Nejsi přihlášen
Re: potřebuju přeleštit.....
maňas psal:brusku v práci máme,aj bych si ji asi mohl půjčit,ale pokud jenom leštit tak to není ono,tohle znamená obrousit a znova nalakovat
jasne.....prebrousit a nalakovat....ale ne me ale PARKETY!!!!!
.
kdy by ses moh stavit?? vikend mam volnej,,,
p,s, klidne sebou vem zas RUM
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 09:23:45 Offline |
Progearova žena psal:ja si to ale sama delat nechci.....
.
.
takze kdo mi pomuze??
.
....klucíííííííííí....o vikendu bude stejne chcat, takze na motorky se nemuzete vymlouvat....
Tak to docela chápu ve dvou se to dělá líp a je to i příjemnější.....a když tam nebudeš nikoho mít budete mít na to aspoň klid
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:ja si to ale sama delat nechci.....
.
.
takze kdo mi pomuze??
.
....klucíííííííííí....o vikendu bude stejne chcat, takze na motorky se nemuzete vymlouvat....Tak to docela chápu ve dvou se to dělá líp a je to i příjemnější.....a když tam nebudeš nikoho mít budete mít na to aspoň klid
muze nas ale bejt vic nez jen dva....klid nepotrebuju....kazda ruka se hodi....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 09:30:23 Offline |
Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:ja si to ale sama delat nechci.....
.
.
takze kdo mi pomuze??
.
....klucíííííííííí....o vikendu bude stejne chcat, takze na motorky se nemuzete vymlouvat....Tak to docela chápu ve dvou se to dělá líp a je to i příjemnější.....a když tam nebudeš nikoho mít budete mít na to aspoň klid
muze nas ale bejt vic nez jen dva....klid nepotrebuju....kazda ruka se hodi....
Já jsem ale o rukách nic nepsal
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 09:36:36 Offline |
Progearova žena psal:ty to nerad delas rukou??....rukama??
Jo používám jiny části těla.... pokud teda nemluvíš o drátkování parket
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 09:44:55 Offline |
Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:ty to nerad delas rukou??....rukama??
Jo používám jiny části těla.... pokud teda nemluvíš o drátkování parket
brousit muzes co chces, ale me jde o ty parkety.....!!!
v tom případě se mnou nepočítej
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:
Jo používám jiny části těla.... pokud teda nemluvíš o drátkování parketbrousit muzes co chces, ale me jde o ty parkety.....!!!
v tom případě se mnou nepočítej
šukat to jo, ale pomoct to ne......holomci
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 10:01:04 Offline |
Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:
brousit muzes co chces, ale me jde o ty parkety.....!!!v tom případě se mnou nepočítej
šukat to jo, ale pomoct to ne......holomci
Rád bych ,ale víkendu slavim svoje svátko narozky a jak uznáš je trošku důležitější než parkety ač teda tvoje
v tom případě se mnou nepočítejšukat to jo, ale pomoct to ne......holomci
Rád bych ,ale víkendu slavim svoje svátko narozky a jak uznáš je trošku důležitější než parkety ač teda tvoje
neuznavam.....narozky budes mit i za rok.....pokoj predelavam jen ted
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 10:05:51 Offline |
šukat to jo, ale pomoct to ne......holomciRád bych ,ale víkendu slavim svoje svátko narozky a jak uznáš je trošku důležitější než parkety ač teda tvoje
neuznavam.....narozky budes mit i za rok.....pokoj predelavam jen ted
pokoj budeš mít i příští vikend ,ale narozky a svátek v jeden den jen jednou za rok jindy nic neslavím.
