Nejsi přihlášen
Trochu kudla..
..asi zapomněli před upotřebením protřepat..
http://www.evisor.tv/tv/supermoto/supermoto-2928.htm
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Trochu kudla..
Tak to je drsné chlapci si neváží žívota...
ale jinak ty drifty
Progear 650 (Člen) 10.03.2008 10:02:01 Offline |
jo, to tricko by ho pri pádu ochránilo velmi... málo
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
na to musi met kua dobry poltopanky , je okovanej jak kun. Ale asi to pali aj do bot
Upřímě, krom toho že jedou jak vymatlaný piče a riskujou jak kráva tam moc jezdeckýho umu nevidim a extra driftů už vůbec ne. Asi už stárnu, ale vůbec mě to video nebere. A místní týpci co u nás jezdí horský serpentýny by si s nima pěkně vytřeli prdel
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Upřímě, krom toho že jedou jak vymatlaný piče a riskujou jak kráva tam moc jezdeckýho umu nevidim a extra driftů už vůbec ne. Asi už stárnu, ale vůbec mě to video nebere. A místní týpci co u nás jezdí horský serpentýny by si s nima pěkně vytřeli prdel
Málo jezdeckýho umu
Tak to máš hodně vysoký měřítka
Zdenda psal:Asi jo, přijeď se někdy podívat k nám do hor jak tu jezděj kluci na motardech.
...Zdendo, já dybych uměl na motárdoj s půlky tag jag ty kucí, tag chodim s rypákem nahóru a ani tě nezdravim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No já kdybych takhle uměl jezdit, tak tě sice pozdravim, ale vzápětí bych tě poslal do řiti a hodil ti na bandasku kus solviny
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1