Nejsi přihlášen
Re: Vyjížďky Severní Morava (Ostrava a okolí)
misi nepřivolávej to ...
taky jsem koukal do přdedpověďi a jsem celkem zděšenej...
Fik-B6S psal:misi nepřivolávej to ...
taky jsem koukal do přdedpověďi a jsem celkem zděšenej...
Čum co se robi venku..... pojedeme jako slepice 60km/h.... to bude dělo .... začneme milovat mosty a tunely.... já se zaoblíknu jako svině vemu si asi aji nepromokavou přilbu
Blu one.... old one
misi psal:Fik-B6S psal:misi nepřivolávej to ...
taky jsem koukal do přdedpověďi a jsem celkem zděšenej...Čum co se robi venku..... pojedeme jako slepice 60km/h.... to bude dělo .... začneme milovat mosty a tunely.... já se zaoblíknu jako svině vemu si asi aji nepromokavou přilbu
přeháňky mě neserou hlavně nesmí chcat v kuse jinak je to v ....
Fik-B6S psal:misi psal:Fik-B6S psal:misi nepřivolávej to ...
taky jsem koukal do přdedpověďi a jsem celkem zděšenej...Čum co se robi venku..... pojedeme jako slepice 60km/h.... to bude dělo .... začneme milovat mosty a tunely.... já se zaoblíknu jako svině vemu si asi aji nepromokavou přilbu
přeháňky mě neserou hlavně nesmí chcat v kuse jinak je to v ....
tjn ale letos na 100% jedu aji kdyby padaly trakaře..jsem tak nažhavenej že mě žádný déšt nemůže dojebat...a tak se snažím mít dobrou náladu
Pšán psal:Pavel Ogi psal:Tak kolik nás pojede z Moravy tak dáme někde sraz. Čekám vaše návrhy. OGI
..pojede vás dost,ale domluva vázne koukám..
nevázně nevim co Ogi zamýšli ale jsme s ním dohodnutý že se staví v 9:45 ke mně a pak se vyrazí na tu dohodnutou pumpu kde by měl čekat cvrček...
jestli tam bude ještě někdo tak to netuším...
Spíš mě sere počasí že tu s pěti minutovejma přestávkama chčije...
na oblikbutí pracovní plaštěnky to zatím nevypadá ale to se může každou chvilkou změnit...
Tak já jsem dojel z masovky vpořádku...v 21:00 jsem byl doma sice jsem temu tnul..ale vše ok..jen jsem měl 2x za cestu štěstí jak cip....bo jedu(a za moravským berounem tomu dávám normálně a já cip zapoměl že ti silničáři to spravovali i tam tim svinstvem...a vzpoměl jsem si až mi ujelo přední kolo na štěrku zrovna jak jsem to klopil do levotočivé zatáčky..ale měl jsem štígro...a po pár metrech zase......naštěstí jsem to ustál) tož tak......chlopi užijte si zbytek srazu..a moc se tam neožerte
Cvrček psal:Tak já jsem dojel z masovky vpořádku...v 21:00 jsem byl doma sice jsem temu tnul..ale vše ok..jen jsem měl 2x za cestu štěstí jak cip....bo jedu(a za moravským berounem tomu dávám normálně a já cip zapoměl že ti silničáři to spravovali i tam tim svinstvem...a vzpoměl jsem si až mi ujelo přední kolo na štěrku zrovna jak jsem to klopil do levotočivé zatáčky..ale měl jsem štígro...a po pár metrech zase......naštěstí jsem to ustál) tož tak......chlopi užijte si zbytek srazu..a moc se tam neožerte
tnul??? jsme to přece jeli za stejnou dobu turistickou rychlostí...
