Nejsi přihlášen
Vyjížďky Severní Morava (Ostrava a okolí)
Tak co chlapi co zítra tedy 2.3.2008 přidali by jste se někdo?
Odjezd v 13:30 z pumpy ve Frýdlantu nad Ostravicí (tam jak jsou ty dvě naproti sobě).
Dneska jsme od tamtud tayk vyráželi...
Tak kdo se přidá?
samo že nesmí pršet ale jinak je to celkem jedno jak bude dneska jsem to taky posunuli od hodinku a půl kvůli deště a vyrazili a bylo to super
Re: Vyjížďky Severní Morava (Ostrava a okolí)
John psal:Klobouk dolů pánovézítra to bude spíš na windsurfing
Tak divoké jako v čechách to tu nebylo...
sece troche foukalo ale to nevadí...
a zítra bude líp...
Cvrček psal:Tak jak?dneska...?
cesty zatím suchy...
jdu kouknout na satelitní snímky jak to vypadá
včera bylo sice po dešti ale bez takového silného větru...
Dneska je tam vítr že se tam nedá chodit pěšky teda aspoň tady tak že pokud se to neuklidní tak se mi do toho moc nechce...
Zdeno tady je to síla já to dneska kašlu račí máknu na zapojení alarmu...
a jestli v hranicích chčije tak tady to bude tak za hodinku tady už dokonce kropilo...
Sory ale já to dneska vzdávám...
domluvíme se pak na příští týden...
pučmeloun400 (Člen) 02.03.2008 12:56:07 Offline |
V Ostravě od rána ještě nepřestalo
Cvrček psal:Tak jsem se nakonec projel,sice jenom asi hodinku,ale pohoda....s 70% suché cesty.Celou cestu ani kapka..před chvíli jsem přijel.Ale jen co jsem schoval bandoura do garáže,začlo pršet.Asi mám haluz
tak to ti teda vyšlo tady ve frýdlantě z desetiminutovými přestávkami furt chcalo
když to jede,je to OK
Progear 650 (Člen) 03.03.2008 21:21:51 Offline |
počkejte na teplo, tohle je zvěrstvo....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Neděle jse sice daleko ale pokud bude počasí tak jedu
Progear 650 (Člen) 05.03.2008 15:04:28 Offline |
Pavel Ogi psal:Progear 650 psal:počkejte na teplo, tohle je zvěrstvo....
Má pravdu tento biker.Na mé staré kostitohle počasí není. Fíku ozvi. Dáme další sezení v Hukvaldech.Možná se k nám někdo přidá Ogi
no jako co je moc, to je moc... já jezdil včera, sluníčko, sice žádný teplo, ale šlo to, ale ten výkend co byl.... by psa nevyhnal.... posílám pozdrav daleko do Slezka...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Pavel Ogi psal:Tak chlapi piju pivo a š tourám do navigace co jsemdnes koupil Zatím jsem uplně mimo. Manželka mě dýchá na zadá otravuje To mě muže Ogi
sis koupíl navigaci jo? ta se bude hodit při cestě na sraz
Klidně můžem někam zajít já jsme pro ale v sobotu jedu na výstavu a v pátek jestli bude trochu kloudně jedu s jedním expertem k Hance
Fik-B6S psal:Pavel Ogi psal:Tak chlapi piju pivo a š tourám do navigace co jsemdnes koupil Zatím jsem uplně mimo. Manželka mě dýchá na zadá otravuje To mě muže Ogi
sis koupíl navigaci jo? ta se bude hodit při cestě na sraz
Klidně můžem někam zajít já jsme pro ale v sobotu jedu na výstavu a v pátek jestli bude trochu kloudně jedu s jedním expertem k Hance
no nevím jestli nebudeš potřebovat sáně
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:no nevím jestli nebudeš potřebovat sáně
myslím že tak divoké to nebude od zítřka má být pěkně...
nevím jak to bude zítra ale pokdu bude pěkně tak budu varážet ještě s jedním (Z750) na mensí projížďku...
Zdeno: viděl jsem tvoji mašinu v sobotuv rychalticích jak se vám tam líbilo?
bohužel jsem neměl čas na to abych se za vámi stavil jen jsme projížděl kolem...
