Nejsi přihlášen
Jak na přihlášení motyky
Sem to nikdy nedělal podle těch novejch pravidel. Dostanu teda velkej a malej techničák, ve velkym bude už napsaný moje inicále a co dál? Musim nejdřív na STK na evidenčku a pak to pojistit a pak na dopravní inšpektorát pro malej techničák a přihlášení nebo jak? A případě kolik kde budu cálovat. Díky Jinak kupuju od Humlákoj tu jeho 12
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Re: Jak na přihlášení motyky
Karlos psal:Sem to nikdy nedělal podle těch novejch pravidel. Dostanu teda velkej a malej techničák, ve velkym bude už napsaný moje inicále a co dál? Musim nejdřív na STK na evidenčku a pak to pojistit a pak na dopravní inšpektorát pro malej techničák a přihlášení nebo jak? A případě kolik kde budu cálovat. Díky Jinak kupuju od Humlákoj tu jeho 12
je to tak jak píšeš...evidenčka, pojišťovna, dopravka. vem si s sebou pak na dopravku ještě kupní smlouvu a protokol o evidenčce. připrav si 500,- (plus cca 300 za evidenčku)
užij si toho ještěra....
Re: Jak na přihlášení motyky
hans psal:Karlos psal:Sem to nikdy nedělal podle těch novejch pravidel. Dostanu teda velkej a malej techničák, ve velkym bude už napsaný moje inicále a co dál? Musim nejdřív na STK na evidenčku a pak to pojistit a pak na dopravní inšpektorát pro malej techničák a přihlášení nebo jak? A případě kolik kde budu cálovat. Díky Jinak kupuju od Humlákoj tu jeho 12
je to tak jak píšeš...evidenčka, pojišťovna, dopravka. vem si s sebou pak na dopravku ještě kupní smlouvu a protokol o evidenčce. připrav si 500,- (plus cca 300 za evidenčku)
užij si toho ještěra....
OK, díkes
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Stránky: 1