Banditatom (Člen) 19.05.2008 07:03:17 Offline |
hej kuci hornický ostravský v sobotu mám hotovou motku co takhle se proletět? no a zároveň to spojit s lehkým odpočinkem na freedom party? hmm co? no? Jak?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fik-B6S psal:Cvrček psal:Tak já jsem dojel z masovky vpořádku...v 21:00 jsem byl doma sice jsem temu tnul..ale vše ok..jen jsem měl 2x za cestu štěstí jak cip....bo jedu(a za moravským berounem tomu dávám normálně a já cip zapoměl že ti silničáři to spravovali i tam tim svinstvem...a vzpoměl jsem si až mi ujelo přední kolo na štěrku zrovna jak jsem to klopil do levotočivé zatáčky..ale měl jsem štígro...a po pár metrech zase......naštěstí jsem to ustál) tož tak......chlopi užijte si zbytek srazu..a moc se tam neožerte
Mno ale o něco rychlejc jsem doma myslím byl..protože sem vyjížděl těch 3:15..no ale jinak docela na stejno..a já zastavoval docela často..bo nemám tu gps...a podle mapy jsem si nebyl na dost místech jist...taky jsem se ještě po cestě stavoval na benál.No takže jsem jel trošku rychlejic...no tak trošku rychleji než tourista....rozhodně žádná 50tka v obci........Tak jaká byla fiku cesta zpět???Zmokli jste nebo pohoda?
Cvrček psal:Mno ale o něco rychlejc jsem doma myslím byl..protože sem vyjížděl těch 3:15..no ale jinak docela na stejno..a já zastavoval docela často..bo nemám tu gps...a podle mapy jsem si nebyl na dost místech jist...taky jsem se ještě po cestě stavoval na benál.No takže jsem jel trošku rychlejic...no tak trošku rychleji než tourista....rozhodně žádná 50tka v obci........Tak jaká byla fiku cesta zpět???Zmokli jste nebo pohoda?
Moc pohoda to nebyla spíš 200Km utrpení v dešti stídajícím se s přívalovýma lijákama...
Sucho bylo až od Mohelnice ale to už jsme jelo po dálnici(strašná nuda)...
i přes to všechno jsme byli doma za nějakejch 5hodin a to jsem jel bez navigačky protože nemám vodotěsný obal...
Fik-B6S psal:Cvrček psal:Tak já jsem dojel z masovky vpořádku...v 21:00 jsem byl doma sice jsem temu tnul..ale vše ok..jen jsem měl 2x za cestu štěstí jak cip....bo jedu(a za moravským berounem tomu dávám normálně a já cip zapoměl že ti silničáři to spravovali i tam tim svinstvem...a vzpoměl jsem si až mi ujelo přední kolo na štěrku zrovna jak jsem to klopil do levotočivé zatáčky..ale měl jsem štígro...a po pár metrech zase......naštěstí jsem to ustál) tož tak......chlopi užijte si zbytek srazu..a moc se tam neožerte
Mno ale o něco rychlejc jsem doma myslím byl..protože sem vyjížděl těch 3:15..no ale jinak docela na stejno..a já zastavoval docela často..bo nemám tu gps...a podle mapy jsem si nebyl na dost místech jist...taky jsem se ještě po cestě stavoval na benál.No takže jsem jel trošku rychlejic...no tak trošku rychleji než tourista....rozhodně žádná 50tka v obci........Tak jaká byla fiku cesta zpět???Zmokli jste nebo pohoda?
misi psal:S kým se uvidíme v ROŽNOVĚ.......? jestli dobře čtu bude to ted
Semnou bohužel nee nějak mi to nepasuje nebudu mít čas a peníze už vůbec poslední korunky sežere přední guma (už je to babička dožila se 8000)
Fik-B6S psal:misi psal:S kým se uvidíme v ROŽNOVĚ.......? jestli dobře čtu bude to ted
Semnou bohužel nee nějak mi to nepasuje nebudu mít čas a peníze už vůbec poslední korunky sežere přední guma (už je to babička dožila se 8000)
se přijeď podívat na moji fíku,koupil jsem ji z motorkou ,dal nový olej,teď jsem měnil olej po 7000kmetrach a ještě tam byl milimetřik!!! (a to už na tom někdo předemnou jezdil), no a teď jsem ji trošku upravil ,a mám zase tak tři milimetřiky!!! tak ať si říká kdo chce co chce,jedině avon-storm
když to jede,je to OK
Tak přední gumu bych si už nikdy neprořezával...
kdyby tam ta guma kterou vyřežeš byla navíc tak by ji tam nedával ani výrobce tak že by měl hlupší dezen už od výroby nebo se pletu? to kolik je tam gumy nad plátnem bude asi mít svůj důvod...
