Nejsi přihlášen
Trička
Nazdar a že sem tak smělej ale nikde jsem to tu nenašel kde se dají sehnat Bandit trička?A nejlíp to Bandit pičo všiml jsem si že to má být na prodej na sraze alo to mám trošku z ruky tak tam nepojedu nešlo by to objednat nějak poštou nebo tak něco????Dík sem tady novej tak se nezlobte
Re: Trička
kdyby si hledal,tak to najdeš,ale dobrá je pátek.
trička a podobný věci sou k dostání pouze na sraze,pochybuji,že u Inkvize uspěješ přes poštu,jediným východiskem je kontaktovat někoho z tvého okolí,svěřit mu škváru a poprosit,ať ti jedno přiveze
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:kdyby si hledal,tak to najdeš,ale dobrá je pátek.
trička a podobný věci sou k dostání pouze na sraze,pochybuji,že u Inkvize uspěješ přes poštu,jediným východiskem je kontaktovat někoho z tvého okolí,svěřit mu škváru a poprosit,ať ti jedno přiveze
škváry tady máme dost a je v ní i jiný svinstvo.
Tom-DK psal:maňas psal:kdyby si hledal,tak to najdeš,ale dobrá je pátek.
trička a podobný věci sou k dostání pouze na sraze,pochybuji,že u Inkvize uspěješ přes poštu,jediným východiskem je kontaktovat někoho z tvého okolí,svěřit mu škváru a poprosit,ať ti jedno přivezeškváry tady máme dost a je v ní i jiný svinstvo.
tak moc zase nepotřebuju,stačí mi jeden dva vagóny
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2008 19:25:43 Offline |
jenom dovysvětlím, že prodávat jenom na sraze je záměr, kdo chce nosit pičotričko, měl by se přijít ukázat mezi pičolidi a argument že je to z ruky??? na co sis tu motorku teda koupil seber se a pro triko si přijeď,nikdo ti hlavu neukousne, teda doufám
doba je temná...
Martin B12 (Člen) 14.03.2008 19:51:07 Offline |
SLUGI psal:... Inkviz nešlo by nahodit ňáký foto nebo vobrázek jak bude vypadat "nová edice" trik
přes celý záda
street triple picco
MiraReich psal:Nazdar a že sem tak smělej ale nikde jsem to tu nenašel kde se dají sehnat Bandit trička?A nejlíp to Bandit pičo všiml jsem si že to má být na prodej na sraze alo to mám trošku z ruky tak tam nepojedu nešlo by to objednat nějak poštou nebo tak něco????Dík sem tady novej tak se nezlobte
Už si někdy viděl Vjetnamce, že by něco poslali počtou. Prostě rozbalej stánek a je to.
jak dlouho ještě?
inkvizitorr psal:jenom dovysvětlím, že prodávat jenom na sraze je záměr, kdo chce nosit pičotričko, měl by se přijít ukázat mezi pičolidi a argument že je to z ruky??? na co sis tu motorku teda koupil seber se a pro triko si přijeď,nikdo ti hlavu neukousne, teda doufám
No na to abych mohl nosit triko néééé .S banditama jezdím už kurwa dlouho a nezlob se ale kvůly triku přece nepojedu od Prostějova až do krkonoš na sraz bych musel byt na hlavu za to mi teda nestojí ......
MiraReich psal:inkvizitorr psal:jenom dovysvětlím, že prodávat jenom na sraze je záměr, kdo chce nosit pičotričko, měl by se přijít ukázat mezi pičolidi a argument že je to z ruky??? na co sis tu motorku teda koupil seber se a pro triko si přijeď,nikdo ti hlavu neukousne, teda doufám
No na to abych mohl nosit triko néééé .S banditama jezdím už kurwa dlouho a nezlob se ale kvůly triku přece nepojedu od Prostějova až do krkonoš na sraz bych musel byt na hlavu za to mi teda nestojí ......
No tak holt někteří asijati sou asik na hlavu
jak dlouho ještě?
