Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2008 08:12:57 Offline |
Re: výměna svíček - napadá tam bordel?
REX psal:HEPL
mam strach, že při výměně svíček mi napadá do válců šubrajs mam to vyfoukat....nebo jak to děláte ostatní???
bejvá dobrým zvykem to ventilový víko očistit než se vůbec vyndají fajky ze svíček.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Martin B12 (Člen) 14.03.2008 08:29:31 Offline |
pane bože
street triple picco
Filous psal:...umejt, vyfoukat víko a šachty, povolit vo půl závitu, znova vyfoukat a vyměnit...
to je návod na docela povedený večírek, neeeé? s pozitivním zakončením bo se můžeš vrátit na start
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
JIRKASILVER (Člen) 14.03.2008 14:59:21 Offline |
Kolem fajfek se lepí i s afaltem drobný kamínky.Používám petrolej a kartáček na zuby
.
JIRKASILVER psal:Kolem fajfek se lepí i s afaltem drobný kamínky.Používám petrolej a kartáček na zuby
.
...máme stejnej postup...jen to nerat dělam přet čumilama, páč sou vječinou vyvalený jag telata, dyš začnu šůrovat motor kartáčkem na zuby
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2008 15:16:40 Offline |
včera když jsem dělal ventily tak jsem to odrbal šroubovákem a mosazným kartáčem......každej máme jinej postup.
tak teď sem na vážkách,jestli to je všechno humor,či ne. jsem ještě žádnej bordel na fajfkách nepotkal,ty kryty gumový jsou furt jak nový a pod ně se nic nedostane
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Bál jsem se toho, neb co si pamatuju ještě u Corsy byly svíčky pekelně hluboko a bordelu móóře. Tenkrtá jsem na vyndání bordelu používal navlhčený vatičky do uší, který jsem držel dlouhejma kleštěma - no fakt peklo. Takže kyž jsem se teď dělal výměnu byl jsem překvapenej, že u bandasky bylo čisto.
JIRKASILVER (Člen) 14.03.2008 15:37:23 Offline |
Maňas na těch gumách je čisto před nima v tom ďolíku pořád bordel.Asi je to tím,že máš Sko.Na N pořád přilepený kamínky.
JIRKASILVER psal:Maňas na těch gumách je čisto před nima v tom ďolíku pořád bordel.Asi je to tím,že máš Sko.Na N pořád přilepený kamínky.
je to možný a nebo je to tím,že nejezdím pilu,jsem kochač
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2008 15:51:59 Offline |
JIRKASILVER psal:Maňas na těch gumách je čisto před nima v tom ďolíku pořád bordel.Asi je to tím,že máš Sko.Na N pořád přilepený kamínky.
na S taky bylo toho 3
Antihero psal:...prdlajs, normálně to hodíš na řidítka jak kolo za mlada dyž byl defekt.
a někdo ti bude točit zadním kolem a ty na tom můžeš řezat šťovíky jak na cirguli....
Stránky: 1