Fik-B6S psal:Tak přední gumu bych si už nikdy neprořezával...
kdyby tam ta guma kterou vyřežeš byla navíc tak by ji tam nedával ani výrobce tak že by měl hlupší dezen už od výroby nebo se pletu? to kolik je tam gumy nad plátnem bude asi mít svůj důvod...
já si říznul zadní (MALINKO)
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 19.05.2008 19:03:09 Offline |
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:Tak přední gumu bych si už nikdy neprořezával...
kdyby tam ta guma kterou vyřežeš byla navíc tak by ji tam nedával ani výrobce tak že by měl hlupší dezen už od výroby nebo se pletu? to kolik je tam gumy nad plátnem bude asi mít svůj důvod...já si říznul zadní (MALINKO)
čím?
flexou
Banditatom psal:čím?
flexou
NA to už tu byli jiní experti co chtěli gumu sudavat flexou...
Typuju že ruční prořezávačkou...
Banditatom (Člen) 19.05.2008 20:22:54 Offline |
jojo to byla sranda číst
kámoš to zkoušel horkým hřebíkem doporučuju se na to aspoň dívat
sem uchcával smíchy
Banditatom psal:jojo to byla sranda číst
sem uchcával smíchy
A povedlo se mu to?
Banditatom (Člen) 19.05.2008 20:34:58 Offline |
Fik-B6S psal:Banditatom psal:jojo to byla sranda číst
sem uchcával smíchyA povedlo se mu to?
hádej mužeš třikrát jo vzorek tam byl, ale kua jakej
Banditatom psal:Fik-B6S psal:Banditatom psal:jojo to byla sranda číst
sem uchcával smíchyA povedlo se mu to?
hádej mužeš třikrát jo vzorek tam byl, ale kua jakej
To už by byla lepší normální pajka než hřebík aspoň by nemusel nahřívat a mohl by rovnou tvořit...
Banditatom (Člen) 19.05.2008 20:46:05 Offline |
no to jo měl by to jednoduší, ale mě to stálo za ten pohled no tak kdyby jsi chtěl prořezat gumu stav se do příbora máme tady jednoho takového experta. nemožné na počkání a zázraky do dvou dnů
zdenek 1 psal:já a moje drahá polovička pokud nebude chcát,tak jedem na Slovensko???...
jak závidím hned bych jel ale potřebuju udělat ještě dvě zkoušky...
Banditatom (Člen) 18.06.2008 13:22:20 Offline |
závody těrlicko a pak projížďka?co?
Banditatom (Člen) 18.06.2008 14:23:24 Offline |
jedu v sobotu cca nevím v kolik záleži jestli se přídáš pak by jsme se nějak domluvily? Ale kochačka jedu s baťužkem!!!
Banditatom psal:jedu v sobotu cca nevím v kolik záleži jestli se přídáš pak by jsme se nějak domluvily? Ale kochačka jedu s baťužkem!!!