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2008 21:40:52 Offline |
MiraReich psal:inkvizitorr psal:jenom dovysvětlím, že prodávat jenom na sraze je záměr, kdo chce nosit pičotričko, měl by se přijít ukázat mezi pičolidi a argument že je to z ruky??? na co sis tu motorku teda koupil seber se a pro triko si přijeď,nikdo ti hlavu neukousne, teda doufám
no tak to chápu, ject až z prostějova to je fakt nesmysl
doba je temná...
inkvizitorr psal:MiraReich psal:inkvizitorr psal:jenom dovysvětlím, že prodávat jenom na sraze je záměr, kdo chce nosit pičotričko, měl by se přijít ukázat mezi pičolidi a argument že je to z ruky??? na co sis tu motorku teda koupil seber se a pro triko si přijeď,nikdo ti hlavu neukousne, teda doufám
Máš recht, proto pojedu z Plzně
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
inkvizitorr psal:MiraReich psal:inkvizitorr psal:jenom dovysvětlím, že prodávat jenom na sraze je záměr, kdo chce nosit pičotričko, měl by se přijít ukázat mezi pičolidi a argument že je to z ruky??? na co sis tu motorku teda koupil seber se a pro triko si přijeď,nikdo ti hlavu neukousne, teda doufám
Taky to chápuale nechápu proč já jezdím na cígo vot krkonoš na slovač
Jebat motorky :-)
Vozit tričko Bandit na sobě znamená patřit a hlásit se do jistého kolektivu. Si můžeš koupit originál Bandit tryko v Suzuki. Já si pro něj a zapařit jedu 250 km, nevadí mi to a těším se tam. Bandit
GSX1250FA
inkvizitorr psal:MiraReich psal:inkvizitorr psal:jenom dovysvětlím, že prodávat jenom na sraze je záměr, kdo chce nosit pičotričko, měl by se přijít ukázat mezi pičolidi a argument že je to z ruky???:surprised::surprised::surprised: na co sis tu motorku teda koupil:idontknow: seber se a pro triko si přijeď,nikdo ti hlavu neukousne, teda doufám :-D
No na to abych mohl nosit triko néééé :fuck: :ass:.S banditama jezdím už kurwa dlouho a nezlob se ale kvůly triku přece nepojedu od Prostějova až do krkonoš na sraz bych musel byt na hlavu za to mi teda nestojí ......
no tak to chápu, ject až z prostějova to je fakt nesmysl:smokin:
Tak co to se nedá nějak domluvit??????Není nic jednoduššího si nechat nějaký spešl trika udělat Chtěl jsem to mít sebou na dovolené do portugalska.Jestli máš strach že na nějakej sraz nedojedu tak seš vedle dojedu ale ne na druhej konec republiky to snad chápeš né a nechtěěěě nasrat moraváka nebo tě tam pak ožeru a počky jak budeš trpět :-D:-D:-D:-D:-D:-D
LukinB6 psal:MiraReich psal:inkvizitorr psal:jenom dovysvětlím, že prodávat jenom na sraze je záměr, kdo chce nosit pičotričko, měl by se přijít ukázat mezi pičolidi a argument že je to z ruky??? na co sis tu motorku teda koupil seber se a pro triko si přijeď,nikdo ti hlavu neukousne, teda doufám
Vozit tričko Bandit na sobě znamená patřit a hlásit se do jistého kolektivu. Si můžeš koupit originál Bandit tryko v Suzuki. Já si pro něj a zapařit jedu 250 km, nevadí mi to a těším se tam. Bandit
Triko Bandit na sobě vozím už dávno .A já myslel že to není o nějakým kolektivu ale o tom být hrdej a pišnej na svou mášu ...........
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2008 21:57:49 Offline |
MiraReich psal:Tak co to se nedá nějak domluvit??????Není nic jednoduššího si nechat nějaký spešl trika udělat Chtěl jsem to mít sebou na dovolené do portugalska.Jestli máš strach že na nějakej sraz nedojedu tak seš vedle dojedu ale ne na druhej konec republiky to snad chápeš né a nechtěěěě nasrat moraváka nebo tě tam pak ožeru a počky jak budeš trpět
tak si ho nech udělat
doba je temná...
