Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » nová diskuze HOTEL TRONÍČEK

luboss (Člen)
09.03.2008 21:24:39

nová diskuze HOTEL TRONÍČEK

docela dost bandiťáků se na Troníčku cestou na Slapy objevuje, tak si dovoluji zaslat "testovací" diskuzi na adrese http://vstrom.cz/tronicek

prosím o registrace, ale i zahájení diskuze než to pustíme do ostrého provozu

www.vstrom.cz/tronicek

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss (Člen)
10.03.2008 08:11:04

Re: nová diskuze HOTEL TRONÍČEK

nenechte se přemlouvat bigsmile

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
K.a.s.y.m. (Člen)
10.03.2008 08:18:23

tak kdo u Troníčka někdy byl ví jak to tam chodí tak nemám tušení proč o tom zakládat diskuzi...to bych prosil trochu objasnit
za další troníčka moc nemusím protože díky jeho povedeným nápadům mi tam v prosinci na Stresorech rozbili auto a ještě do dneška to nemám vyřízený.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš (Člen)
10.03.2008 09:01:17

Troníček... Tam jsem jednou hrál... Obral nás o prachy. Sice 500,-, ale kdyby to bylo o korunu.
Na druhou stranu to bylo slovo proti slovu a já byl jen konečný příjemce a ne sprostředkovatel, ale už je to určitě přes rok, tak nevím... Třeba se to změnilo.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
10.03.2008 09:07:21

Na troníčka mám svůj názor...kdyby tam nejezdíl 2x do roka Stresor tak mě tam asi nikdo nedostane.Ale tuhle kapelu můžu...Kdo slyšel asi potvrdí.

luboss (Člen)
10.03.2008 11:11:54

tak to je potřeba si asi vyříkat, ne? to mne opravdu mrzí, já absolutně nemám informace, že se něco takového dělo ...

kdo Ti zničil auto? a kdo koho obral o 500,-? tomu nerozumim help

já nemám žádnej zájem někoho bránit nebo krýt, vůbec ne. Jen to mám jako svou základnu, znám tam všechny a je to super parta lidí. Cokoliv si vzpomenu, že jsem řešil, vždycky se našel u stolu někdo, kdo pomohl. O tom to je. Žádný VIP místo pro harleyáře, ale proste otevřená motorkářská hospoda.

Honza bude určitě rád, pokud by to mohl napravit nebo aspoň vědět, co se stalo. recepce@hoteltronicek.cz

nebo i v diskuzi, vždyť od toho to je...

K.a.s.y.m. (Člen)
10.03.2008 11:22:22

auto neřeš to se poslalo na pojištovnu to že to pojištovně trvá on neovlivní.....jen si myslím,že i z jeho strany je docela blbost dělat o půlnoci kdy je spousta lidí na sračky a sotva chodí jízdu pomalosti směrem k zaparkovaným autům....z jeho strany jsem slyšel akorát promiň a víc se k tomu nevyjádřil.

Ondráš (Člen)
10.03.2008 11:28:09

luboss psal:

tak to je potřeba si asi vyříkat, ne? to mne opravdu mrzí, já absolutně nemám informace, že se něco takového dělo ...

kdo Ti zničil auto? a kdo koho obral o 500,-? tomu nerozumim help

já nemám žádnej zájem někoho bránit nebo krýt, vůbec ne. Jen to mám jako svou základnu, znám tam všechny a je to super parta lidí. Cokoliv si vzpomenu, že jsem řešil, vždycky se našel u stolu někdo, kdo pomohl. O tom to je. Žádný VIP místo pro harleyáře, ale proste otevřená motorkářská hospoda.

Honza bude určitě rád, pokud by to mohl napravit nebo aspoň vědět, co se stalo. recepce@hoteltronicek.cz

nebo i v diskuzi, vždyť od toho to je...

Já myslím, že nemá cenu vytahovat víc jak rok starý věci, který se uzavřeli na místě. Píšu jen svojí zkušenost...

