Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2008 09:35:18 Offline |
Re: Firefox - umístění záložek(oblíbené) - Help!!!!
Kelly01 psal:Pro iexploreru je to jasné:
c:\Documents and Settings\Kelly1\Oblíbené položky\
ale kde to je ve Firefoxu?
v horní liště/záložky/správce záložek/tam soubor/exportovat záložky/a vybrat kam to chceš uožit.
pokud chceš konkrétní záložku tak to ti neporadím.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2008 13:10:15 Offline |
Kelly01 psal:Jasně,a jak to vyexportuji třeba na flešku,abych tam měl klasicky oblíbené jak z iexploreru?
jak jsem psal...musiš dát importovat a tam se tě to zeptá kam tak dás cilový adresář a tam se ti vytvoří soubor bookmarks nebo tak nějak a s tím se pak dá pracovat jako s normálním souborem to je kopirovat atd.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Americkej psal:Filousi a to já si rovnou představím, jak se ty u toho svýho "aha" tváříš...
...dyš já řikam "aha" a nevim kerá bije, tag se tvářim tag důležitě, že si fšichni vokolo myslej, že sem vodborník na danou tématiku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Americkej psal:Filousi a to já si rovnou představím, jak se ty u toho svýho "aha" tváříš...
...dyš já řikam "aha" a nevim kerá bije, tag se tvářim tag důležitě, že si fšichni vokolo myslej, že sem vodborník na danou tématiku
woe apgrejdoval sem to, aha už neříkám, jen kejvu a zapisuju si něco do notesu. I výšku sem tak zvládl
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:Americkej psal:Filousi a to já si rovnou představím, jak se ty u toho svýho "aha" tváříš...
woe apgrejdoval sem to, aha už neříkám, jen kejvu a zapisuju si něco do notesu. I výšku sem tak zvládl
...aha
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1