MiraReich psal:LukinB6 psal:MiraReich psal:
No na to abych mohl nosit triko néééé .S banditama jezdím už kurwa dlouho a nezlob se ale kvůly triku přece nepojedu od Prostějova až do krkonoš na sraz bych musel byt na hlavu za to mi teda nestojí ......Vozit tričko Bandit na sobě znamená patřit a hlásit se do jistého kolektivu. Si můžeš koupit originál Bandit tryko v Suzuki. Já si pro něj a zapařit jedu 250 km, nevadí mi to a těším se tam. Bandit
Triko Bandit na sobě vozím už dávno .A já myslel že to není o nějakým kolektivu ale o tom být hrdej a pišnej na svou mášu ...........
Ale také je fajn sejít se s ostatními a pokecat, odreagovat se. Prostě vypnout ze všedních starostí. Já jsem také hrdej na svůj stroj a chci být i aktuálně oblečen, a když to musí být takhle tak to tak bude a já pojedu.
GSX1250FA
inkvizitorr psal:MiraReich psal:Tak co to se nedá nějak domluvit??????Není nic jednoduššího si nechat nějaký spešl trika udělat Chtěl jsem to mít sebou na dovolené do portugalska.Jestli máš strach že na nějakej sraz nedojedu tak seš vedle dojedu ale ne na druhej konec republiky to snad chápeš né a nechtěěěě nasrat moraváka nebo tě tam pak ožeru a počky jak budeš trpět
tak si ho nech udělat
Jak je libo
inkvizitorr (Administrator) 14.03.2008 22:09:50 Offline |
MiraReich psal:Jak je libo
tak teďs mě dostal moraváku neznalej češtiny, dva měsíce nebudu spát z toho že nepřijedeš na sraz pro triko
doba je temná...
PALOUS psal:inkvizitorr psal:MiraReich psal:
No na to abych mohl nosit triko néééé .S banditama jezdím už kurwa dlouho a nezlob se ale kvůly triku přece nepojedu od Prostějova až do krkonoš na sraz bych musel byt na hlavu za to mi teda nestojí ......no tak to chápu, ject až z prostějova to je fakt nesmysl
Taky to chápuale nechápu proč já jezdím na cígo vot krkonoš na slovač
...ja to mozna chapu nevim nebo vim asik jo
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
No tak ne jenom ze neni schopnej si zajed na sraz pro triko nejakech usmudlanejch 200 km (to jezdim v nedeli odpoledne pro zabavu 300 km) ale ani asi nevi co to je registrace !!!
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Chlapy všem vám děkuju za vlídný přístup a hlavně ochotu.Tím ovšem nemyslím úplně všechny někteří chtěly pomoct.Ale to se hned tak nevidí.Je vidět že tyto stránky opravdu Fungují pro majitele a příznivce tohoto stroje.Děláte pro ně všechno.Tak arogantní přístup jsem už dlouho nezažil to se potom nedivím že spousta mojich kamošů a známech tady na to háže bobek.Tím jsem tady s tím zkončil a klidně mě vyřadtě ze seznamu žíly mi to rozhodně trhat nebude.Pokud by vás zajímalo jak by se k sobě měly chovat motorkáři tak skočte na www.motorkari-olomouc.cz a věřte budete se divit.Čao
MiraReich psal:Chlapy všem vám děkuju za vlídný přístup a hlavně ochotu.Tím ovšem nemyslím úplně všechny někteří chtěly pomoct.Ale to se hned tak nevidí.Je vidět že tyto stránky opravdu Fungují pro majitele a příznivce tohoto stroje.Děláte pro ně všechno.Tak arogantní přístup jsem už dlouho nezažil to se potom nedivím že spousta mojich kamošů a známech tady na to háže bobek.Tím jsem tady s tím zkončil a klidně mě vyřadtě ze seznamu žíly mi to rozhodně trhat nebude.Pokud by vás zajímalo jak by se k sobě měly chovat motorkáři tak skočte na www.motorkari-olomouc.cz a věřte budete se divit.Čao
tak sem si to pročet a zjistil, že drzej si byl hlavně ty .