Vytahovat, že mě někdo před rokem obral o 500,-...idontknow Kdo ví jak to bylo. Jen jsem byl svědkem toho, že se dohadovali, že se domlouvali na částce o 500,- vyšší. Víc nevím. Peníze nejsou moje záležitost.

luboss (Člen)
10.03.2008 11:43:13

ok, kluci, já prostě jen trávím na Žampachu hodně času a tak diskuze pro party lidí, který se tam vracení je myslím na místě...

tak asi tak smile2

K.a.s.y.m. (Člen)
10.03.2008 11:55:00

luboss psal:

ok, kluci, já prostě jen trávím na Žampachu hodně času a tak diskuze pro party lidí, který se tam vracení je myslím na místě...

tak asi tak smile2

Tak o tom žádnásmile1.....když už nic tak tam aspoň výborně vaříbigsmilegood

Ondráš (Člen)
10.03.2008 12:28:34

luboss psal:

tak asi tak smile2

Ale vždyť jo... Proti tomu nic. Jen si chtěl abysme se zapojili do diskuze. Tohle jsou věci, který kdybysme tam napsali, tak tam budeme za podvratný živly.smile1

Takže víš, že každá mince má 2 strany a zkušenosti nemusí být vždy jen pozitivní.

K.a.s.y.m. (Člen)
10.03.2008 12:52:42

Ondráš psal:
luboss psal:

tak asi tak smile2

Ale vždyť jo... Proti tomu nic. Jen si chtěl abysme se zapojili do diskuze. Tohle jsou věci, který kdybysme tam napsali, tak tam budeme za podvratný živly.smile1

Takže víš, že každá mince má 2 strany a zkušenosti nemusí být vždy jen pozitivní.

ma pravdu ten chlapec bigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
10.03.2008 12:55:49

Mám občas i světlé chvilky kdy mi to myslí...help

smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
10.03.2008 13:11:22

bigsmilebigsmilebigsmile

luboss (Člen)
10.03.2008 14:51:35

tak to je jasný, že vždycky bude někdo kdo měl buď smůlu nebo bohužel opravdu se něco nepovede...

tak jsem rád, že kuchyně v pořádku, v létě je to občas trochu "přeplněný" ale obecně, jsem za to místo rád...

jste zváni na káávu a ta jde na mne good

Ondráš (Člen)
10.03.2008 14:55:49

luboss psal:

tak to je jasný, že vždycky bude někdo kdo měl buď smůlu nebo bohužel opravdu se něco nepovede...

tak jsem rád, že kuchyně v pořádku, v létě je to občas trochu "přeplněný" ale obecně, jsem za to místo rád...

Tak na otevřený účet slyším vždycky.bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
10.03.2008 14:56:56

luboss psal:

Loser (Administrator)
10.03.2008 16:11:14

luboss psal:

kafe nepiju, alejestli chces, tak me tam muzes ozratbigsmilebigsmilebigsmilegood

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jíra (Člen)
10.03.2008 16:19:32

Loser psal:
luboss psal:

kafe nepiju, alejestli chces, tak me tam muzes ozratbigsmilebigsmilebigsmilegood

Ty zas nemáš co dělat? Jaks dopadl po výstavě? ...předpokládám, že jste to s Defkou šli zapít Plzničkou jako já... goodbigsmile

BMW Pičo! :-)
Loser (Administrator)
10.03.2008 16:23:07

no, ze se ptas .... zapili jsme to nejen s defkou a nejen plznickougoodgoodgood
Mels taky dorazit, Prazakubigsmile

Jíra (Člen)
10.03.2008 16:37:17

Loser psal:

no, ze se ptas .... zapili jsme to nejen s defkou a nejen plznickougoodgoodgood
Mels taky dorazit, Prazakubigsmile

žes nenapsals?surprised, jsem měl frei i od mé drahé druhé půlkybigsmile

Loser (Administrator)
10.03.2008 16:39:24

kua, visi to zde na strankach uz dva tejdny, ze se jde chlastat. Nectes, nevis. Kdyz jsem te potkal, tak me to hned nenapadlo, pripomenout ti to. Tak nekdy priste...