Fik-B6S psal:Zdeno: viděl jsem tvoji mašinu v sobotuv rychalticích jak se vám tam líbilo?
bohužel jsem neměl čas na to abych se za vámi stavil jen jsme projížděl kolem...
jj,měli jsme projížďku směr frén,rožnov,valmez(motobar kávička) pak u tebe vepřové hody tam byly,hukvaldy, kozlovice,palkovice a domů jo, a měřím takovou průměrnou spotřebu nalel jsem plnou, a čekám až mi to dojde(roba jede za mnou na sv kdyby mi došel benál,má v batohu láhvinku na dojetí) zatím mám najeto 380km a ještě je tam slza,tak počítám kolem 5l-100/km??
když to jede,je to OK
jj kolem těch 5L na 100km je normálka já se pohybuju mezi 4,7-5,5L tak že počítěj že už daleko nedojedeš...
já to měřil stylem že jak začlo blikat tak jsem dolil do plného a bylo jasné kolik to dělalo...
Fik-B6S psal:jj kolem těch 5L na 100km je normálka já se pohybuju mezi 4,7-5,5L tak že počítěj že už daleko nedojedeš...
já to měřil stylem že jak začlo blikat tak jsem dolil do plného a bylo jasné kolik to dělalo...
tak máš pravdu těch 5l/100km průměr,to jdedneska jsme si dali cestu na hamry a sem tam ještě zbytky kamínku,ale jinak v pohodě dej vědět na kávičku k hance
když to jede,je to OK
no já bych to viděl zase na sobotu...
misi psal:No kua ja předevčírem-třinec-frydek-žermany-těšinn-vendryně a nikoho na B jsem nepotkal... smula, dejte vědět až se někam pojede dáme kávičku ..
vždyď tady co chvilka píšu kdo jede,a nikdo se neozývá
když to jede,je to OK
Tak já bych byl zase pro sobotu zase okolo těch 13:00 ve frydlantu na pumpě...
i když by možná byl lepší třeba Příbor u pumpy vzhledem k trase kterou navrhuju...
Zajeli by jsme na z Příbora přes Sedlnici na Fulnek (chci se vyhnout dálnici s lany), Odry Odtamtud na Vítkov , Březová spátky na Fulnek(případně na Skřipov) a k Hance na kafíčko nebo někde jinde na chvilku sednout...
Co vy na to a nebojte se toho snad bude pěkně
Fik-B6S psal:Tak já bych byl zase pro sobotu zase okolo těch 13:00 ve frydlantu na pumpě...
i když by možná byl lepší třeba Příbor u pumpy vzhledem k trase kterou navrhuju...
Zajeli by jsme na z Příbora přes Sedlnici na Fulnek (chci se vyhnout dálnici s lany), Odry Odtamtud na Vítkov , Březová spátky na Fulnek(případně na Skřipov) a k Hance na kafíčko nebo někde jinde na chvilku sednout...
víkend je zabitý...jako já bych vyjel,ale vidím to na dodělávání pokoje ..a případné učení+příprava na nedodělanou zkoušku....termín koncem měsíce...a přes týden furt v robotě
Fik-B6S psal:Tak já bych byl zase pro sobotu zase okolo těch 13:00 ve frydlantu na pumpě...
příbor ? kde to je ? .... nesetkáme se v jablunkově rači ? ...
Blu one.... old one
misi psal:příbor ? kde to je ? .... nesetkáme se v jablunkově rači ? ...
Mezi F-M a Novým jičínem...
je to na sjezdu na Mošnov, Ostravu je tam pumpa s prodejnou motorek...
Pšán psal:..zavřenou..
toho sem si taky všim ale posledně když jsem jel kolem tak už tam nějaká ta mašina stála..
Fik-B6S psal:misi psal:příbor ? kde to je ? .... nesetkáme se v jablunkově rači ? ...
Mezi F-M a Novým jičínem...
je to na sjezdu na Mošnov, Ostravu je tam pumpa s prodejnou motorek...
Nějhak jsem chtěl tamtím vtipně naznačit že do příboru je to zbytečně daleko nato abych tam dorazil někdy kolem2 hé ... to kdyžtak dopoledne at tech 50 km stihnu zajet na to vaše místo ... a proč né třeba fm .. jsem pro fm ..
Blu one.... old one
Banditatom (Člen) 13.03.2008 14:24:08 Offline |
máte někdo něco proti příboru už dvacet let tu prdelakuju
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
misi to se dohodni se zdenou jestli na tebe počká někde v F-M
příbor jsem navrhl proto že se odtatud dá dostat na fulnek mimo dálnici ale kdlidně semůžem sejít F-M a začít tam...