Rád bych ,ale víkendu slavim svoje svátko narozky a jak uznáš je trošku důležitější než parkety ač teda tvojeneuznavam.....narozky budes mit i za rok.....pokoj predelavam jen ted
pokoj budeš mít i příští vikend ,ale narozky a svátek v jeden den jen jednou za rok jindy nic neslavím.
to si Bedřich?? nojo, tak prd no....tak ja si to udelam sama
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 10:21:03 Offline |
neuznavam.....narozky budes mit i za rok.....pokoj predelavam jen tedpokoj budeš mít i příští vikend ,ale narozky a svátek v jeden den jen jednou za rok jindy nic neslavím.
to si Bedřich?? nojo, tak prd no....tak ja si to udelam sama
Ne Bedřich ne...mám to 7.3.,ale akci pro kamoše dělám tuhle sobotu.
pokoj budeš mít i příští vikend ,ale narozky a svátek v jeden den jen jednou za rok jindy nic neslavím.to si Bedřich?? nojo, tak prd no....tak ja si to udelam sama
Ne Bedřich ne...mám to 7.3.,ale akci pro kamoše dělám tuhle sobotu.
asi nejsem kamarad.....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 10:22:40 Offline |
to si Bedřich?? nojo, tak prd no....tak ja si to udelam samaNe Bedřich ne...mám to 7.3.,ale akci pro kamoše dělám tuhle sobotu.
asi nejsem kamarad.....
to netvrdím,ale víc jak 12 se nás do 2+1 fakt nevejde :)Přijed na sraz rád tě ožeru:)
Meloun psal:Zaměstnej mladýho,ne??
Lenoch jeden lenošné!
to sice jo, ale nedovedu si predstavit jak odstehuje skrin.....pripadne jak nezmrvime brouseni a lakovani parket....a pak taky on nas byt uz zna....chtela jsem se pochlubit jak mam peknej domov
Ne Bedřich ne...mám to 7.3.,ale akci pro kamoše dělám tuhle sobotu.asi nejsem kamarad.....
to netvrdím,ale víc jak 12 se nás do 2+1 fakt nevejde :)Přijed na sraz rád tě ožeru:)
na sraz jedu jako doprovodne vozidlo....v 7 vecer odjezd z prahy se zavazadlama tech, kdo mi je dopravi domu k odvozu...smer jakasi rit v krkonosich.....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 10:27:20 Offline |
asi nejsem kamarad.....to netvrdím,ale víc jak 12 se nás do 2+1 fakt nevejde :)Přijed na sraz rád tě ožeru:)
na sraz jedu jako doprovodne vozidlo....v 7 vecer odjezd z prahy se zavazadlama tech, kdo mi je dopravi domu k odvozu...smer jakasi rit v krkonosich.....
Tak není problém pokecáme popijeme
to netvrdím,ale víc jak 12 se nás do 2+1 fakt nevejde :)Přijed na sraz rád tě ožeru:)na sraz jedu jako doprovodne vozidlo....v 7 vecer odjezd z prahy se zavazadlama tech, kdo mi je dopravi domu k odvozu...smer jakasi rit v krkonosich.....
Tak není problém pokecáme popijeme
problem je....ja nepiju a s cizima lidma si nepovidam a jeste mam zarliveho pritele....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 10:35:19 Offline |
na sraz jedu jako doprovodne vozidlo....v 7 vecer odjezd z prahy se zavazadlama tech, kdo mi je dopravi domu k odvozu...smer jakasi rit v krkonosich.....Tak není problém pokecáme popijeme
problem je....ja nepiju a s cizima lidma si nepovidam a jeste mam zarliveho pritele....
tomu sama nevěříš ,že jo...stačí se kouknout na ten web co máš profilu a každýho napadne uplný opak toho co jsi ted řekla.neuražse a řkáš ted
na sraz jedu jako doprovodne vozidlo....v 7 vecer odjezd z prahy se zavazadlama tech, kdo mi je dopravi domu k odvozu...smer jakasi rit v krkonosich.....Tak není problém pokecáme popijeme
ale jinak ok
.
pokecame a popijem, kdyz to nebude .....to mi posledni dobou nak nejede....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 10:50:55 Offline |
Progearova žena psal:Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:
Tak není problém pokecáme popijemeproblem je....ja nepiju a s cizima lidma si nepovidam a jeste mam zarliveho pritele....
ale jinak ok
.
pokecame a popijem, kdyz to nebude .....to mi posledni dobou nak nejede....
