Nejsi přihlášen
scottoiler
nevíte někdo jestli se dá na netu koupit za dobrej peníz?? na www.sensormet.cz stojí kolem 3200
jsem odříznutej od netu, tak bych potřeboval poradit, kdyby někdo o něčem věděl, můžete mi poslat na maila???
nebo sem, ale tady mi to bude chvilku trvat než se připojím zasejc.
dík, a může se tam pak lejt nějakej obyč olej nebo spešl???
on the road
JIRKASILVER (Člen) 07.03.2008 20:31:50 Offline |
Re: scottoiler
Kontaktuj Kima dnes na výstavě koupil olej.
Martin B12 (Člen) 07.03.2008 20:34:12 Offline |
losmiros psal:nevíte někdo jestli se dá na netu koupit za dobrej peníz?? na www.sensormet.cz stojí kolem 3200
jsem odříznutej od netu, tak bych potřeboval poradit, kdyby někdo o něčem věděl, můžete mi poslat na maila???
jako že bys tam lil vyjetej co vypustíš z motoru
street triple picco
losmiros psal:nevíte někdo jestli se dá na netu koupit za dobrej peníz?? na www.sensormet.cz stojí kolem 3200
Ahoj, pro Bandiťáky dáváme stejný podmínky jako Vstromákům:
Na Scottoiler slevy az 10%, kevlarový džíny 10%, Givi kufry slevy až 15% apod.
Scottoilery za ceny vcetne DPH:
- Základní sada Scottoiler 2.955 Kc
- Sada Duálního Injektoru Scottoiler 850 Kč
- Cestovní sada Scottoiler 3.865 Kc
Dodavatel je nase firma (Flynet s.r.o., Sokolovska 215, Praha 9).
Zbozi lze nyni objednat pouze telefonem nebo emailem na me (pavel (@) flynet.cz). Pripravujeme eshop, ale bude to ještě chvilku trvat.
Na zboží je faktura včetně rozepsanýho DPH (jsme platci DPH), sleva bude uznana pouze pri platne registraci na tomto webu.
Nic NEMONTUJEME, nejsme servis, jenom vyuzivam monzosti nakupovat přes firmu z velkoobchodů i pro ostatni motorkare a velkoobchodní rabat dáváme do slev!
Pavel "Kokin" Köhler, V-Strom DL1000 K05
1-BIKE motodoplňky, distribuce GIpro a Speedohealer pro ČR www.1bike.cz, www.gipro.cz - slevy pro Bandiťáky
tak dík za info, musím to eště promyslet jestlik to má cenu montovat.
vyjetej bych tam nelil, ikdyž by to byla dobrá úspora
třeba jestli tam nejde lít nějakej obyč čistej nově koupenej, ale to je fuk
spíš rozlousknout jestli jo nebo ne... tož dík
on the road
Martin B12 (Člen) 10.03.2008 18:08:30 Offline |
losmiros psal:tak dík za info, musím to eště promyslet jestlik to má cenu montovat.
spíš rozlousknout jestli jo nebo ne... tož dík
myslím že 250kč za 500ml scotojleráckýho oleje není zas tolik
street triple picco
Martin B12 psal:losmiros psal:tak dík za info, musím to eště promyslet jestlik to má cenu montovat.
spíš rozlousknout jestli jo nebo ne... tož díkmyslím že 250kč za 500ml scotojleráckýho oleje není zas tolik
A hlavně to ten olej fakt nijak nežere.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
PALOUS psal:Kelly01 psal:pod sedlo,máš to v manuálu
Normální motorka má pod sedlem vejfucky
Woe, vono to taky není jen tak pro nějaký "normální" motorky kapiš to? To je tvůj problém, že máš "normál" "obyč" jebuli, my máme excelentní stroje woe, néěěě nějaký napomádovaný italský cikorky.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … toiler.pdf
Editoval osiris (11.03.2008 17:27:42)
GSX 1400 K7
JIRKASILVER (Člen) 11.03.2008 21:19:52 Offline |
Já si ho tam taky nedám.Když jdu čistit do garáže řetěz tak proto,že se rád šmrdolím kolem motorky.Lepší než se ženskou prolézat obchody.....
Podobná jako dát do helmy intercom a kecat za plouživé jízdy s baťohem.
Já se taky rád šmrdolím kolem motorky ale čistit řetěz a pak ho zaflákat mazadlem mi opravdu nepřijde nijak zábavný. Navíc mám rád motorku lesklou jak psí koule a bez scotta jsem měl ten řetěz opravdu úžasnej
Důležitý je nastavení, aby to nechcalo. Já jezdím na 2jku (stupeň dávkování), podle návodu je to strašně málo ale já mám řetěz naprosto promazanej. Co se týká kola, kapičky tam mít budeš po nějaký době. Jenže nic nelepí a stačí při tankování na pumpě vzít obyč ubrousek a lehce to setřít. Toť vše. Prostě pro mě, co má rád vše čistý a naleštěný kup století.
JIRKASILVER (Člen) 15.03.2008 21:42:09 Offline |
Dnes s kimem ověřeno má to na 5 a měl jen lehce postříknutej ráfek kyvka čistá.
Když ubere na 3 tak to bude akorát.
Funguje to dobře.
JIRKASILVER psal:Já si ho tam taky nedám.Když jdu čistit do garáže řetěz tak proto,že se rád šmrdolím kolem motorky.Lepší než se ženskou prolézat obchody.....
