Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 14:27:51 Offline |
Re: laďák - hluk
s vložkou je to lehce ,ale opravdu lehce hlasitější seriovka.bez vložky to je fáááájn a za jízdy to ani nepoznáš...nadávat budou tak max. ostatní a ti co pojedou za tebou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:s vložkou je to lehce ,ale opravdu lehce hlasitější seriovka.bez vložky to je fáááájn a za jízdy to ani nepoznáš...nadávat budou tak max. ostatní a ti co pojedou za tebou
jj, ixil je gut!
změna je život... měním čtyři za dva
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 14:34:26 Offline |
harris psal:K.a.s.y.m. psal:s vložkou je to lehce ,ale opravdu lehce hlasitější seriovka.bez vložky to je fáááájn a za jízdy to ani nepoznáš...nadávat budou tak max. ostatní a ti co pojedou za tebou
jj, ixil je gut!
Já mám teda rejsovej shark,ale ixila jsem slyšel a
Ixil je pěknej, hezký zpracování, taky jsem o něm přemejšlel, ale nakonec díky v podstatě okamžité dostupnosti vyhrál Alu Oval Rombo a ten je Má vyndavací vložku a homologaci a nebyl nikterak drahej.
A sousedi mě teďka milujou
Bandit rulezz!!!
jj líbí se mi
Je u něj celkem dobrá cena - www.rdmoto.cz cca 7600,- i s tim poslednim kolenem a je do deseti dnů....
jestli je to teda dobrá cena .....
Libi se mi že je to ovál, ty hubený vejfuky mi bandasce moc vzhledově nesedí (asi jsem moc zvyklej na orig, už mám druhou bandasku se serií)
Jezdim za hranice - potřebuju (chci) homologaci - a navíc jak jsem psal, nechci aby to dělalo kravál (vím zní to divně, když chci laďák)
vOjTaB6 psal:Ixil je pěknej, hezký zpracování, taky jsem o něm přemejšlel, ale nakonec díky v podstatě okamžité dostupnosti vyhrál Alu Oval Rombo a ten je Má vyndavací vložku a homologaci a nebyl nikterak drahej.
A sousedi mě teďka milujou
na koilk te vysel Rombo
Už sem to tady psal i dával.
Mám tohodle IXILa
a zvouček to má takovejhle:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/IXIL.mp3
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Už sem to tady psal i dával.
Mám tohodle IXILa
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/IXIL.jpg
a zvouček to má takovejhle:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/IXIL.mp3
hezkej zvouček...změnila se nějak spotřeba,výkon a nechával jsi na něj štelovar motor....asi ho dám taky...už víš jak s tou homologací???
Když nejezdím,tak tvořím...
IXIL má fajnový zpracování, dostaneš ho včetně polosvodu s homologací, cena odpovídající kvalitě, z namontovanou vložkou už si slyšet a když ji vyndáš tak před tebou všichni skáčou do stoky bo si myslí že to tam nouzově pokládá Gripen
Pajk psal:IXIL má fajnový zpracování, dostaneš ho včetně polosvodu s homologací, cena odpovídající kvalitě, z namontovanou vložkou už si slyšet a když ji vyndáš tak před tebou všichni skáčou do stoky bo si myslí že to tam nouzově pokládá Gripen
Když nejezdím,tak tvořím...
Miras psal:má někdo představu kolik stojí samotnej poslední kus svodu? - kdybych koupil výfuk bez... hm teď mě napadá že nejspíš bude zakončení (montáž k výfuku) u každýho výfuku jiný, co?
No, jestli pojedeš pro ten Rombo, tak ten je i s mezivodem, ale bacha ať u něj máš i objímku, já na ní potom 14 dní čekal, ale dali mi jí gratis a ještě prezent za čekání atd. Jo a nevím, jestli ho nebueš muset objednat, Polo je takový spíš na cetky a hadry apod.,tý techniky tam skladem moc nemaj.
Bandit rulezz!!!
no já pojedu do itálie tak tam juknu co je a když tak mi to objednaj a další tejden při cestě nazpět to vyzvednu, to problem není. Co je zač ten rombo? kvalitní zpracování/zvuk/cena? dělaj ovál? Včera jsem se koukal na net a nějak jsem u nich nic moc nebjevil.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2008 11:45:46 Offline |
Luky psal:Joo hoši, krásnéj zvuk má shark.Nic lepšího sem neslyšel!
taky mám.........Ještě dotaz jak se jmenuje dneska ta firma co dělal Shark..prej se přejmenovali.
kroupicz psal:poradíte mi na léto pneumatiky na Suzu gsf600 N , r.v.98 díky mazáci....
1. dopln si profil
2. tohel je o vejfuckách
3. hledej šmudlo, je to tady propíraný všude možně v jinejch vláknech. Jinak záleží jestli střelec nebo turista. Projeď si třeba starý diskuze a pak se ptej, je to dycky silně INDIVIDUÁLNÍ!
Bandit 4EVER!!!
SLUGI psal:... sem měl na B12 IXIL a zvuk
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … opieMB.jpg
namašlený
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ydom psal:Pajk psal:IXIL má fajnový zpracování, dostaneš ho včetně polosvodu s homologací, cena odpovídající kvalitě, z namontovanou vložkou už si slyšet a když ji vyndáš tak před tebou všichni skáčou do stoky bo si myslí že to tam nouzově pokládá Gripen
Tak jsem ho namontoval. Zvuk s vložkou parádní, bez vložky vostrej zvuk a po ubrání střílení jak v nascar :))
Mladá mi po příjezdu řekla, že jezdim jak prase, neb vše slyšela
Stránky: 1