No problém .... zavolám ti jestli si vzpomenu ....a dáme kochačku
Blu one.... old one
Banditatom (Člen) 18.06.2008 20:44:10 Offline |
ok vyjel bych ale už ráno cca kolem deváte desáte takže žádné chlastání v pátek
Kelly01 psal:Máte nějaký plán,že bych se přidal
Ale v pátek dělám tak do 3 do rána, takže můžu z PR nejdřív tak v 10,30
ja to vemu přes polske beskydy a vyjedu nějak kolem poledne někde u těšína podívat se na ty havrany do těrlicka
Blu one.... old one
Banditatom (Člen) 19.06.2008 13:25:02 Offline |
Kelly01 psal:Máte nějaký plán,že bych se přidal
Ale v pátek dělám tak do 3 do rána, takže můžu z PR nejdřív tak v 10,30
neplanuju!!! já jdu na noční takže v sobotu ráno jedu pro mamutici kafe koupel snídaně a vyrážím na havrany no a pak se uvidí. Ja jedu vrchem od valmezu přes Rožnov, Bečvy, Bílou, a tam tudy nějak ještě nevím jak na těrlicko
jo kde konkrétně se jedou ty závody co psal vidle?
Banditatom psal:Kelly01 psal:Máte nějaký plán,že bych se přidal
Ale v pátek dělám tak do 3 do rána, takže můžu z PR nejdřív tak v 10,30neplanuju!!! já jdu na noční takže v sobotu ráno jedu pro mamutici kafe koupel snídaně a vyrážím na havrany no a pak se uvidí. Ja jedu vrchem od valmezu přes Rožnov, Bečvy, Bílou, a tam tudy nějak ještě nevím jak na těrlicko
jo kde konkrétně se jedou ty závody co psal vidle?
to je přírodní okruh, je to velké ... budou tam mašiny.... nevím odkad přijedeš...
Blu one.... old one
Banditatom (Člen) 19.06.2008 19:48:12 Offline |
tak změna vyrážím po dvanácté trasa je stejná mamut mi to nařídil a znáte to hadat se s mamutem takže se tam sťuknem nebo cestou?
Banditatom (Člen) 20.06.2008 14:05:46 Offline |
ok a pacha na pšonci prej tam jsou všude
Nebýt těchhle debilů,kvůli kterým mne odklonili z oblíbené trasy by byly projížďka OK,proč se u toho vždycky nachomejtnu
Platnost od: 21.06.2008 - 12:50 do 21.06.2008 - 17:00
Dopravní situace–silnice I. třídy 46
Kraj: Moravskoslezský Od: Jakartovice Do: Hořejší Kunčice (0,0 km) Směr: Olomouc R46 - Sudice HP
nehoda, 2 motocykly , 2 mrtví na horizontu 1,5 km za obcí , silnice uzavřena provoz je řízen policií
Zdroj: Policie
God Save The Queen!
A perlička:
Vzhledem k tomu že nemám bodů a myslel jsem že měřili,váhal jsem nad podřazením,objetím příslušníka a plným plynem
Tzn. že na horizontu bych dvoukilem rozčísl: saniťáky,policajty a pohřebáky,takže nepochybuji že bych se dostal do hlavních zpráv na všech programech
God Save The Queen!
Kelly01 psal:A perlička:
Vzhledem k tomu že nemám bodů a myslel jsem že měřili,váhal jsem nad podřazením,objetím příslušníka a plným plynem
Tzn. že na horizontu bych dvoukilem rozčísl: saniťáky,policajty a pohřebáky,takže nepochybuji že bych se dostal do hlavních zpráv na všech programech
Máš jezdit pomalu podle předpisu
Ale do těch správ by ses asi teda dostal no
Banditatom (Člen) 21.06.2008 16:16:29 Offline |
Fik-B6S psal:Kelly01 psal:A perlička:
Tzn. že na horizontu bych dvoukilem rozčísl: saniťáky,policajty a pohřebáky,takže nepochybuji že bych se dostal do hlavních zpráv na všech programechMáš jezdit pomalu podle předpisu
Ale do těch správ by ses asi teda dostal no
no jistěěěě třeba jako já a byl bys v klidu nebo né?
