Nejsi přihlášen
Hachlblaubachtr (Člen) 12.03.2008 22:13:54 Offline |
Rez v nádrži
Zdravím,nevíte někdo jak se zbavit rezatých fleků v nádrži?Dávám dohromady starou mášu a ta rez mě tam dost vadí.Už se to tady kdysi probíralo ale mlít nádrž v míchačce se mě teda nechce,neexistuje na to nějaký chemický přípravek?Odrezovač jsem zkoušel ale nezdá se mi to,vytvořilo to takový záhadný povrch ale rez tam je stejně....Dík za rady
Re: Rez v nádrži
ja sem tam mrskl do stare cezety odrezovac a maticky a vymlatil to, pak proplachl benzinem, nasrouboval kohout a bez problemu a na zimu nalit po dojezdani po hrdlo benalem a je klid
jirka silver (Člen) 13.03.2008 08:01:34 Offline |
Matice,oblázky a pak jen šum svistu,šejkr.
Jestli jezdíš často na kole přigumicukuj na kolo a jezdi
nejlépe mimo silnici
Najdete nás na každém kilometru
Já to řešil u 5 let starý GS 500 odrezovačem, opticky to pomohlo jen nepatrně, ale jak už nekdo psal rozhodně to pomohlo chemicky. Už je to cca 7 let a je to cajk
Matiček nebo štěrku bych se asi bál a vylejvat to pryskiřicí....tak na to bych se tuplem vysral, páč bych to tak maximálně sprasil
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
...esi je přet kohoutem sejtko, tag ta rez nevadí...třeba minulej tejden sem měl sundanou nádrš z ňáký Iny, byla plná rezu a to tag, že dyš sem do ní strčil magnet, tag sem ho vytách jag kvjeták a karburace byla naprosto čistá...a gdo chce mít jó zichr, tag dá na hadici eště filtr a nejni co řešit...
P.S. ...ten magnet sem do tý nádrže strkal proto, že mi do ní spat šroup, dyš sem vyndaval plovák...to se může povíct jen mě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...esi je přet kohoutem sejtko, tag ta rez nevadí...třeba minulej tejden sem měl sundanou nádrš z ňáký Iny, byla plná rezu a to tag, že dyš sem do ní strčil magnet, tag sem ho vytách jag kvjeták a karburace byla naprosto čistá...a gdo chce mít jó zichr, tag dá na hadici eště filtr a nejni co řešit...
P.S. ...ten magnet sem do tý nádrže strkal proto, že mi do ní spat šroup, dyš sem vyndaval plovák...to se může povíct jen mě
a lůzrovi....
JAko to uz sem nepsal a myslel sem ze je to logicky, sundat nadrz odmontovat kohout se sitkem (tak je to u CZety) vylit starej benzin bokem do nadoby, nahazet maticky nalit odrezovac a delat sejkr pak to vylit pres trichtir s puncochou a prefiltrovat pres ni a znovu nalit a zase vyplachnout tym benzinem a to nekolikrat a dat jak rika filous sitko jeste jedno na hadicu s benzinem nejaky to vetsi a je klid, nevim proc to nevymlatit matickama ceho ze se to bojite ? omlatis rez jinak co tam ma bejt zustane.
Hachlblaubachtr (Člen) 13.03.2008 23:18:33 Offline |
Tak dík za rady asi to bude ten odrezovač+hrubý štěrk.Jen se divím že to něčím nepatlaj vevnitř už z výroby.
Hachlblaubachtr psal:Tak dík za rady asi to bude ten odrezovač+hrubý štěrk.Jen se divím že to něčím nepatlaj vevnitř už z výroby.
...ten štěr myslim nejni dobrej nápat ...votlučou se i částečky s tech šutrů a budeš tam mít blátíčko, kerý sejtkem proteče a f karburátorech zvostane...vosmičky matky sou lepčí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
..když už teda jsem v tom ocelovém srdci Asie,tak ocelové špony..a výsledek 100%-ní naposledy touto procedůrou prošla nádrž z busy..trochu opruz s tím šejkrováním,ale lepší než nechávat 2* ročně čistit vstřikovače..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Hachlblaubachtr psal:Zdravím,nevíte někdo jak se zbavit rezatých fleků v nádrži?Dávám dohromady starou mášu a ta rez mě tam dost vadí.Už se to tady kdysi probíralo ale mlít nádrž v míchačce se mě teda nechce,neexistuje na to nějaký chemický přípravek?Odrezovač jsem zkoušel ale nezdá se mi to,vytvořilo to takový záhadný povrch ale rez tam je stejně....Dík za rady
...... s tím štěrkem atd. a mlácení s nádrží sem a tam bych to viděl jako prvotní fázi. Tím zbavíš nádrž hrubých nečistot. Řešil jsem stejnej problém a zdárně ho vyřešil. V baumaxu na to existuje speciální hmota (nejprve v tekutém stavu). Nevím jestli se to nezměnilo ale já měl modrou. Tu hmotu jsem nalil do brutálně zrezlý nádrže. Musíš se ubezpečit, že se dostane na všechna místa v té nadrži - vzhledem k tomu že je to tekutý, tak no problem. Poté to zaschne a vytvoří takovou na první pohled gumovou, hladkou vrstvu a klidně se za to zaručím - 5 let to tam mám (u kejvačky), je to odolný vůči benzínu, takže žádný loupání, rozpouštění prostě nic. Drží to jak ..... Vinikající přípravek - bohužel není nejlevnějíš - prodává se to myslím na litry. Název už z hlavy taky nevymyslím ale jdi do baumaxu, a chtěj hmotu odolnou benzínu (zkus říct že je modrá) a klidně jim řekni na co to máš. Určitě budou vědět o co gou. Za 5 let se podle mě změnil jen název.
"Burn rubber, not your soul"
Kelly01 psal:těm bys tam musel trošku pomoct kladivem
Ovšem v kombinaci s dvaatřicítkama a přivázáním na míchačku by byl výsledek 100%
Ale problém v tom nevidím
v rukách odborníka se stává každý nástroj po chvíly kladivem
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1