Banditatom (Člen) 13.03.2008 16:53:54 Offline |
přes jičín se na fulnek jede fajn ale ne přes studenku a bilovec děla se tma ta dalnice a je tam rozm.... cesta
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pánové, nechcu Vám do toho kecat, ale jak jsme se domlouvali tady na vyjížďky, setkání či odjezd na sraz, tak vždy jeden určil kdy a kde a ostatní se buď připojili anebo ne. Jinak se nedohodnete, v tomhle směru je demokracie na
Banditatom psal:přes jičín se na fulnek jede fajn ale ne přes studenku a bilovec děla se tma ta dalnice a je tam rozm.... cesta
přes jičín třeba jo ale z přibora do jičína po dálnici kolem těch lan je to nic moc...
za druhé před týdnem jsme tam jel přes studenku nebo spíš z příbora ale před studenkou doprava a žádnou vadu na cestě jsme nezaznamenal...
tak že prostě a jednoduše...
Já budu řekněme o půl 2 v sobotu v přiboře u te pumpy kdo přijede ten přijede kdo ne hodl má smůlu v tomhle má Mour pravdu
Trasa bude směr Sedlnice Bartošovice Kunín Fulnek Odry Vítkov Březová Fulnek Bílovec kde předpokládám že budu tak okolo půl 3...
Samo že jedu jen v případě že bude aspoň 8stupňu nebo vysvítat sluníčko...
Jeslti se třeba Misi dohodne se Zdenou (pokud jede) na tom že se sejdou v F-M tak to jde mimo mně...
hoši zlatí mi to je celkem fuk odkaď pojedu, klído píďo počkám i v f-m na kohokoliv!jo a fíku je jasné,že pokud plánuješ trasu směr odry,tak je blbost abys jezdil k nám tě dojedem někde jak jsi říkal já myslel ,kdyby jsme dali třeba cestu na ty bečvy, nebo tam někde (bystřička)(valmez)a tak tak pumpa u nás!
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:hoši zlatí mi to je celkem fuk odkaď pojedu, klído píďo počkám i v f-m na kohokoliv!jo a fíku je jasné,že pokud plánuješ trasu směr odry,tak je blbost abys jezdil k nám tě dojedem někde jak jsi říkal já myslel ,kdyby jsme dali třeba cestu na ty bečvy, nebo tam někde (bystřička)(valmez)a tak tak pumpa u nás!
šak jasné pro to říkám že budu na tý pumpě v příboře...
Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:hoši zlatí mi to je celkem fuk odkaď pojedu, klído píďo počkám i v f-m na kohokoliv!jo a fíku je jasné,že pokud plánuješ trasu směr odry,tak je blbost abys jezdil k nám tě dojedem někde jak jsi říkal já myslel ,kdyby jsme dali třeba cestu na ty bečvy, nebo tam někde (bystřička)(valmez)a tak tak pumpa u nás!
šak jasné pro to říkám že budu na tý pumpě v příboře...
ŠAK JASNÉ
když to jede,je to OK
počásí sice nic moc venku jsou 4 stupně ale pokud se to vydrápe na těch 9-10 tak jedu...
kdyby se něco změnilo tak to sem do 12 napíšu...
Tož jasné...
tady začíná vykukovat slunko tak že to vypadá nadějně..
Kelly01 psal:Možná bych dojel,ale zatím je tady zima jak cyp
A do F-M 80 km rovně se mi nechce?
tak dojeď k Hance kolem tří tam určo budem sedět...
Kelly01 psal:S to napsal brzo
13,40 Příbor,opuštěný a zmrzlý Kelly
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C03253.JPG
A bandasek jsem potkal dost,akorát je vždycky doprovázela nějaká jebka
Tak jsem dal smutných 233km a jdu se zahřát do fitka
Kurnik tak to je na chuja mý jsme odtamtud vyrazilil těsně před 13:40 to jsme se asi minuli o chlup....
o te hance jsme to psal někde výš že tam budel kolem tří...
Kdybys napsal že určo přijedeš tak počkáme ale ty jsi psal že spíš ne...
Kurnik to seš dobrej střelec 230 km za takovou chvilku...