no jo, ja sem se dneska taky špatně vyspal
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
MiraReich psal:Chlapy všem vám děkuju za vlídný přístup a hlavně ochotu.Tím ovšem nemyslím úplně všechny někteří chtěly pomoct.Ale to se hned tak nevidí.Je vidět že tyto stránky opravdu Fungují pro majitele a příznivce tohoto stroje.Děláte pro ně všechno.Tak arogantní přístup jsem už dlouho nezažil to se potom nedivím že spousta mojich kamošů a známech tady na to háže bobek.Tím jsem tady s tím zkončil a klidně mě vyřadtě ze seznamu žíly mi to rozhodně trhat nebude.Pokud by vás zajímalo jak by se k sobě měly chovat motorkáři tak skočte na www.motorkari-olomouc.cz a věřte budete se divit.Čao
..jsi docela citlivka conepřijde mě tak složitý si dojet pro pičotriko na sraz zajimalo by mě co u tebe znamená se projet 10 -20kilakú200snad neni problém jinak bych ani motku nevyndal
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
no tak to pak jo,já nevím mě to nepřišlo posledně tak daleko a to ta zlatá koruna od nás nebyla až tak za rohem.
MiraReich psal:No na to abych mohl nosit triko néééé .S banditama jezdím už kurwa dlouho a nezlob se ale kvůly triku přece nepojedu od Prostějova až do krkonoš na sraz bych musel byt na hlavu za to mi teda nestojí ......
Chlapi, bude se udělovat i druhý místo? Jestli jo, tak to můžete nechat taky vyrobit ve stříbrný barvě
A aby neřek, že jsme arogantní, mohla by mu to (nemyslím to triko) nějaká delegace padlých na hlavu odvézt (pokud by se ho podařilo vystopovat teda) přímo ze srazu třeba v čele s betonářem
Strýcfajtr !!!
Kurňa panáčku,taky se budu na sraz štrachat přes pul vlasti,ale né jenom kvůli hadrům,ale kvůli tomu abych poznal lidi se kterejma trávím haldu společnýho času na netu a skoro nikoho z nich neznám,tak to chcu napravit.Projedu se,vožeru se a jako bonus si vot tam třeba dovezu nějakou hadru na sebe Ale v Olomócu ste zřejmě vzornej oddíl,tipuju to na vejlety kolem komína s nezbytnou zastávkou(dostatečně dlouhou) na nejfrekventovanějších benzínkách ve městě jako správní okolokomínoví jezdci Ty vole,co blbneš,vždyť je to vot vás vrchem do Krkonoš kósek a ještě si dáš libový zatáčky cestó
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Hele já jsem úplnej liberál, ale klidně mě někdo opravte když to popletu. Koupil jsem si motorku, triko v příslušenství nebylo, pak jsem zjistil, že existujou tato stránky ( uznávám že obráceně by to asi bylo lepší, měl bych plnotučnou). trika jsem poprvý viděl na motocyklu 2006,bylo jich tam mraky.Ale všichni se znali, jak spolužáci ze základky.Triko není k motyce ale k těm lidem tady, a tak si myslím, že nebudou dávat triko kdejakýmu nezaregistrovanýmu tydýtovi jen proto že ho moc, moc chce. A jestli je problém si pro něj zajet na sraz,protože to máš daleko, ty jo, tak to si pak vopravdu adept, kterýmu bych to triko nedal ani za zlatý tele ty wogo, zpátky do židle .