V klídku já piju RUM
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:Progearova žena psal:
problem je....ja nepiju a s cizima lidma si nepovidam a jeste mam zarliveho pritele....ale jinak ok
.
pokecame a popijem, kdyz to nebude .....to mi posledni dobou nak nejede....V klídku já piju RUM
ok....lepsi nez pivo....ale v primnezenem mnozstvi....pak to dopada spatne....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 10:56:48 Offline |
ale jinak ok
.
pokecame a popijem, kdyz to nebude .....to mi posledni dobou nak nejede....V klídku já piju RUM
ok....lepsi nez pivo....ale v primnezenem mnozstvi....pak to dopada spatne....
jak komu
V klídku já piju RUMok....lepsi nez pivo....ale v primnezenem mnozstvi....pak to dopada spatne....
jak komu
.
me jeste zatim to po rumu nikdy spatne nedopadlo...jen to nechci zkouset...ostatne, alkohol je .......
Alkohol je právě
Co by bez něj bylo lidstvo??
90% by se bez něj ani nenarodilo!
A co takovej sraz bez alkáče??Bysme jako společně při čaji diskutovali o východních učení a vyprávěli si zážitky z každoročního setkání přátel klubu "Zdravá Země"??
Ostatně sama posuď,co například z tohoto milého,mě neznámého hocha dělá alkohol...
Usmívajíce sedí,v poklidném hovoru s přáteli..
A po té malé lahvince se mění v děsnýho sprosťáka
Navíc si pletoucího ženu s mužem!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:
Alkohol je právě
A co takovej sraz bez alkáče??Bysme jako společně při čaji diskutovali o východních učení a vyprávěli si zážitky z každoročního setkání přátel klubu "Zdravá Země"??
Ostatně sama posuď,co například z tohoto milého,mě neznámého hocha dělá alkohol...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … n/DSC1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … n/DSC2.jpg
ja to o nem vim....to neni nic novyho ze posilnen alkoholem je silak.....
jen neni fer ze ja si se Zdenakem nesim ani psal a on se po nem hned vali....nojo, co nadelam, je silnejsi a je to chlap....takze ma vzdycky pravdu....
Progearova žena psal:jinak asi ani Honza ne.....nebydlime spolu.....ostatne, co by tam delal....postavu stehovaka zrovna nema....jeste by ho skrin zamackla....
hej ja su taky drobnejsi postavy a stehuju jedna basen
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Progearova žena psal:jinak asi ani Honza ne.....nebydlime spolu.....ostatne, co by tam delal....postavu stehovaka zrovna nema....jeste by ho skrin zamackla....
hej ja su taky drobnejsi postavy a stehuju jedna basen
FAJN....TAK SE STAV....tedy pokud jeste pracujes bez kecu
zkusenosti s brousenim a lakovanim parket vyhodou
vlastnictvi brusky nebo ty mrchy ktera se pak na to patla take vyhodou....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 12:01:35 Offline |
Progearova žena psal:Meloun psal:
Alkohol je právě
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … n/DSC2.jpgja to o nem vim....to neni nic novyho ze posilnen alkoholem je silak.....
jen neni fer ze ja si se Zdenakem nesim ani psal a on se po nem hned vali....nojo, co nadelam, je silnejsi a je to chlap....takze ma vzdycky pravdu....
Proč by jsi si nemohla s nekým psát??? to máš jako psychyckej blok někomu napsat???
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:Meloun psal:
Alkohol je právě
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … n/DSC2.jpgja to o nem vim....to neni nic novyho ze posilnen alkoholem je silak.....
jen neni fer ze ja si se Zdenakem nesim ani psal a on se po nem hned vali....nojo, co nadelam, je silnejsi a je to chlap....takze ma vzdycky pravdu....Proč by jsi si nemohla s nekým psát??? to máš jako psychyckej blok někomu napsat???
Z preventyvních důvodů......jsem hodná holčička, tak aby si ke me nikdo nic nedovolil, kdyz mam přítele....
