Nejsi přihlášen
Antiradar na moto
Čau kluci ,máte někdo zkušenost s montáží antiradaru na mašinu ? Pokud je to teda vůbec proveditelný, z toho mála co sem našel na netu neni nic co by bylo určený přímo na motocykl . Levný to taky zrovna neni ,ale když vezmu jaký sou dneska palby i za kdejakou maličkost, tak by se to mohlo vyplatit Tak by mě zajímalo jestli to někdo používá dík za rady.
MRDAT!!!
JIRKASILVER (Člen) 11.03.2008 20:18:04 Offline |
Re: Antiradar na moto
Už jsem loni zjišťoval na moto nic nedělají.Vibrace vše uklepou.
Proti laserovým jen antiradar na motce se to špatně maskuje a finta s parkovacím senzorem na moto je
Po obci pomalu mimo obec nejlépe jezdit kolem komína kde víš kde lapají.
Pravidlo pravé zlaté české ručičky:
Množství energie, úsilí a peněz, vynaložených na výrobu a instalaci antiradarových zařízení v automobilech, vždy převyšuje možnou částku, kterou by tentýž řidič zaplatil na pokutách za rychlou jízdu.
Zdroj: D-FENS,Murphyho silnicni zakony
...che palle !!!
JIRKASILVER (Člen) 11.03.2008 20:31:54 Offline |
Yello kožak myslel na moto na auto to má šanci schovat.
Kelly01 psal:Hele,ČechoItale
Nás nezajímá "výše" pokut..
My,tu "kurva", jedem o body
Hele melirovej moravaku
MY,TADY,TAKE jezdime za body..
Mame jich 22,a behem 8 let,me zastavili 3x pri bezne kontrole...
P.S. Mam vsech 22,a vyhlasku zdaleka nedodrzuju.
...che palle !!!
existuje i sada přímo na mašinu se signalizací do helmy. je to promakané jako sviň a skoro bez bytečných planých poplachů. Co si pamatuju tak to ale stojí něco okolo 18ti klacků - základní verze.
pokud by měl někdo zájěm o bližší info tak to sem mužu o víkendu dát(sem mimo základnu).
ps. když přijde na lámání chleba a má se přijít o noty tak to najednou takový ranec není :)
tož tak..
Jak píše Kelly, nejde o peníze, jde o body, takže pan Murphy je tak nějak trochu vedle. Navíc co se týká peněz, při výši dnešních pokut je pořízení detektoru či jammeru pro toho kdo více jezdí více méně směšná záležitost.
Co se týká detektoru na motorce, upevnění zas až takový problém nebude, jde spíš o to, aby to bylo voděvzdorný. K V1 (Valentine One) se dá dokoupit i další display, tzn, detektor namontovat kdekoliv kam nemůže voda a externí display umístit k řidítkům. Tuším, že ta samá firma nabízí i sluchátko? Možná kecám. Mrkněte na jejich stránky.
Co se týká jammeru (laserové rušičky), na motorce bych se jejího odhalení rozhodně nebál, páč čidlo jde na motorce (obzvláště na naháči) schovat tak, že ho nikdo nenajde. A vzhledem k tomu, že laserové měřiče nemají záznamové zařízení, konfrontace s Policií bych se nijak nebál. Obzvlášt, když člověk v daném momentu (počas rušení) sníží rychlost a Policajt ho po té laserem normálně změří.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
yello psal:Kelly01 psal:Hele,ČechoItale
Nás nezajímá "výše" pokut..
My,tu "kurva", jedem o bodyHele melirovej moravaku
MY,TADY,TAKE jezdime za body..
Mame jich 22,a behem 8 let,me zastavili 3x pri bezne kontrole...
P.S. Mam vsech 22,a vyhlasku zdaleka nedodrzuju.
Kdo by tě taky zastavoval, když tam máte furt nějaký svátek a nikdo tam nepracuje
JIRKASILVER (Člen) 12.03.2008 16:29:13 Offline |
Už loni jsem to zjišťoval.Smysluplná kombinace jeden na ramery+antirušička na laser.
Prodají ti to,ale sdělil mi jak to dám na moto tak záruka padá.Součástky jsou vystaveny vlhkosti + vibrace.
Specielně na moto nic nedělají.Chtěl jsem něco jako tom tom rider navigaci určenou přímo na moto.
Jaké vibrace? V autě snad nejsou? Přímo výrobce V1 poukazuje na použití na moto a jammer čidla samozřejmě vodotěsná má. Stačí mít nějaký vodotěsný box na detektor. Nevím u kterého prodejce si se ptal, ale prodejce ví prd kam si to namontuješ. Pokud to nenavlhne tak je mu do toho velký hovno.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
řekl bych že pokud tomu,co se dává do plechovek oizoluješ spoje,bude to taky makat,akorád je to dost velký a vypadalo by to na motice divně,ještě na kapotě,či polokapotě by se to asi ukrylo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
ross psal:Kožak psal:Ross: A co myslíš že ty vypotěj ? další oviny ,aby měli zase co novelizovat
každopádně víc už to posrat nemůžou, takže cokoliv je změna k lepšímu
já si myslím ,že všechno jde ,akorád mrtvá kočka ne a to vím docela přesně
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:ross psal:Kožak psal:Ross: A co myslíš že ty vypotěj ? další oviny ,aby měli zase co novelizovat
každopádně víc už to posrat nemůžou, takže cokoliv je změna k lepšímu
já si myslím ,že všechno jde ,akorád mrtvá kočka ne a to vím docela přesně
protože to neopružila v kolenech, teda tlapkách
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
JIRKASILVER (Člen) 14.03.2008 21:28:27 Offline |
Koukni na antiradary net nic jen na motorku nemají mají jen hezké videoukázky.