Jíra (Člen)
10.03.2008 16:45:21

Loser psal:

kua, visi to zde na strankach uz dva tejdny, ze se jde chlastat. Nectes, nevis. Kdyz jsem te potkal, tak me to hned nenapadlo, pripomenout ti to. Tak nekdy priste...

Já to mámtěžký, na net se moc nedostanu, ale kdyby tě někdy takhle v sobotu přepadla chuť beer tak zkus zavolat, třeba nebudu v práci,bejvalka mně obírá, tak jsem se vrátil za volant bigsmile

Loser (Administrator)
10.03.2008 17:06:00

OK, urcite se ozvu ... kde vlastne bydlis v tom curakove?

Luboss bude mit asi radost, ze mu to zde zase pekne zasirame .... ale Lubo neboj, my se zde domlouvame na to, kdy si zajedeme k Tronickovi na jednicku,vissmile1

Jíra (Člen)
10.03.2008 17:15:07

Loser psal:

OK, urcite se ozvu ... kde vlastne bydlis v tom curakove?

Luboss bude mit asi radost, ze mu to zde zase pekne zasirame .... ale Lubo neboj, my se zde domlouvame na to, kdy si zajedeme k Tronickovi na jednicku,vissmile1

ich wohne na Letné smile1, v Malířské tak 400m od výstaviště...
...a do konce týdne jsem tu sichrgood
a Troníčka pozdravujubigsmile

luboss (Člen)
10.03.2008 19:14:48

luzr vogo ty si kůň vogo

luboss (Člen)
10.03.2008 22:51:28

jo a Honza vypsal večeři pro nejlepší vtip v diskuzi, tak když to chtěl někdo risknout bigsmile

http://vstrom.flynet.cz/tronicek/viewto … 4&t=14

bigsmilebigsmilebigsmile

luboss (Člen)
11.03.2008 15:08:54

K.a.s.y.m. psal:

troníčka moc nemusím protože díky jeho povedeným nápadům mi tam v prosinci na Stresorech rozbili auto a ještě do dneška to nemám vyřízený.

mno tak jsem to slyšel i z druhý strany ... tak nějak do dává smysl, ale jak jsem psal, nechci a nemůžu být soudcem... smile2

K.a.s.y.m. (Člen)
12.03.2008 07:27:59

luboss psal:
K.a.s.y.m. psal:

troníčka moc nemusím protože díky jeho povedeným nápadům mi tam v prosinci na Stresorech rozbili auto a ještě do dneška to nemám vyřízený.

mno tak jsem to slyšel i z druhý strany ... tak nějak do dává smysl, ale jak jsem psal, nechci a nemůžu být soudcem... smile2

Jak jsem říkal to ,že to ještě není vyřízený z pojištovny není jeho věc s tím nic neudělá.Jen by si mohl pro příště rozmyslet jestli se vyplatí pouštět ožralí na moto zvlášť když se jezdilo proti autům.....Jeho postoj k věci hned jak se to stalo se mi taky nelíbil...s klidem od toho odešel....chuť s tím něco dělat měl až když jsme odjížděli a připomněl jsem se mu a to už jsem měl potřebný věci vyřízený s dotyčným....takže s křížkem po funuse......Holt mu v tomhle chyběl zdravej rozum nic víc.

luboss (Člen)
12.03.2008 12:24:13

mno ale to je právě ten kámen úrazu. To byla soukromá oslava narozenin, ne akce hotelu... v tom je bohužel obrovskej rozdíl headshake a Ice i Ariel jsou dost velký na to aby věděli koho posadí na motorku, navíc pod vlivem ...

ale pořád platí co jsem psal nahoře good

K.a.s.y.m. (Člen)
12.03.2008 12:30:29

Už se v tom nechci hrabat.....pokud vím tak s tou motorkou začal majitel a myslím,že i byla jeho,ale to už je jedno.

myslím,že jsem tě tam i párkrát potkal na motorce....máš litrovýho stříbrnýho Stroma co?

luboss (Člen)
12.03.2008 16:24:42

modrej krasavec bigsmile a teď bude SNAD 07čka v černé ...

