panika, já mám na Bšestikuli najeto jen 4000 km (teda měl jsem) a volnoběh trosku kolísá, jinak motor byl a je servisovanej v Suzuki a myslím že dokonce i v manuálu je že volno otáčky můžou činit 1100-1300
Bombarďák, servis co se odkazuje na to, že to není Honda a nebo ňáká jiná jebka a tvrděj že je to v podstatě normální u týhle mašiny, tak to teda normální není a tam bych si nenechal nafouknout ani gumu natož je nechat se hrabat v mím motoru, kurwa.
Pajk psal:Bombarďák, servis co se odkazuje na to, že to není Honda a nebo ňáká jiná jebka a tvrděj že je to v podstatě normální u týhle mašiny, tak to teda normální není a tam bych si nenechal nafouknout ani gumu natož je nechat se hrabat v mím motoru, kurwa.
............. samozřejmě citaci nebrat doslovně. Oni to mysleli tak, že si tím nemám zatěžovat hlavu a to ani nedělám. Nějaký to kolísání otáček může mít řadu příčin a pokud to nemá drastickej vliv na jízdní vlastnosti, příp. na součásti motoru tak na to Neříkám, že je to dobře, ale nečekám od toho švýcarský hodinky - Bandit je prostě Bandit .
"Burn rubber, not your soul"
Stránky: 1