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Nevím co furt máte že nejsem registrovanej.Přihlášenej jsem co chcete víc?Jestli vám nejde na rozum že kvůly tomu speciálně nepojedu 600 km pro pomalejší 300 tam a 300 zpátky ,tak sorry ale to prostě neudělám až ta akce bude někde blíž proč ne ale toto fakt ne.Lidí znám až až kvůly tomu sem opravdu nechodím ...... Končím
330 km tam a 330 zpatky jedu na sraz Freewindu a toho ani nemam. A kdyz to vyjde a sef da dovcu tak tejden pred pojedu i 200km na bandit sraz a 200 zpatky . motorka je dopravni prostredek nebo ne? ta 1000 za benzin a 500 za ubytko plus neco na utratu me uz nezabije Triko chci a chapu ze ho kluci davaj na srazu je to pru upevneni kolektivu atd coz je super. Doufam ze dostanu volno a ze bude pocasi
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
MiraReich psal:Nevím co furt máte že nejsem registrovanej.Přihlášenej jsem co chcete víc?Jestli vám nejde na rozum že kvůly tomu speciálně nepojedu 600 km pro pomalejší 300 tam a 300 zpátky ,tak sorry ale to prostě neudělám až ta akce bude někde blíž proč ne ale toto fakt ne.Lidí znám až až kvůly tomu sem opravdu nechodím ...... Končím
Já jel na první sraz do Velkého Dřevíče. Jen tam a zpět 400 km, plus tajnej závod.
Druhej sraz ve Zlaté Koruně 540 km plus vyjížďka.
Jo a Jedovnice nepočítám, ty mám za rohem.
Teď Krkonoše a také neremcám.
Bandit
GSX1250FA
Někdo má hol motorku na machrování po vesnici, asi tak,ne? Ale je fakt že to dost žere a gumy se tomu furt ojížděj, tož to pag jo, Jinak už si vyhrožoval že sem nepolezeš, já tě oplakal a ejhle už je tu zas.Že by to byl nekonečnej příběh????
MiraReich psal:Nevím co furt máte že nejsem registrovanej.Přihlášenej jsem co chcete víc?Jestli vám nejde na rozum že kvůly tomu speciálně nepojedu 600 km pro pomalejší 300 tam a 300 zpátky ,tak sorry ale to prostě neudělám až ta akce bude někde blíž proč ne ale toto fakt ne.Lidí znám až až kvůly tomu sem opravdu nechodím ...... Končím
si asi budeš muset počkat až bude nějakej srazík bandit tam u vás v asii.když je pro tebe 200 km daleko. a asi jsi ještě hodně věci nepochopil. jsi li hrdý na svůj stroj tak si kup bandit triko u suzuki. chceš li píčokolekci přijed na sraz.
sonyk psal:330 km tam a 330 zpatky jedu na sraz Freewindu a toho ani nemam. A kdyz to vyjde a sef da dovcu tak tejden pred pojedu i 200km na bandit sraz a 200 zpatky . motorka je dopravni prostredek nebo ne? ta 1000 za benzin a 500 za ubytko plus neco na utratu me uz nezabije Triko chci a chapu ze ho kluci davaj na srazu je to pru upevneni kolektivu atd coz je super. Doufam ze dostanu volno a ze bude pocasi
má pravdu ten chlapec....a nejde jen o triko,ale o lidi...tady tuhle bezva partu Bandit chlápků
Cvrček psal:sonyk psal:330 km tam a 330 zpatky jedu na sraz Freewindu a toho ani nemam. A kdyz to vyjde a sef da dovcu tak tejden pred pojedu i 200km na bandit sraz a 200 zpatky . motorka je dopravni prostredek nebo ne? ta 1000 za benzin a 500 za ubytko plus neco na utratu me uz nezabije Triko chci a chapu ze ho kluci davaj na srazu je to pru upevneni kolektivu atd coz je super. Doufam ze dostanu volno a ze bude pocasi
má pravdu ten chlapec....a nejde jen o triko,ale o lidi...tady tuhle bezva partu Bandit chlápků
Mě to jako bezva parta nepřijde když se slušně zeptám kde to můžu sehnat a že se mi nechce jet až tam a to je celý o co jde a dostanu odpověd ve stylu "tak proč sis to pičo kupoval když je ti to daleko?" no asi proto že mě nezajímá ten sraz ale oblečení s banditem nejde jen o to bandit pičo triko ale o veškerý oblečení stačilo to jen napsat jinak tím inkvizitorem třeba ve stylu "je mi líto ale toto se prodává jen na srazu a to bez výjimky" tak bych to pochopil a počkal si na něco co bude blíž a ne až kdesi na horách a ne tak jak to podal tím mě jen nas... A pro rýpaly urejpaný je toto opravdu můj poslední příspěvek.