Kukii (Člen)
12.03.2008 21:16:56

Ahojky, tak to už se na tu kávu těším, taky jsem tam docela dost často jako K.a.s.y.m. smile1

Život je boj-mašina je nej!!!
luboss (Člen)
13.03.2008 07:29:52

Kukii psal:

Ahojky, tak to už se na tu kávu těším, taky jsem tam docela dost často jako K.a.s.y.m. smile1

tak se ozvi, než pojedeš bigsmile good

K.a.s.y.m. (Člen)
13.03.2008 07:57:47

luboss psal:
Kukii psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

Kukii (Člen)
13.03.2008 08:36:47

K.a.s.y.m. psal:
luboss psal:
Kukii psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

no jistě že se ozvu... :) maj tam výborný žebra... mňam mňam... smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
16.03.2008 11:15:10

tvoje nabídka na kavů přijata...jen Plzeň nebo mělník je trochu z rukysmile2 ten Žampach by byl fakt lepší smile1 smile1
P.S. změn si mail hodilo tě to mezi spamy bigsmilebigsmilebigsmile

Kukii (Člen)
16.03.2008 12:33:59

K.a.s.y.m. psal:

tvoje nabídka na kavů přijata...jen Plzeň nebo mělník je trochu z rukysmile2 ten Žampach by byl fakt lepší smile1 smile1

bacha na K.a.s.y.m.a, hlídá svojí babu bigsmile

maňas (Člen)
16.03.2008 16:04:54

K.a.s.y.m. psal:

Na troníčka mám svůj názor...kdyby tam nejezdíl 2x do roka Stresor tak mě tam asi nikdo nedostane.Ale tuhle kapelu můžu...Kdo slyšel asi potvrdí.

kapela gut kousek od nás hrajou tak třikrát až čtyřikrát do roka  goodbigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
luboss (Člen)
16.03.2008 19:24:06

K.a.s.y.m. psal:

kterej pa?

Kukii (Člen)
16.03.2008 19:34:44

luboss psal:
K.a.s.y.m. psal:

kterej pa?

bezpecnedomusmile1

luboss (Člen)
16.03.2008 19:52:48

takovej bezpecnej mail a ve spamu? uroven todleto bigsmile

Kukii (Člen)
16.03.2008 20:00:15

luboss psal:

takovej bezpecnej mail a ve spamu? uroven todleto bigsmile

jenom dobrej filtr :Dbigsmilebigsmile

luboss (Člen)
16.03.2008 20:13:27

že by měli podřízený filtr na můj mail, to bych pochopil, ale banditpussy lidi? bigsmile

luboss (Člen)
16.03.2008 20:23:08

kdopa má bandita s had-airbrush? v sobotu na "základně" ??

osiris (Člen)
16.03.2008 22:06:14

...to sou votázky kdo má hada surprised (ale ten původní - humlák - už ho nemá a má ho čerstvě tuším karlos) smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
luboss (Člen)
16.03.2008 22:50:52

mno prostě taková kobra, stříbrnej základ ... pak tam byl takovej červenej nandasta šestka a myslim nějaký piáno ještě

Ondráš (Člen)
17.03.2008 08:57:52

osiris psal:

...to sou votázky kdo má hada surprised (ale ten původní - humlák - už ho nemá a má ho čerstvě tuším karlos) smile1

Si někomu půjčil bandita, jo? smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS