Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 24.01.2016 08:15:59 Offline |
Re: Kryt olejového chladiče
Kelly01 psal:Doufám že tím nechceš toho chudáka sprznit
Bez toho zadniho lemu toho krytu retezu to bude fakt good
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Daniel55 psal:
...dyš uš teda, tag proč nedáš to GSF ve stejnym sklonu jako díry??? ...takle je to jako pjest na voko...teda aspoň pro mý estetický voko...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
....a proč tam vůbec musí být to GSF? .....jako že, čím víc pruhů, tím víc ADIDAS ? ....čím víc GSF, tím víc Bandit? ...udělej čistý, industriální kryt a nedělej žádné nápisy, navíc ten bordel z řetězu se pak z těch mřížek a písmen blbě čistí.
Honzik8719 (Člen) 24.01.2016 11:03:55 Offline |
Mour psal:....a proč tam vůbec musí být to GSF? .....jako že, čím víc pruhů, tím víc ADIDAS ? ....čím víc GSF, tím víc Bandit? ...udělej čistý, industriální kryt a nedělej žádné nápisy, navíc ten bordel z řetězu se pak z těch mřížek a písmen blbě čistí.
nejhezčí kryt řetězu mají ti, co ho tam nemají
jinak mě teda taky přijdou nápisy GSF apod. na všem co jde jako kdyby to bylo nějakýho kolotočáře, ale co každej soudruh podle svýho gusta...beztak je to na S-ko, to už stejně sprznili v továrně
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2016 11:53:46 Offline |
Honzik8719 psal:Mour psal:....a proč tam vůbec musí být to GSF? .....jako že, čím víc pruhů, tím víc ADIDAS ? ....čím víc GSF, tím víc Bandit? ...udělej čistý, industriální kryt a nedělej žádné nápisy, navíc ten bordel z řetězu se pak z těch mřížek a písmen blbě čistí.
nejhezčí kryt řetězu mají ti, co ho tam nemají
jinak mě teda taky přijdou nápisy GSF apod. na všem co jde jako kdyby to bylo nějakýho kolotočáře, ale co každej soudruh podle svýho gusta...beztak je to na S-ko, to už stejně sprznili v továrně
já tam nemám nápisy ani suzuki ani bandit...dost lidí to mate když si to nepřečtou a neví co to je
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hej tak mystifikuj....
třeba něci jako yawaha gsx-r 1200 RR
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2016 17:51:51 Offline |
Dost casto se setkavam s tim ze mam peknou Kawu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1 2