Banditatom (Člen) 22.06.2008 12:36:35 Offline |
bohužel skurvenej osud
no a co třeba infarkt za jízdy??!!můj otec ho tak taky dostal,ale v tatře a vpadesáti!!! a to ještě stačil zastavit a zavolat si pomoc!!
no a my včera Frýdlant nad Ostravicí -Rajec-Turčianské teplice-Harmanec-B.Bystrica-Brezno-Poprad-V.Lomnica-Tat.lomnica-Štr.PLeso..........Lipťák a domů, 600kilásků pohodové jízdy suprovými Tatry!!!
když to jede,je to OK
sem byl na místě mírná pravá!!! zatáčka je na horizontu,podle čar jel zjevně rovně bez brždění a počítal s tím že je to pořád rovně....
a trefil pořádně tlustej strom v plnám kalupu,možná ani nestihl zareagovat
zkoušel jsem to jet 90 a po vyjetí na horizont jsem to utočil,ale hlavně proto že sem s tím počítal....
Vím že to sem nepatří,ale byl jsem fakt rozhozenej že v tomhle věku udělal tak banální chybu.....
God Save The Queen!
Cvrček psal:čauec moravo Chci jet příští týden do chámové na slovensko,kdyby se chtěl někdo přidat...budto naotočku nebo tam zůstat na noc,dle domluvy.Tak pak dejte vědět
příští týden pohoda trenčín.... poj na festyn www.pohoda.sk
Blu one.... old one
Banditatom (Člen) 27.07.2008 11:29:20 Offline |
tak co jste tu někdo v provozu???????? já jen tak, že konečně vyšlo to zku...vený počasí tak co takhle se proleťet??????
Banditatom psal:tak co jste tu někdo v provozu???????? já jen tak, že konečně vyšlo to zku...vený počasí tak co takhle se proleťet??????
Právě jsem přijel z elektrárny dlouhéch stráně...
celkem krásnejch 350km...
Banditatom (Člen) 27.07.2008 19:39:47 Offline |
hade co přes týden????
Banditatom psal:hade co přes týden????
nevím budu shánět gumu...
nemáš nějakého známého gumaře?
zdenek 1 psal:my se včera byli podívat přez polsko na JANKA NNNNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ , a poseděli jsme v tom spodním hotelu z vyhlídkou na oravu,a celkem horko.
já myslel že jsi ještě v chorvatsku...
Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:my se včera byli podívat přez polsko na JANKA NNNNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ , a poseděli jsme v tom spodním hotelu z vyhlídkou na oravu,a celkem horko.
já myslel že jsi ještě v chorvatsku...
týden stačil
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 28.07.2008 22:48:43 Offline |
zdenek 1 psal:my se včera byli podívat přez polsko na JANKA NNNNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ , a poseděli jsme v tom spodním hotelu z vyhlídkou na oravu,a celkem horko.
heleme ho kluka cestovatele von už je zpátky ty a šlo ti vůbec o pohled na oravu
Banditatom psal:zdenek 1 psal:my se včera byli podívat přez polsko na JANKA NNNNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ , a poseděli jsme v tom spodním hotelu z vyhlídkou na oravu,a celkem horko.
heleme ho kluka cestovatele von už je zpátky ty a šlo ti vůbec o pohled na oravu
no jisttttěěěěěěéééééé ,jen na pohled oravy
když to jede,je to OK
V sobotu jedu na motosvatbu do Bohumína. Nechtějte po mě zázraky .. Ale včera jsem jel trasu, kterou budu jezdit často ..., protože samej kroucanec a cesty v cajku .. Tož jel jsem z Havířova přes Václavovice a Frýdek na Hukvaldy a dál na Kopřivnici - Vlčovice a dál na Frenšát, Rožnov přes Pr.Bečvu na Pustevny (nějaká mňamka a kofola). Votamtud na na Bílou a kroucancama kolem Šance, Ostravici a dál na Frýdlant, Pržno, Bašku .. Dobrou, Lučinu, Žermanice ....Těrlicko (okruh) a Havířov .... Doporučuju ....