Kdybych byl prazkej prijel bych pomoct ale takhle ee. A tolik skrini tam zase nemas. A na prach sem alergicekj takze brousit nemuzu a na laky sem taky alergickej takze ani lakvoat nemuzu.
Progear 650 (Člen) 29.02.2008 12:14:09 Offline |
Meloun psal:Progu,Progu...to se teda dozvídáme věci!
kua Meloune, tak tohle si přehnal, vytahovat sem tyhle fotky, a navíc je to všeschno fotomontáž.... počkej na sraze....
to Kasym: a Ty se moc nesměj taky....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
sonyk psal:Kdybych byl prazkej prijel bych pomoct ale takhle ee. A tolik skrini tam zase nemas. A na prach sem alergicekj takze brousit nemuzu a na laky sem taky alergickej takze ani lakvoat nemuzu.
to vypada na alergii na praci tu mam taky
Vzdy muze byt hur :-)
Progear 650 psal:Meloun psal:Progu,Progu...to se teda dozvídáme věci!
kua Meloune, tak tohle si přehnal, vytahovat sem tyhle fotky, a navíc je to všeschno fotomontáž.... počkej na sraze....
fotomontaz?? nojo, kde se objevis tam je u tebe rum....to neni fotomontaz...proste se pritahujete
Progear 650 (Člen) 29.02.2008 12:20:09 Offline |
Meloun psal:...tak to budeš mít doma po týhle debatě asi pěknou itálii
ty budeš mít itálii se mi zdá... jen počkej, v Koruně jsem na Tebe byl ještě milej, ale na jaře se na Tebe zameřim a vezmu si na pomoc Pavla, a to bude ródeo...
Těšíš se???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progearova žena psal:Progear 650 psal:Meloun psal:Progu,Progu...to se teda dozvídáme věci!
to Kasym: a Ty se moc nesměj taky....fotomontaz?? nojo, kde se objevis tam je u tebe rum....to neni fotomontaz...proste se pritahujete
Hádka online!
Progear: Jj-počkám..že jsi to ty..
Progear´s wife: Klííídek-je to fotomontáž..mám totiž hexa moderní úpe hustej hájtech foun s foťákem!
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 12:23:33 Offline |
Progear 650 psal:Meloun psal:Progu,Progu...to se teda dozvídáme věci!
Ono tě to přejde neboj...ja si sebou vozím náhradní játra a ledviny tak klidně můžeme poměřit síly.
to žena:přitel není nemoc, záleží jak oba berete vztah ke kamarádům.Jedinou nemoc v tomhle znám a to je žárlivost a na tu je třeba doktor......ale patolog.
Progear 650 (Člen) 29.02.2008 12:24:22 Offline |
Meloun psal:Progearova žena psal:Progear 650 psal:
to Kasym: a Ty se moc nesměj taky....fotomontaz?? nojo, kde se objevis tam je u tebe rum....to neni fotomontaz...proste se pritahujete
Hádka online!
Progear: Jj-počkám..že jsi to ty..
Progear´s wife: Klííídek-je to fotomontáž..mám totiž hexa moderní úpe hustej hájtech foun s foťákem!
si to nechám na doma... jeste by se Ti to začalo líbit, a to nechci...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 12:26:19 Offline |
to jsou parchanti co a s parketama nikdo nepomůže.
Progear 650 (Člen) 29.02.2008 12:27:26 Offline |
to Kasym: přepíjet Tě nebudu, pač bych si rád zajezdil... jinak s tim doktorem je to docela vtipný... ale počkej až já zaůtočim na tvoje slabý místo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 29.02.2008 12:30:45 Offline |
Zdenák psal:Kočkalezedírou: Klidně mi piš...