Mám to do OL 20km a nějací Olomouc-bikers jsou mi u prdele..
Musím si vybrat který kolektiv je u mne prioritní a necpat se všude
Když s někým kecám tak je mi jedno co má za barvy..
A pravidla která zde jsou mi připadají logická..
A pár čuráků co si nechaj udělat kopii(už to jede i u Yamahy) kvůli lenosti mne nemůže rozházet..
Vidím to na 10-15 triček,a co bude poblíž tak tam pojedu a budu ortodoxní příznivec
No a v anketě to vypadá že o první flek bude ještě tuhý boj
God Save The Queen!
A prodali by ti triko
http://www.motosrazy.spicka.cz/galerie/ … /index.htm
God Save The Queen!
Kelly01 psal:A prodali by ti triko
http://www.motosrazy.spicka.cz/galerie/ … /index.htm
Kelly neprodali ale poslali na dobírku abys nemusel jezdit, semsiasiucvrk
inkvizitorr (Administrator) 15.03.2008 13:47:38 Offline |
Dado psal:Hele já jsem úplnej liberál, ale klidně mě někdo opravte když to popletu. Koupil jsem si motorku, triko v příslušenství nebylo, pak jsem zjistil, že existujou tato stránky ( uznávám že obráceně by to asi bylo lepší, měl bych plnotučnou). trika jsem poprvý viděl na motocyklu 2006,bylo jich tam mraky.Ale všichni se znali, jak spolužáci ze základky.Triko není k motyce ale k těm lidem tady, a tak si myslím, že nebudou dávat triko kdejakýmu nezaregistrovanýmu tydýtovi jen proto že ho moc, moc chce. A jestli je problém si pro něj zajet na sraz,protože to máš daleko, ty jo, tak to si pak vopravdu adept, kterýmu bych to triko nedal ani za zlatý tele ty wogo, zpátky do židle .
přesně jako by mi to z držky do klávesnice vypadlo
sonyk: jasně, chodíš sem pravidelně, vyjímka se dá dycky nějak zařídit...
jinak já byl šťastnej že sem si moh ject pro bandit triko na sraz do itálie pořádnej kus cesty, tam fajn lidi, holt každej máme motorku asi kvůli něčemu jinýmu
Editoval inkvizitorr (15.03.2008 13:49:21)
doba je temná...
osiris psal:SLUGI psal:... a ňákej ten vobrázek pro představu jak bude ta nová kolekce vypadat
A to budou jen bílý ???
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:osiris psal:SLUGI psal:... a ňákej ten vobrázek pro představu jak bude ta nová kolekce vypadat
A to budou jen bílý ???
...jo,s neviditelnym potiskem,kerej uvidis jen pod UV zarifkou...
...che palle !!!
Martin B12 (Člen) 15.03.2008 19:04:47 Offline |
blbci..
street triple picco
Když se to tu tak pěkně rozjelo, chci se zeptat, jak zacházíte s nováčkama, který by přijeli na otočku se podívat a pokecat. Celý víkend bohužel neurvu.
Co představuje "registrace"? Na co se mám popř. připravit?
PS Na triko se skoro bojím zeptat.
stoner psal:Když se to tu tak pěkně rozjelo, chci se zeptat, jak zacházíte s nováčkama, který by přijeli na otočku se podívat a pokecat. Celý víkend bohužel neurvu.
PS Na triko se skoro bojím zeptat.
...registraci máš skoro vyplněnou a přijeď jak je libo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:stoner psal:Když se to tu tak pěkně rozjelo, chci se zeptat, jak zacházíte s nováčkama, který by přijeli na otočku se podívat a pokecat. Celý víkend bohužel neurvu.
