Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » konverze videa z sony-ericsson

inkvizitorr (Administrator)
28.02.2008 18:16:48

konverze videa z sony-ericsson

když mi se k750i udělá video ve formátu 3gp myslim, máte nějakej vyzkoušenej prográmek (malej, jednoduchej a dobře fungující) pokud možno volně ke stažení kerej to zkonvertuje na wmv nebo avi nebo něco použitelnějšího???help

doba je temná...
osiris (Člen)
28.02.2008 18:25:37

Re: konverze videa z sony-ericsson

...mám v pc doma, vydrž

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
huskyb12 (Administrator)
28.02.2008 18:39:23

Já vim hovno, ale Filous je na to vodborník jak Koldan na vejfuky ! Je to fakt machr a myslim, že nikdo jinej Ti nepomůže kámo :)))

ale di, Ty brepto ...
osiris (Člen)
28.02.2008 18:54:08

...a vod koho sis myslel že to asi tak můžu mít woe, dyž klikneš na "vo aplikaci" tak to tam máš fijalový na bílým :))

inkvizoj: vytáhni mu to ze zobáku, máš ho na parapetu ;)

28.02.2008 19:13:52

doufám že to nebyl ten co sem měl teď v polifcesurprised letim tam...good díkes

doba je temná...
osiris (Člen)
28.02.2008 19:22:20

...hayzle nenažranej bigsmile bigsmile byl chovnej
...počťačky ti určo házej rekomanda přes plot bigsmile

vorel (Člen)
28.02.2008 21:37:51

můžu taky poprosit něco co udělá z mp4 videja něco jinýhohelp

řikám si hurikán
osiris (Člen)
28.02.2008 22:31:18

...máš tam tó vogu, na tom, nó, za tim skleněným v brašně ;)

mr.BSE (Člen)
28.02.2008 22:47:38

nevim co vam moderatizator poslal,ale vsechno v jednom a jeste zdarma je...

http://www.erightsoft.com/SUPER.html

goodgood

leta pouzivam a nemuzugood si ztezovat

Second Class Citizen
1130 Café Racer
vorel (Člen)
29.02.2008 10:43:32

senkjů

řikám si hurikán
Kakin (Člen)
29.02.2008 10:44:33

já to chcu taky!!!!! Dííííky

Kelly01 (Člen)
29.02.2008 10:57:52

mr.BSE
co si tam mám vlastně stáhnout?
Dík za radusmile1

God Save The Queen!
mr.BSE (Člen)
29.02.2008 11:16:30

Kelly:

Unable to load the requested download page, possible reasons are:

+ Your browser (or your firewall software, ZoneAlarm or other) is hiding or modifying your http_referrer parameter.
                  Your current http_referrer is: http://www.erightsoft.org/S6Kg3.html which is INCORRECT. You DID NOT come
                  from this page, you rather landed on this page. Your PC hides the referrer page (the page where you came from).
                + You are not linked to this page through the official eRightSoft web pages.
                + Your browser or your PC configuration do not update correctly the http_referrer after each different page visit.
                + Your browser or your PC configuration do not support this web browsing mode.
                + You are using a web translation engine (Google, AltaVista..) which modifies the http_referrer or disbales JavasSripts.

nejak jim to mrda..

http://rs242.rapidshare.com/files/84141 … Rsetup.exe

+ to mas jeste na mistnim FTP

Second Class Citizen
1130 Café Racer
tajnej (Člen)
29.02.2008 13:02:57

zběsilá kráva má pravdu, super je fakt super, sem túdle potřeboval zcela nepochopitelně navopak dát video do mobilu (sem myslel, že takovou:pussy:vinu rozhodně nikdy nebudu dělat) a super to umí snad všechno všema směrama

jo a bédo: na přehrání skoro všeho (bez nutnosti ňák konvertovat to tvoje MP4) funguje takovej balíček co se menuje CCCP. má jako příslušenství i takovej přehrávač (media player classic), co sice vypadá jako kdybys ho vytáh z nosu, ale od tý doby, co sem si to dal do kompu, se mě přestal ptát na chybějící kodeky.
no a eslis eště pořád čolek, já hirše překlopim a ty se s nim budeš moct vytáhnout :-D

mr.BSE (Člen)
29.02.2008 13:53:59

Taky si tim konvertuju stazeny videa z youtube do telefonugood
Kdyz sem mel jeste smartphone,tak sem nejaky 3GP neresil,ale ted to bohuzel jinak nejdebad