My jsem od tří do třičtvrtě na 4 seděli u Hanky...
Jo bylo super už se těším až se pořádně oteplí ať se nemusí do zatáčky tak opatrně...
Jeli jsme bandasky Hornet a Ducati (střelec)...
Zdeno Naplanij něco na přístí víkend...
Robi psal:kura to me mrzi ze sme se minuli se samotnym nejvyssim, odjizdeli jsme 13.38, vyjizdka dobra, dik
jj vodič seš dobrej ale příště ti musíme dát nějaké tvrdé puky aby jsi nám na těch okruhovkách furt neujížděl...
pučmeloun400 (Člen) 15.03.2008 17:14:56 Offline |
Tak jste to byli přece jenom vy u Hanky. Já se chystal poprvé s váma,ale přišlo mi do toho něco, tak jsem zajel aspoň tam
jj byli dneska tam bylo hodně bandasek...
pučmeloun400 (Člen) 15.03.2008 17:31:01 Offline |
Ta černá byla moje
Fik-B6S psal:Robi psal:kura to me mrzi ze sme se minuli se samotnym nejvyssim, odjizdeli jsme 13.38, vyjizdka dobra, dik
jj vodič seš dobrej ale příště ti musíme dát nějaké tvrdé puky aby jsi nám na těch okruhovkách furt neujížděl...
pravda, pravda,ale lepší by bylo mu ubrat výkonu
když to jede,je to OK
Snímek pořízen 13,49,17..
Mezitím jsem si koupil kávu a byl se vych..t
Jste jediná skupina která se neschází 1/2hod po domluveným čase
Takové akce by se vždycky měli potvrzovat SMS,někomu brnknout mne sice napadlo,ale neměl jsem nikoho z vás v telefonu bo staré údaje jsem rozetřel i s telefonem v Buchlácích loni
Ale měl jsem červíka hópnout přes Mošnov k Hance
Ovšem představa té kosy jak pojedu stejnou cestou(přes Potštát) zpět mne vyhnala na opačnej směr..
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Snímek pořízen 13,49,17..
Mezitím jsem si koupil kávu a byl se vych..t
Jste jediná skupina která se neschází 1/2hod po domluveným čase
Takové akce by se vždycky měli potvrzovat SMS,někomu brnknout mne sice napadlo,ale neměl jsem nikoho z vás v telefonu bo staré údaje jsem rozetřel i s telefonem v Buchlácích loni
Ale měl jsem červíka hópnout přes Mošnov k Hance
Ovšem představa té kosy jak pojedu stejnou cestou(přes Potštát) zpět mne vyhnala na opačnej směr..
tak to budem dělat ja říkáš,třeba příklad sraz ve 13.30-odjezd 14.00 ,kdo je pro???hodina se vždy udá po domluvě!!!jo,a fakt nás to mrzí že jsi nás nestihl,už k vůli te dálky co jsi přijel!! no tak zase v sobotu jsem pro???
když to jede,je to OK
Stačilo sem pisnout že jo já sem koukal těsně před vyjížďkou jestli se někdo nepřidal...
příště si budem pamatovat že je třeba aspoň 30min počkat...
Přístí týden se taky určo něco pojede...
třeba na Kohutku
je to u N. Hrozenkova...
je to jen taková návrh
Fik-B6S psal:Stačilo sem pisnout že jo já sem koukal těsně před vyjížďkou jestli se někdo nepřidal...
příště si budem pamatovat že je třeba aspoň 30min počkat...
Přístí týden se taky určo něco pojede...
třeba na Kohutku http://koprivnicti-motorkari.xf.cz/200/7-posledni.jpg
je to u N. Hrozenkova...
je to jen taková návrh
tam jsme byli loni na podzim z kopřivničtimi motorkářema a celkem to šlo
když to jede,je to OK
Kelly01 psal:Příjemný čekání je na Hájence mezi ValMezem a Jičínem
Udírna a horká polívka to tam výrazně zpříjemňuje
tam to neznám kde to je?
nejlíp mapa s šipkou
... nešlo by nahodit detail té helmy
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Co pěknýho vezeš?
Já si vzpoměl že že příští týden v sobotu nemožu tak že leda v neděli...
... zajímavý
... Dík
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
..si měl volat, k nám je to z Příbora cca 9 kiláků, na zahřátí bys dostal čaj, sekyrku do ruky a hromadu dříví