Ptal jsem se zda Bell má výstup ala "hands free" má to jen výstup na sluchátko do helmy
Koukat po ledkách s drátem v blembáku kde je nějaký vývoj....a pak,že už je vše vymyšlený
Fakt netuším jestli Bel má výstup na sluchátko, V1 ho má a dá se dokoupit i externí display. www.valentineone.com
JIRKASILVER (Člen) 15.03.2008 22:01:26 Offline |
Zdendo Bell má výstup na sluchátka mluvil jsem v pátek s technikem.A to mě ,že jen na sluchátka chtěl bych hands free nebo nejlépe upozornění na plexi v helmě ala stíhačky F16.
Tak to vypadá ,že asi něco ztoho časem pořídim ,otestuju a pak sem hodim nějaký info, protože asi nemá cenu o tom takhle spekulovat pokud to nikdo nezkoušel Jinak dneska sem zaslech v rádiu ,že v Holešově na policejní akademii přijímaj už i vietnamce a ukrajince údajně snad kolem 50ti uchazečů jestli tohle neni kachna ,tak potěš jesli mě někdy zastaví rákoska ,tak nebudu vědět jestli mu mám dejchnout nebo ho sejmout
MRDAT!!!
ja sem kdysi použival Valentine one
http://www.zbozi.cz/items?r=hint&it … entine+one ,foter to dostal v praci,no jako je to celkem velky bazmek,měl sem to nabastlene pod plexi nad budikama (na SV 650 s),a zapojene v zasuvce. upozorňuje to pipanim a diodama,to pipani při pomale jizdě jde slyšet,ale ty diody uplně stači,bijou celkem fest do oči. Jezdil sem s tim rok,a asi 2x mi to zachranilo pokutu,jinak to bere aj ty měřaky co sou v obci na slupech,tak toho se člověk dycky zbytečně lekne,a taky to reaguje na samootviraci dveře u benzinky nebo supermarketu.Měři to aj dozadu,jenže sem to měl přimo před sebou,tak sem tomu stinil.Je to pasivni antiradar,což je myslim povolene. Sundavani z držaku během sekundy,takže když sem šel od motorky tak žadny trabl.
nicola.foxx (Člen) 18.03.2010 15:49:39 Offline |
SLUGI psal:... jelikož od posledního příspěvku je to 2 roky zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti s :
Cobra ESD 7000 nebo Whistler XTR-140
Cetl jsem na to recenze a za ty prachy co chtej to vypada slusne. Nekdo to hanil a nekdo chvalil. Hlavne prodejci znacek valentin one na to kydali hnuj.
Ta cobra se mi taky zamlouvala, je to maly a neni to tak drahy. Tady mas i zajimavy ceny = http://aukro.cz/search.php?string=antir … onal_rec=0
A taky tam psali o tech cidlech na dvere, ze to maj nejak poreseny.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 18.03.2010 17:20:51 Offline |
Dyt je toho i na jutubu plno kde ukazujou jak to funguje. A kdyz neni clovjek moc paranoidni, tak se tomu da i verit. Koupis to za relativne smesny penize, tak na zkousku proc ne.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Nechci bejt nějakej škarohlíd a bejt chytrej ale než utratit prachy za krámy typu Cobra, whistler tak radši nic. Né já, ale konkrétně můj otec si prošel všemi těmito rádoby detektory radarům než zakotvil u Bellu. Nebudu se zde rozepisovat o to, že vzdálenost na kterou vám ty sračky zareagujou je hodně krátká a někdy třeba vám písknou deset metrů před radarem. Marketingový kecy o detkci laseru si taky můžou nechat, páč v momentě kdy vám čidlo signalizuje laser, tak už jste změření. Atd atd. Kdyby tyhle mrdky byly na stejný úrovni jako Beltronics či Valentine, tak by už dávno díky tomu jak sou levný neměli konkurenci. Takže asi tak. A než zase začne někdo nějak argumentovat tak mu poradím jedno. Kupte si z netu Bella a tu jednu mrdku. Máte na vrácení zboží 14 dní bez udání důvodu. Jezděte s tím 10 dní, snažte se objevit kde měří a zkoušejte. Pak jeden vraťte, dokupte rušičku (jammer) a vryjte si do paměti jak vypadá VW Passat R36, páč až se za vás pověsí nenápadně on, tak pokud jedete rychle, tak jste v prdeli i s detektorem a rušičkou.