Second Class Citizen
1130 Café Racer
vorel (Člen)
29.02.2008 15:21:46

bédo já vůbec nevim vo čom mluvíš, já nic nepotřebuju, jen že mi z kamery leze formát mp4 kerej si normálně přehraju, ale ňákej babičin šitodvdplejer to nebere. žádný jiný věci nechci řešit ani chápat

řikám si hurikán
29.02.2008 20:00:23

bse: ó velké díky ti za konečně pořádně fungující softgood satan ti to oplatí na dětechbigsmilebigsmilebigsmile ale ještě poraď, jaký nastavení je optimální pro výslednej soubor kerej bude ve finále viset na youtube tak aby to nebylo zbytečně veliký, ale aby to bylo co nejkvalitnější (co youtube maximálně povoluje)surprised hlavně teda v oblasti toho video tj. scale size, aspect, frame a bitratehelp díííkesgood

doba je temná...
Kelly01 (Člen)
29.02.2008 20:26:52

Ty se hodláš v komickém Hubíkovi s motorkou co nelze nastartovat exhibovatsurprised

God Save The Queen!
29.02.2008 20:31:38

Kelly01 psal:

Ty se hodláš v komickém Hubíkovi s motorkou co nelze nastartovat exhibovatsurprised

ale pussy idontknow jenom mi f tom nějak ujíždí pendolíno a tak nová kamera na helmu nebo řídítka na motorku a lyže bude asi teď ve větší permanenci než foťákcool

jo a holub už dorazil, díkesgood

doba je temná...
mr.BSE (Člen)
01.03.2008 10:47:35

Inkvizovi:pokud nahravan na youtube (stalo se jednou bigsmile) tak necham vse jak je, jen vyberu format a codec (avi a divx). Bitrate apod. neresimsmokin

Second Class Citizen
1130 Café Racer
01.03.2008 20:23:40

mr.BSE psal:

Inkvizovi:pokud nahravan na youtube (stalo se jednou bigsmile) tak necham vse jak je, jen vyberu format a codec (avi a divx). Bitrate apod. neresimsmokin

no tos mi pomohass tak du laborovat nosmokin a když už sme u toho co takhle něco kde se to dá sestříhat, přidat muzika a textysurprisedhelp podmínka JEDNODUCHÝbigsmile grácijecool

doba je temná...
PALOUS (Člen)
01.03.2008 20:41:53

Jó BSE dyš seš takovej vodborník tak byc měl taky dotashelpmám nokia E65 a mám v něm klasickej real player a ten je absolutně na kulový páč jen stop a pauzabadpři přehrávání filmu bych si představoval ještě vpřed a vzadgoodje nějakej takovej přehrávač free?kujůgoodjako film do toho už problém není ale to co sem psal to jobad

Jebat motorky :-)
Cvrček (Člen)
02.03.2008 10:11:03

PALOUS psal:

Jó BSE dyš seš takovej vodborník tak byc měl taky dotashelpmám nokia E65 a mám v něm klasickej real player a ten je absolutně na kulový páč jen stop a pauzabadpři přehrávání filmu bych si představoval ještě vpřed a vzadgoodje nějakej takovej přehrávač free?kujůgoodjako film do toho už problém není ale to co sem psal to jobad

A není na takový dotazy třebas jiné forum? Na mobil používám http://smartmania.cz/,nebo jiné podobné....Tam jsou taky lidi ochotní a pomohousmile1