PS Na triko se skoro bojím zeptat....registraci máš skoro vyplněnou a přijeď jak je libo
.... a já se "těšil" na nějaký rituál ....
levap psal:Ne, Ne, prej budou i cerne neco takoveho
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … iko_cb.jpg
Inkviz psal že bude přes celý záda, nnee žádná bavlněná náhražka
WenzelB6 psal:levap psal:Ne, Ne, prej budou i cerne neco takoveho
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … iko_cb.jpgInkviz psal že bude přes celý záda, nnee žádná bavlněná náhražka
JO JO, pravda nejak takhle prej to ma vypadat zezadu
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
levap psal:WenzelB6 psal:levap psal:Ne, Ne, prej budou i cerne neco takoveho
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … iko_cb.jpgInkviz psal že bude přes celý záda, nnee žádná bavlněná náhražka
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … riko_p.jpg
Tak to budem opravdu za pořádnou
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
tohle bude jen pro pořádný ku..y na dobírku
The father of the little princess of the dawn
... zezadu
... a nemělo by toto bejt zepředu a zezadu ??
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
inkvizitorr psal:Dado psal:Hele já jsem úplnej liberál, ale klidně mě někdo opravte když to popletu. Koupil jsem si motorku, triko v příslušenství nebylo, pak jsem zjistil, že existujou tato stránky ( uznávám že obráceně by to asi bylo lepší, měl bych plnotučnou). trika jsem poprvý viděl na motocyklu 2006,bylo jich tam mraky.Ale všichni se znali, jak spolužáci ze základky.Triko není k motyce ale k těm lidem tady, a tak si myslím, že nebudou dávat triko kdejakýmu nezaregistrovanýmu tydýtovi jen proto že ho moc, moc chce. A jestli je problém si pro něj zajet na sraz,protože to máš daleko, ty jo, tak to si pak vopravdu adept, kterýmu bych to triko nedal ani za zlatý tele ty wogo, zpátky do židle .
přesně jako by mi to z držky do klávesnice vypadlo
sonyk: jasně, chodíš sem pravidelně, vyjímka se dá dycky nějak zařídit...
jinak já byl šťastnej že sem si moh ject pro bandit triko na sraz do itálie pořádnej kus cesty, tam fajn lidi, holt každej máme motorku asi kvůli něčemu jinýmu
Inkvi: no doufam ze da sef volno , vyrazil bych v patek po praci(17:00) a tahal to po dalnici az tam. a zvostal bych az do nedele asi. sice nikho prace neznam ale to se musi zmenit.Kdybych e nedostal nejak se domluvime, triko je vedlejsak da se bez nej zit ale bez fora suzukibandit.cz ne
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2008 10:50:04 Offline |
osiris psal:...jj, mašinka a ukousnutí hlavy :))
to ukousnutí hlavy(ičky) bude prej od Mňau
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:ondrášoj: wole
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … mikina.JPG
Super! Já se bál, že bude s kapucou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Proč není sraz v Olomouci? Sraz je jen tam, kde ho někdo uspořádá.... .
Pražec pořádá v Krkonoších, tak pojedeme do Krkonoš.
Jedinej sraz na kterej jsem to měl blíž než 150 km byl ten, co jsem pořádal sám.... .
Dřevíč - 230
Pľzeň - 280
Gold Krone - 180
Bandita už nemám ale další si nenechám ujít... .
Autobus je taky Suzuki... .
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2008 09:50:05 Offline |
miaaow psal:hovada ze žraní nováčků jen k ukusování hlaviček...
jen se nedělej
Jako sorry kurwa ale tohle se mi vubec nelibi Hned z prvniho Mirova prizpevku jsem pochopil ze se pta na tricko s Bandit nametem obecne... ja taky aniz bych vedel ze to mate pod svym copyrightem "BANDIT PICO!" nebo "BANDIT PYCO!" pouzivam uuplne bezne! Tez jsem zde zaregistrovanej, protoze proste vlastnim Bandit, dozvim se tu nejaky ty serepeticky kolem udrzby a jine a ne proto ze s vama jezdim na srazy. Ne ze bych nechtel, ale proste radsi si pokecam s bikerama z myho okoli, sednem kdykoli na masiny a pokecame kdekoli na svodidlech.. Slusne se zeptal a mel dostat slusnou odpoved a ne ten vas A Kelly01 absolutne nechapu jak si kurwa muzes dovolit urazet lidi ktere jsi nikdy nepoznal!!!