Vidle psal:V sobotu jedu na motosvatbu do Bohumína. Nechtějte po mě zázraky .. Ale včera jsem jel trasu, kterou budu jezdit často ..., protože samej kroucanec a cesty v cajku .. Tož jel jsem z Havířova přes Václavovice a Frýdek na Hukvaldy a dál na Kopřivnici - Vlčovice a dál na Frenšát, Rožnov přes Pr.Bečvu na Pustevny (nějaká mňamka a kofola). Votamtud na na Bílou a kroucancama kolem Šance, Ostravici a dál na Frýdlant, Pržno, Bašku .. Dobrou, Lučinu, Žermanice ....Těrlicko (okruh) a Havířov .... Doporučuju ....
Máš recht předsedo, taky si to dávám nic lepšího v blízkém okolí asi není. škoda že nejde oficiálně přejet přes pustevny.
misi psal:tusz synci kdy mi ukážete tu ideální stopu ....
Dneska jedu na http://www.sterkovnamusic.com/ No a nevím jestli to zrovna přes Šance bude nejblíž Ale kdybys mě hodně přesvědčoval ,tak vyjíždím ve 4 z Karpentné
tomB12 psal:misi psal:tusz synci kdy mi ukážete tu ideální stopu ....
Dneska jedu na http://www.sterkovnamusic.com/ No a nevím jestli to zrovna přes Šance bude nejblíž Ale kdybys mě hodně přesvědčoval ,tak vyjíždím ve 4 z Karpentné
vysoki datum .... ech před pynzyjum .... kua.... dal jsem vše za poplatky k hypotece a nemám ani na benzín :D
Blu one.... old one
misi psal:tomB12 psal:misi psal:tusz synci kdy mi ukážete tu ideální stopu ....
vysoki datum .... ech před pynzyjum .... kua.... dal jsem vše za poplatky k hypotece a nemám ani na benzín :D
mno jsem na tom stejně asi odvezu šrot:D
já jsem taky v krizi zadní guma sliskaná vyplata až osméhoa ale i tak jsem dneska koupil Leo Vince
Co takhle v neděli menší projížĎku?
Banditatom (Člen) 06.08.2008 12:54:04 Offline |
heč já byl
to Fik: hele člobrdo nechceš mi poslat tvoje tel číslo???
Vidle psal:Fčera jsem byl na Lysé .., jste měli vidět ty kyselé ksichty všech uhňácanejch turistů a kolistů .... Ty panoráámata stály za to ...
PS: gdo se bojí - nesmí jezdit do lesa ....
Ani nevím že by tam byl povolený výjezd...
Ale jinak věřím že to je na mašině super...
to BAnditaTom: číslo máš v mailu...
Vidle psal:Fčera jsem byl na Lysé .., jste měli vidět ty kyselé ksichty všech uhňácanejch turistů a kolistů .... Ty panoráámata stály za to ...
PS: gdo se bojí - nesmí jezdit do lesa ....
...hmmm ... strašná frajeřina
Banditatom (Člen) 11.08.2008 17:11:14 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:heč já byl
to Fik: hele člobrdo nechceš mi poslat tvoje tel číslo???heč,jsme byli včera taky z fildem
ty a že by jste se taky někdy ozvali? co?
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:heč já byl
to Fik: hele člobrdo nechceš mi poslat tvoje tel číslo???heč,jsme byli včera taky z fildem
ty a že by jste se taky někdy ozvali? co?
to bylo tak na rychlo...
Banditatom (Člen) 12.08.2008 19:41:48 Offline |
Fik-B6S psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
heč,jsme byli včera taky z fildemty a že by jste se taky někdy ozvali? co?
to bylo tak na rychlo...
já rychlovky rád
Banditatom (Člen) 19.08.2008 13:24:02 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:Fik-B6S psal:
to bylo tak na rychlo...já rychlovky rád
by jsi zas bečel,že s náma drhneš stupačkami
estli bude o víkendu pěkně tak se stavim na kafe