Podobná jako dát do helmy intercom a kecat za plouživé jízdy s baťohem.
jo tak to je fakt pravda
svět je cirkusovej stan
mam ho taky je to naprosto vychytana zalezitost .Najezdil jsem s nim hafoo kilaku a zezacatku trosku schyza jak to naladit ted mam na 5 a pohoda trosku spini ale jde to snadno sundat. vedu to tak jak kely valec pod sedlem hadice kolem baterky k pruzine a kolem kyvky k ozubenemu kolu tam dva injektory namirene na ozubene kolo a maze to porad i za deste i za sucha
Pican psal:PALOUS psal:BRDMEN psal:Dotaz jde to i na jebku která nemá kadbce?Třeba aprilia?
Jomám ho tam,funguje ale ještě sem s tím nejel
Jo tobe to funguje a ja jsem z toho sedivej.... mechaniku
...prosimtě, mánička s tym eště nejel, ale uš ví, že mu to funguje ...hlavně aby to nebylo mrtvý na spodek jako von
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
JIRKASILVER (Člen) 10.04.2008 20:24:06 Offline |
Palous jak ti to funguje?
To máš něják napojený na rychloměr čím rychlejs jedeš tím víc kape?
Filous psal:Pican psal:PALOUS psal:
Jomám ho tam,funguje ale ještě sem s tím nejelJo tobe to funguje a ja jsem z toho sedivej.... mechaniku
...prosimtě, mánička s tym eště nejel, ale uš ví, že mu to funguje ...hlavně aby to nebylo mrtvý na spodek jako von
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Filous psal:Pican psal:PALOUS psal:
Jomám ho tam,funguje ale ještě sem s tím nejelJo tobe to funguje a ja jsem z toho sedivej.... mechaniku
von jeste netusi ze tim jak prestrih tu hadicku k MAP senzoru tak z toho udelal razem jednobuch
......... píčoviny
Pican psal:Filous psal:Pican psal:
Jo tobe to funguje a ja jsem z toho sedivej.... mechaniku...prosimtě, mánička s tym eště nejel, ale uš ví, že mu to funguje ...hlavně aby to nebylo mrtvý na spodek jako von
von jeste netusi ze tim jak prestrih tu hadicku k MAP senzoru tak z toho udelal razem jednobuch
...tag mu to neřikej, von to nepozná a my se mu budem za zádama smát
čau lidi,mám dotaz na podtlakový scottoiler vsystem,musí se během roku přenastavovat podle okolní teploty nebo se to dá vychytat a nešahat na to? jo a na jaký stupeň Vám to jede nejlíp?díky all
DonPepon psal:čau lidi,mám dotaz na podtlakový scottoiler vsystem,musí se během roku přenastavovat podle okolní teploty nebo se to dá vychytat a nešahat na to? jo a na jaký stupeň Vám to jede nejlíp?díky all
...nešahat...já mam nastavenou trojku, ale u každý mašiny je to trochu jiný, musíš to vychytat...
takže je celkem jedno jestli je +5° nebo +30° teče furt stejně jo?jo ještě mimo téma,letos sem najel 1000km a došlo mi že sem to asi pěkně zasolil,je to problém pro mašinu nebo to přežije? mašinu mám tak na 6-7 sezón,tak jestli jí to moc neublíží
DonPepon psal:takže je celkem jedno jestli je +5° nebo +30° teče furt stejně jo?jo ještě mimo téma,letos sem najel 1000km a došlo mi že sem to asi pěkně zasolil,je to problém pro mašinu nebo to přežije? mašinu mám tak na 6-7 sezón,tak jestli jí to moc neublíží
...přežije, jen bude na určitejch místech reznout nebo i korodovat...
Filous psal:DonPepon psal:takže je celkem jedno jestli je +5° nebo +30° teče furt stejně jo?jo ještě mimo téma,letos sem najel 1000km a došlo mi že sem to asi pěkně zasolil,je to problém pro mašinu nebo to přežije? mašinu mám tak na 6-7 sezón,tak jestli jí to moc neublíží
...přežije, jen bude na určitejch místech reznout nebo i korodovat...
...a k tem teplotám...vůbec bych to neřešil, prostě to mazat bude...a esi chceš bejt hodně pintlich, tag se dělaj dva typy volejů, červenej je do tepla a modrej do normálních evropskejch teplot, naštuduj to na stránkách Sensormetu...
díky pane hned jsem klidnější,né že bych byl línej to mýt ale jsem gadža z paneláku a nemá kde a jak,jen chodím s kyblíkem do garáže a votírám hadrem,jinak asi bude stačit ten olej pro evropu,pro moje potřeby od 0-30° bude stačit díky
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2012 13:59:08 Offline |
po roce po dvou uvidis sam jak tomu dava sul zabrat.co je hlinikovi bude tmave sedy a hruby kde je blba povrchovka na zeleze tam se to zacne nafukovat atd.na tema zimni provoz se ptej skutraru ty to maj zmakli vic.par zim jsem odjezdil a reknu ti ze kdyz to na jare cely odstrojim neni to peknej pohled a to jsem jezdil na skutru kterej je na dulezitejch mistech oplastovanej a stejne to vleze vsude..sul je fakt svinstvo.
v jedno starym motocyklu jsem cet clanek o zimnim testu dominatora a i s dodatecnou ochranou to nebylo nic extra.u motorek se holt se zimnim provozem nepocita a povrchovka neni takova jako u aut.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
je mi jasný že sůl je sfinstvo nicméně u endura vzhled moc řešit nebudu,spíš se bojím technických závad aby sůl neudělala bordel v elektrice apod. případně abych nepřišel vo záruku
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2012 14:35:28 Offline |
seczarukou by jsi problem mit nemel.zalezi co mas napsano v podminkach pro zaruku.s elektrikou se problem vyskytnout muze ale to muze i normalne.konektory jsou vetsinou chraneny dobre
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1