Doufám, že jedeš na sraz...
si tady chyběl...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 12:39:36 Offline |
Progear 650 psal:to Kasym: přepíjet Tě nebudu, pač bych si rád zajezdil... jinak s tim doktorem je to docela vtipný... ale počkej až já zaůtočim na tvoje slabý místo...
to budeš hledat hodně dlouho :)
Ton@l psal:sonyk psal:Kdybych byl prazkej prijel bych pomoct ale takhle ee. A tolik skrini tam zase nemas. A na prach sem alergicekj takze brousit nemuzu a na laky sem taky alergickej takze ani lakvoat nemuzu.
nn na praci ne ale jen na nekterou
sonyk psal:Ton@l psal:sonyk psal:Kdybych byl prazkej prijel bych pomoct ale takhle ee. A tolik skrini tam zase nemas. A na prach sem alergicekj takze brousit nemuzu a na laky sem taky alergickej takze ani lakvoat nemuzu.
nn na praci ne ale jen na nekterou
tak se panove nehadejte, neco se tam najde pro oba
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 12:58:47 Offline |
to víš jak jde o práci a zadarmo tak se k tomu nikdo nemá
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 13:07:13 Offline |
Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:to víš jak jde o práci a zadarmo tak se k tomu nikdo nemá
ja sem rekla ze to bude zadarmo??
to néé ale o kus výš jsi psala,že bruska a lak případně pasta sebou bude vítána:)tak předpokládám,že to bude za stravu a byt
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:to víš jak jde o práci a zadarmo tak se k tomu nikdo nemá
ja sem rekla ze to bude zadarmo??
to néé ale o kus výš jsi psala,že bruska a lak případně pasta sebou bude vítána:)tak předpokládám,že to bude za stravu a byt
strava by byla-varit trochu umim, pect taky....mozna i rum a pivo, ale to az po praci, nechi mit ty parkety zprzneny nebo nakrivo
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 13:13:19 Offline |
Hodně štěstí v hledání dobrovolníků......já už program mám a je to daleko
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 13:39:28 Offline |
Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:Hodně štěstí v hledání dobrovolníků......já už program mám a je to daleko
SI TO UDELAM SAMA.....SEM HOLKA SIKOVNA JA TO ZVLADNU
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:Hodně štěstí v hledání dobrovolníků......já už program mám a je to daleko
SI TO UDELAM SAMA.....SEM HOLKA SIKOVNA JA TO ZVLADNU
no. se divim ze si nenapsal ze by ses stavil aspon se podivat....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 14:20:53 Offline |
SI TO UDELAM SAMA.....SEM HOLKA SIKOVNA JA TO ZVLADNUno. se divim ze si nenapsal ze by ses stavil aspon se podivat....
...bych se stavil ,ale jak říkám mám už v plánu tu oslavu a musím to na ní připravit a v neděli budu k nepoužití a pak uklízet.....takže někdy jindy
no. se divim ze si nenapsal ze by ses stavil aspon se podivat....
...bych se stavil ,ale jak říkám mám už v plánu tu oslavu a musím to na ní připravit a v neděli budu k nepoužití a pak uklízet.....takže někdy jindy
jj
to je ok
ja to necham na pristi vikend
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 14:26:11 Offline |
no. se divim ze si nenapsal ze by ses stavil aspon se podivat.......bych se stavil ,ale jak říkám mám už v plánu tu oslavu a musím to na ní připravit a v neděli budu k nepoužití a pak uklízet.....takže někdy jindy
jj
to je ok
ja to necham na pristi vikend
jako ty parkety?tak to taky smůla to si mě bude žádat moje rodina bo 7.3. mám svátko narozky a 15.3. jedu lyžovat na Velký Javor.....jsem holt zaneprázdněný člověk.....schuzku se mnou musíš sjednávat tak měsíc dopředu a přes moji manažerku(přitelkyni)
...bych se stavil ,ale jak říkám mám už v plánu tu oslavu a musím to na ní připravit a v neděli budu k nepoužití a pak uklízet.....takže někdy jindyjj
to je ok
ja to necham na pristi vikendjako ty parkety?tak to taky smůla to si mě bude žádat moje rodina bo 7.3. mám svátko narozky a 15.3. jedu lyžovat na Velký Javor.....jsem holt zaneprázdněný člověk.....schuzku se mnou musíš sjednávat tak měsíc dopředu a přes moji manažerku(přitelkyni)
budes na srazu?? lestit parkety tam nemusis, staci ze pokecame.....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 15:08:01 Offline |
jj
to je ok
ja to necham na pristi vikendjako ty parkety?tak to taky smůla to si mě bude žádat moje rodina bo 7.3. mám svátko narozky a 15.3. jedu lyžovat na Velký Javor.....jsem holt zaneprázdněný člověk.....schuzku se mnou musíš sjednávat tak měsíc dopředu a přes moji manažerku(přitelkyni)
budes na srazu?? lestit parkety tam nemusis, staci ze pokecame.....