PALOUS (Člen)
02.03.2008 10:57:28

Cvrček psal:
PALOUS psal:

A není na takový dotazy třebas jiné forum? Na mobil používám http://smartmania.cz/,nebo jiné podobné....Tam jsou taky lidi ochotní a pomohousmile1

To asi je ale gdo se f tom hnoji tam má vyznatsickde mě vo mobil ne vo pdagood

mr.BSE (Člen)
02.03.2008 11:23:26

inkvizitorr psal:

no tos mi pomohass tak du laborovat nosmokin a když už sme u toho co takhle něco kde se to dá sestříhat, přidat muzika a textysurprisedhelp podmínka JEDNODUCHÝbigsmile grácijecool

covece, nikdá sem ničehoš nič nestrihal,takze s tim ti asi nehelpnu...

Nebo spis jinak - moje upravy videa se zastavily na prevedeni VRO(DVD-RAM) na divx a vystrihani reklam z toho... Na to pouzivam TMPGENC - neni to free,ale je to jednoduchouckygood titulky dou pridat,ale texty jaky si asi predstavujes ty ne e.

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous (Člen)
02.03.2008 11:49:55

...uš nigdy nechci telefoun s foťákem a kamerou...dráteník mi dal novej hártdisk (snat teda, aspoň něco takovýho řikal, že prej ten starej byl f pussy asi vot tech ran) a uš si ani nestáhnu fotky, páč sem chtěl znova nainstalovat ten program s cdčka, co byl u founu, napsalo mi to, že se instalace nezdařila, tag sem fsteky milý cédéčko rozlámal a teť mam velký kulový a plnej foťák fotek, kerý uš z něj nigdy nedostanu...a videjí mam taky 3 ass, ale nigdy se mi nepovedlo je spustit, tagže taky na pussy, páč ani nevim, co v nich jesmile2 ...ale dyby ste chtěli f týdle voblasti z něčim poradit, tag aš pudu zas vokolo, směle se vobraťte...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 (Člen)
02.03.2008 12:05:50

Puč si videokameru a stoč to pomocí makra z displejeidontknow

Pak to dáš na VHS a to už je tvoj parketasmile1

God Save The Queen!
Filous (Člen)
02.03.2008 12:11:32

Kelly01 psal:

Puč si videokameru a stoč to pomocí makra z displejeidontknow

Pak to dáš na VHS a to už je tvoj parketasmile1

...du voprášit videjogood

Kelly01 (Člen)
02.03.2008 12:13:05

Vidíš..
A pak že se tady na radu musí čekatsmile1

God Save The Queen!
Filous (Člen)
02.03.2008 12:14:28

..zřejmě sem narazil na jeden s tvejch lepčích dnůbigsmile

PALOUS (Člen)
02.03.2008 12:28:37

Filous psal:

..zřejmě sem narazil na jeden s tvejch lepčích dnůbigsmile

Tak tím pádem dyš deš teda vokolo a šílenej se na mě vyasstak bych teda ten dotas směřoval k toběhelpbigsmile

02.03.2008 12:56:17

Cvrček psal:

začínam mít stavy jako kelly, jinam se mi nechce, před lidma se spíš skrejvám, nejlíp je mi mezi stejnejma úchylama jako sem já sám, tady je nás assassass a určitě sem si řikal, že se najde někdo gramotnej, kdo mě to naučíidontknow vyhrálsbigsmilebigsmilebigsmile du to nainštalovat, čekej fůry dotazůbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Baltazar (Člen)
02.03.2008 13:04:20

Filous psal:

...uš nigdy nechci telefoun s foťákem a kamerou...dráteník mi dal novej hártdisk (snat teda, aspoň něco takovýho řikal, že prej ten starej byl f pussy asi vot tech ran) a uš si ani nestáhnu fotky, páč sem chtěl znova nainstalovat ten program s cdčka, co byl u founu, napsalo mi to, že se instalace nezdařila, tag sem fsteky milý cédéčko rozlámal a teť mam velký kulový a plnej foťák fotek, kerý uš z něj nigdy nedostanu...a videjí mam taky 3 ass, ale nigdy se mi nepovedlo je spustit, tagže taky na pussy, páč ani nevim, co v nich jesmile2 ...ale dyby ste chtěli f týdle voblasti z něčim poradit, tag aš pudu zas vokolo, směle se vobraťte...

máte štěstí, že du kolem, říkají, že jsem odborníkbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
mám stejnet tydlifon a cd mám taky hečgood

The father of the little princess of the dawn
Filous (Člen)
02.03.2008 13:10:56

Baltazar psal:
Filous psal:

máte štěstí, že du kolem, říkají, že jsem odborníkbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
mám stejnet tydlifon a cd mám taky hečgood

...pučíš???surprised

02.03.2008 14:18:36

Filous psal:

...pučíš???surprised

ci fiks to cédéčko k tomu vůbec nepotřebuješ, až se stavíš pro ty krámy, vysvětlim...smokin

doba je temná...
Baltazar (Člen)
02.03.2008 15:19:59

půjčím ale dredaři inkviz má pravdu spojíš kabelem a najde to vyměnitelný disk. nebo kup za 200 blůtů a jde to i bez kabelu

The father of the little princess of the dawn
Geograf (Člen)
02.03.2008 16:33:42

Si ten soft ztáhněte přímo ze sonyeriksoňáckéch stránek good
http://www.sonyericsson.com/cws/support … &lc=cs
je to ten PC Suite
taky mě to z teho originálního CD nechtělo fungovat a pak sem sosl tu novou verzi a v pohode a dá se hrabat i v paměti telefonu nejen na kartě smokin

Kam nevidím, tam nepospíchám
Filous (Člen)
02.03.2008 17:19:43

Baltazar psal:

půjčím ale dredaři inkviz má pravdu spojíš kabelem a najde to vyměnitelný disk. nebo kup za 200 blůtů a jde to i bez kabelu

...nevim jag je to možný, ale já dyš to připojim, tag mi to nic nenajdeidontknowsmile2

Filous (Člen)
02.03.2008 17:21:30

Geograf psal:

Si ten soft ztáhněte přímo ze sonyeriksoňáckéch stránek good
http://www.sonyericsson.com/cws/support … &lc=cs
je to ten PC Suite
taky mě to z teho originálního CD nechtělo fungovat a pak sem sosl tu novou verzi a v pohode a dá se hrabat i v paměti telefonu nejen na kartě smokin

...eště nigdy se mi nic nepovedlo nainstalovat...teda krom route 66, to je jedinej program, kerej sem nainstaloval a funguje...jinag nicsmile2smile2smile2

Kelly01 (Člen)
02.03.2008 19:17:27

Ze suite se poserešsick

leda MyPhoneExplorergood

God Save The Queen!
Filous (Člen)
02.03.2008 20:46:17

Kelly01 psal:

Ze suite se poserešsick

leda MyPhoneExplorergood

...jakou řečí mluvit bledá tvář???surprisedsmile2

bobule (Člen)
02.03.2008 20:49:06

myslim že nejjednoduší varianta je zformátovat telefon a něco špičatýho vrazit do foťáčku a máš svatej pokojgoodbigsmile

to jebu
Filous (Člen)
02.03.2008 20:51:17

bobule psal:

myslim že nejjednoduší varianta je zformátovat telefon a něco špičatýho vrazit do foťáčku a máš svatej pokojgoodbigsmile

...já myslim, že ho brzo sformátuju podráškou ňáký těšký botysmile2

Kelly01 (Člen)
02.03.2008 20:58:33

A co charitasurprised

podložit ho bombičkou a položit před baráksurprised

Prej tam máte hodně sociálně potřebnýchevil

God Save The Queen!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS