Nejsi přihlášen
Spoj výfuku- profukuje
Zdarec. Nahodil jsem laďák a na tom spoji s mezisvodem pod motorem mi to kolem té sponky v jednom místě trochu prdí,dotáhnout už to nejde (nechci zase ulomit šroub :-( ), tak jestli se na to mám vykašlat nebo to nečím utěsnit kolem toho mezisvodu nebo co... Díky
Jarda bandit 12s (Člen) 16.03.2008 17:21:25 Offline |
Re: Spoj výfuku- profukuje
A jakou máš značku toho ladáku snad se mi to taky nestane s INDY výfukem
Když jede bajk je to cajk!!!
Hliníkovou vatu a nebo se dá koupit v železářství šnůra která vydrží tu teplotu, dřív byla z azbestu a možná je furt. Pak už jenom povolit objímku dát kolem do kola správný množství a třeba šroubovákem ale hodně tupím natemovat, dotáhnout a hotovo.
Já stejný problém řešil tenoučkým měděným páskem (asi 0,5mm), kterým jsem "obalil" trubku svodu, když jsem ji scpal do objímky. A POHODA.
Nacpat azbestovou šňůru do 0,5 mm díry mezi objímku a zasunutou trubku bylo dost obtížný. Navíc přístup na
martingsx psal:Já stejný problém řešil tenoučkým měděným páskem (asi 0,5mm), kterým jsem "obalil" trubku svodu, když jsem ji scpal do objímky. A POHODA.
Nacpat azbestovou šňůru do 0,5 mm díry mezi objímku a zasunutou trubku bylo dost obtížný. Navíc přístup na
A kde se dá sehnat ten měděný pásek?
Stránky: 1