Na srazu budu určitě..už mám zaplacenou rezervačku
jako ty parkety?tak to taky smůla to si mě bude žádat moje rodina bo 7.3. mám svátko narozky a 15.3. jedu lyžovat na Velký Javor.....jsem holt zaneprázdněný člověk.....schuzku se mnou musíš sjednávat tak měsíc dopředu a přes moji manažerku(přitelkyni)budes na srazu?? lestit parkety tam nemusis, staci ze pokecame.....
Na srazu budu určitě..už mám zaplacenou rezervačku
Z prahy nejsi takze ti nema cenu nabizet odvoz 1 zavazadla.....asi vid??
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 15:36:41 Offline |
budes na srazu?? lestit parkety tam nemusis, staci ze pokecame.....Na srazu budu určitě..už mám zaplacenou rezervačku
Z prahy nejsi takze ti nema cenu nabizet odvoz 1 zavazadla.....asi vid??
Jedině přítulku :) ale ta bude fakt protestovat bo bude chtít řídit bandita....pojedu pro ní do Prahy do práce a pak pojedeme rovnou na sraz.
Na srazu budu určitě..už mám zaplacenou rezervačkuZ prahy nejsi takze ti nema cenu nabizet odvoz 1 zavazadla.....asi vid??
Jedině přítulku :) ale ta bude fakt protestovat bo bude chtít řídit bandita....pojedu pro ní do Prahy do práce a pak pojedeme rovnou na sraz.
to neni fer....me honza motorku nepujci....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 15:46:37 Offline |
Z prahy nejsi takze ti nema cenu nabizet odvoz 1 zavazadla.....asi vid??Jedině přítulku :) ale ta bude fakt protestovat bo bude chtít řídit bandita....pojedu pro ní do Prahy do práce a pak pojedeme rovnou na sraz.
to neni fer....me honza motorku nepujci....
a máš na ní papíry?Já kolikrát taky nejsem nedšenej,že se vezu,ale tak jizda ve dvou stejně není to pravý to si to radši užíju sám když je ještě v práci...jinak se jí nezbavím...je do motorek stejnej blázen jak já.
Jedině přítulku :) ale ta bude fakt protestovat bo bude chtít řídit bandita....pojedu pro ní do Prahy do práce a pak pojedeme rovnou na sraz.to neni fer....me honza motorku nepujci....
a máš na ní papíry?Já kolikrát taky nejsem nedšenej,že se vezu,ale tak jizda ve dvou stejně není to pravý to si to radši užíju sám když je ještě v práci...jinak se jí nezbavím...je do motorek stejnej blázen jak já.
nemam papiry
kdyz to vyjde tak budu mit pristi rok svoji jebku....
Progearova žena psal:osiris psal:...jebku máš vodjaktěživa ...přece :))
ale ted mam zalusk k moji rb-crx jebce obstarat jeste vetsiho brasku od japoncu....nebo japonek.....gsx-r
že by blondýna
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Progearova žena psal:Meloun psal:Zaměstnej mladýho,ne??
Lenoch jeden lenošné!to sice jo, ale nedovedu si predstavit jak odstehuje skrin.....pripadne jak nezmrvime brouseni a lakovani parket....a pak taky on nas byt uz zna....chtela jsem se pochlubit jak mam peknej domov
Takže v tom případě taky padám, protože já už u Vás byl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 01.03.2008 10:01:15 Offline |
osiris psal:...tak jinak jebku má každá žena vodjaktěživa
Osi, už i Ty tohle vlákno svádíš na zcestí... kam ten svět spěje...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1 2