muhy
muhy psal:Jako sorry kurwa ale tohle se mi vubec nelibi Hned z prvniho Mirova prizpevku jsem pochopil ze se pta na tricko s Bandit nametem obecne... ja taky aniz bych vedel ze to mate pod svym copyrightem "BANDIT PICO!" nebo "BANDIT PYCO!" pouzivam uuplne bezne! Tez jsem zde zaregistrovanej, protoze proste vlastnim Bandit, dozvim se tu nejaky ty serepeticky kolem udrzby a jine a ne proto ze s vama jezdim na srazy. Ne ze bych nechtel, ale proste radsi si pokecam s bikerama z myho okoli, sednem kdykoli na masiny a pokecame kdekoli na svodidlech.. Slusne se zeptal a mel dostat slusnou odpoved a ne ten vas A Kelly01 absolutne nechapu jak si kurwa muzes dovolit urazet lidi ktere jsi nikdy nepoznal!!!
muhy
To není o copyraightu, ale takové jsou prostě pravidla. Když se to někomu nelíbí, tak má holt smůlu. Jinak slušnou odpověď dostal od maňase.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 07:15:35 Offline |
muhy psal:Jako sorry kurwa ale tohle se mi vubec nelibi Hned z prvniho Mirova prizpevku jsem pochopil ze se pta na tricko s Bandit nametem obecne... ja taky aniz bych vedel ze to mate pod svym copyrightem "BANDIT PICO!" nebo "BANDIT PYCO!" pouzivam uuplne bezne! Tez jsem zde zaregistrovanej, protoze proste vlastnim Bandit, dozvim se tu nejaky ty serepeticky kolem udrzby a jine a ne proto ze s vama jezdim na srazy. Ne ze bych nechtel, ale proste radsi si pokecam s bikerama z myho okoli, sednem kdykoli na masiny a pokecame kdekoli na svodidlech.. Slusne se zeptal a mel dostat slusnou odpoved a ne ten vas A Kelly01 absolutne nechapu jak si kurwa muzes dovolit urazet lidi ktere jsi nikdy nepoznal!!! muhy
Nechápu o co ti jde.....já nikoho z těch lidí až na vyjímku nikdy neviděl a taky mi žíly netrhá.U nás jezdím taky s bandou co známej a ,že se trika a mikiny nedají objednat.Když to triko za každou cenu chci tak si pro něj dojedu...kecám tady s těma lidma skoro rok a rád bych je i poznal osobně....to ,že se tam bude nechat koupit triko beru jako plus.Prostě si to tak rozhodli a nic s tím neuděláš.
muhy psal:Jako sorry kurwa ale tohle se mi vubec nelibi Hned z prvniho Mirova prizpevku jsem pochopil ze se pta na tricko s Bandit nametem obecne... ja taky aniz bych vedel ze to mate pod svym copyrightem "BANDIT PICO!" nebo "BANDIT PYCO!" pouzivam uuplne bezne! Tez jsem zde zaregistrovanej, protoze proste vlastnim Bandit, dozvim se tu nejaky ty serepeticky kolem udrzby a jine a ne proto ze s vama jezdim na srazy. Ne ze bych nechtel, ale proste radsi si pokecam s bikerama z myho okoli, sednem kdykoli na masiny a pokecame kdekoli na svodidlech.. Slusne se zeptal a mel dostat slusnou odpoved a ne ten vas A Kelly01 absolutne nechapu jak si kurwa muzes dovolit urazet lidi ktere jsi nikdy nepoznal!!!
může si to dovolit, proč ne.a slušnou odpověd dostal to že se to pak zvrhne to je jíná. bandit
muhy
Stránky: 1 2