Zdenda - vyčerpávající toho Bella jsem pořídil až po zkušenostech kolegů... bylo to ok, ale časem se ty kurfy naučily stavět i RAMER tak, žes nestih (paprsek mírně přes horizont a bylo po prdeli s lejzrem jak říkáš, pípne ti akorát aby ti oznámil, žes změřen... podle těch jejich keců by ten polda s tim paprskem totiž musel šermovat jak dartaňan aby to chytlo někde odraz
Pokud by měl někdo zájem... možná ten můj Bell pustím třeba za trojku...
Slugi - na mašinu zbytečný vogo při třístovce nestíháš
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Zdenda - vyčerpávající toho Bella jsem pořídil až po zkušenostech kolegů... bylo to ok, ale časem se ty kurfy naučily stavět i RAMER tak, žes nestih (paprsek mírně přes horizont a bylo po prdeli s lejzrem jak říkáš, pípne ti akorát aby ti oznámil, žes změřen... podle těch jejich keců by ten polda s tim paprskem totiž musel šermovat jak dartaňan aby to chytlo někde odraz
Slugi - na mašinu zbytečný vogo při třístovce nestíháš
Fotřík má Bella já Valentina a nevšim sem si, že by nějak fízlové uměly Ramery stavit jinak. Samozřejmě že se stane že to je někdy blíž někdy dál ale že by byli tak chytrý a dělali to záměrně? Nevěřim. Vím, že tenkrát otočili nějak polarizaci a detektory měly o dost lepší příjem ve vertikální poloze!
Zdenda psal:XJelen psal:Zdenda - vyčerpávající toho Bella jsem pořídil až po zkušenostech kolegů... bylo to ok, ale časem se ty kurfy naučily stavět i RAMER tak, žes nestih (paprsek mírně přes horizont a bylo po prdeli s lejzrem jak říkáš, pípne ti akorát aby ti oznámil, žes změřen... podle těch jejich keců by ten polda s tim paprskem totiž musel šermovat jak dartaňan aby to chytlo někde odraz
Slugi - na mašinu zbytečný vogo při třístovce nestíhášFotřík má Bella já Valentina a nevšim sem si, že by nějak fízlové uměly Ramery stavit jinak. Samozřejmě že se stane že to je někdy blíž někdy dál ale že by byli tak chytrý a dělali to záměrně? Nevěřim. Vím, že tenkrát otočili nějak polarizaci a detektory měly o dost lepší příjem ve vertikální poloze!
čoveče jo... upozornil mě na to kolega.... když ho postaví před lehkým horizontem jakoby vysílal paprsek do vzduchu, byla horší detekce odraženejch vln a hvízdl na poslední chvíli jakoby bez nárustu - hned třeba 5 a vejš, jinak nejlepší výsledky vykazoval na sluneční cloně v T4 jedinečný
Strýcfajtr !!!
jirka silver (Člen) 21.03.2010 19:22:54 Offline |
Na antiradarechnet nabízejí spešl na moto antiradar+rušičku
za 33tis. bez dph to teda hodně přepískli.
Zvažuju koupi rušičky.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Na antiradarechnet nabízejí spešl na moto antiradar+rušičku
za 33tis. bez dph to teda hodně přepískli.
Zvažuju koupi rušičky.
Je s ní prdel
Bandit-Kralik (Člen) 26.03.2010 18:45:25 Offline |
Nečetl jsem přispěvky, tak rovnou odpovím na původní otázku. Tzv. antiradary fungují na principu rušení vln. Což fungovalo u starých radarů. Polistovi se na měřiči objevilo ERROR. Dnes zaváděné radary pracují jinak. Odečítají rychlost Vašeho vozidla od lafetovaného radaru. Tento system se nedá vyrušit.....Takže za antiradar jsou vyhozené peníze.
Bandit-Kralik psal:Nečetl jsem přispěvky, tak rovnou odpovím na původní otázku. Tzv. antiradary fungují na principu rušení vln. Což fungovalo u starých radarů. Polistovi se na měřiči objevilo ERROR. Dnes zaváděné radary pracují jinak. Odečítají rychlost Vašeho vozidla od lafetovaného radaru. Tento system se nedá vyrušit.....Takže za antiradar jsou vyhozené peníze.
jenom pro upřesnění, víceméně jsme se tu bavili o pasivních detektorech někdy mylně udávaných jako antiradar
Strýcfajtr !!!
Přesně tak, navíc jsem se z žádným jiným antiradarem (detektorem) nesetkal. Jedině tak s rušičkou laseru. První Bel zakoupený někdy v 94 pracoval na stejné bázi jako ty nynější. Takže by mne zajímalo o čem je řeč.
Zdenda psal:Přesně tak, navíc jsem se z žádným jiným antiradarem (detektorem) nesetkal. Jedině tak s rušičkou laseru. První Bel zakoupený někdy v 94 pracoval na stejné bázi jako ty nynější. Takže by mne zajímalo o čem je řeč.
Že tě ty antiradary a detektory vždycky tak rozohní.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1