Nejsi přihlášen
Problém s výškou?
Zdravím, chci si asi za měsíc kupovat Bandita 1200N tak 02-04. Z netu už mám naštudováno dost věcí o tomhle stroji ale ještě jsem si na žádnýho neměl možnost sednout a tak nevím jak to bude vypadat když mám lehce přes dva metry a vážím přes sto kilo. Abych nevypadal jak hňup. Momentálně vlastním simsona S51 a na tom se dokonce i tak cítím... Děkuji za odpověď
JIRKASILVER (Člen) 17.03.2008 20:20:50 Offline |
Re: Problém s výškou?
Zase novej Vorel
Bandit není tak malej,ale větší je BMW a Vorlovi pásne.
pavel dolínek (Člen) 17.03.2008 20:42:30 Offline |
si nakej prudas
"una storia italiana"
Tak teď jsem z toho v prdeli. Fakt nevim. BMV je drahý a navíc se mi nelíbí. To mi snad zbyde jen ta ZRX 1200. Chtělo by si to vyzkoušet. Máme za vesnicí letiště kde se o víkendech sjíždí docela dost mašin ale bandita jsem tam ještě neviděl. No zkusím si počkat. Teda jste mě moc nepotěšili...
hery psal:Škoda no. To pořád slyšim že bandit je mašina pro chlapy a přitom se na ni pořádnej chlap nevleze. Ale co už...
..ještě jsi na tom ani neseděl a už hážeš flintu do obilí..
..kdys měl alespoň trochu zaregistrováno,tak se s někým odsaď domluvíš a mohl bys to poprobovat..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hery psal:Zdravím, chci si asi za měsíc kupovat Bandita 1200N tak 02-04. Z netu už mám naštudováno dost věcí o tomhle stroji ale ještě jsem si na žádnýho neměl možnost sednout a tak nevím jak to bude vypadat když mám lehce přes dva metry a vážím přes sto kilo. Abych nevypadal jak hňup. Momentálně vlastním simsona S51 a na tom se dokonce i tak cítím... Děkuji za odpověď
... vem Kellyho B12 a nepřemejšlej nad ňákou jebkou
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mno ja to bodejd taky resil, zda na ni nejsu moc dloohy...ale zas pravda nemam pres dva metry a tech 100 kilo. Nicmene se mi stale zda ze je bandour dobrej. Sem tam jsem si na nej sednul na vystave, ale to se zasejc clowek malo pozna. Na cem se mi kdy dobre sedelo tak to byla TDM 850. Ale ta se mi zasejc nelibi.. njn je to fakt uuuudel
moto je srdecni zalezitost
Baron psal:mno ja to bodejd taky resil, zda na ni nejsu moc dloohy...ale zas pravda nemam pres dva metry a tech 100 kilo. Nicmene se mi stale zda ze je bandour dobrej. Sem tam jsem si na nej sednul na vystave, ale to se zasejc clowek malo pozna. Na cem se mi kdy dobre sedelo tak to byla TDM 850. Ale ta se mi zasejc nelibi.. njn je to fakt uuuudel
buď rád co máš
co má říkat Cikrt? ten se nikdy nesveze
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
hery psal:Škoda no. To pořád slyšim že bandit je mašina pro chlapy a přitom se na ni pořádnej chlap nevleze. Ale co už...
No teda... tady na bandaskách jezděj i ženský... že Šáry? jo a jen tak mimochodem, taky nepatřim zrovna k těm nejmenším...
Život je boj-mašina je nej!!!
hery psal:Tak teď jsem z toho v prdeli. Fakt nevim. BMV je drahý a navíc se mi nelíbí. To mi snad zbyde jen ta ZRX 1200. Chtělo by si to vyzkoušet. Máme za vesnicí letiště kde se o víkendech sjíždí docela dost mašin ale bandita jsem tam ještě neviděl. No zkusím si počkat. Teda jste mě moc nepotěšili...
ZRX u jsem jezdil a že by bylo zas tak moc větší od bandoura...
Blu one.... old one
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 14:06:10 Offline |
Kukii psal:hery psal:Škoda no. To pořád slyšim že bandit je mašina pro chlapy a přitom se na ni pořádnej chlap nevleze. Ale co už...
No teda... tady na bandaskách jezděj i ženský... že Šáry? jo a jen tak mimochodem, taky nepatřim zrovna k těm nejmenším...
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:07:42 Offline |
co se týče velikosti, tak dobrá je pro velkyho človeka Ducati ST2, ale jinak je to pekná jebka... pripadne samozrejme nejaka novejsi verze ST...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:hery psal:Škoda no. To pořád slyšim že bandit je mašina pro chlapy a přitom se na ni pořádnej chlap nevleze. Ale co už...
to tam nemáš nic lepšího, kde jedu sama?
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 14:11:58 Offline |
mám,ale je to hrozně daleko a při zmenšení velikosti tam nebudeš ani vidět.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 14:22:58 Offline |
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:26:21 Offline |
gut.... foto....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:31:26 Offline |
závidím, ja fotky nemám, ještě totiž nevynalezli fotak, co by me dokazal v te rychlosti vyfotit.... vzdycky je z toho jen šmouha...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 14:34:16 Offline |
Progear 650 psal:závidím, ja fotky nemám, ještě totiž nevynalezli fotak, co by me dokazal v te rychlosti vyfotit.... vzdycky je z toho jen šmouha...
tohle focený taky obyč digitalem...jen se to musí umět :)....z týhle projíždky mám i video :)
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:35:48 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:závidím, ja fotky nemám, ještě totiž nevynalezli fotak, co by me dokazal v te rychlosti vyfotit.... vzdycky je z toho jen šmouha...
tohle focený taky obyč digitalem...jen se to musí umět :)....z týhle projíždky mám i video :)
bohužel Tě zklamu, je to nemožný, zkoušel to i profesionál a nepochodil....
Progear...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 14:40:02 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:závidím, ja fotky nemám, ještě totiž nevynalezli fotak, co by me dokazal v te rychlosti vyfotit.... vzdycky je z toho jen šmouha...
bohužel Tě zklamu, je to nemožný, zkoušel to i profesionál a nepochodil....
Progear...
Tak tomu profíkový řekní že je to amater
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:44:58 Offline |
to Kasym: Smula, on je fakt dobrej, nejlepší v celim kosmosu....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 14:50:07 Offline |
Progear 650 psal:to Kasym: Smula, on je fakt dobrej, nejlepší v celim kosmosu....
tak nejlepší v celým kosmu to už jsem tu slyšel v jiný souvislosti...nejsem sice žádnej znalec ,ale podle tohodle http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=12133 to jde...tak buď to neumí nebo nemá vybavení jinak samo,že proti tomu nejlepšímu v kosmu nic nemám
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:55:03 Offline |
jasně že to jde woe.... dělal sem si prd.l, ale kdyz ses tak pekne chytnul, tak sem Te v tom chvilku povaril... sem to ale netvor...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 15:04:27 Offline |
Progear 650 psal:jasně že to jde woe.... dělal sem si prd.l, ale kdyz ses tak pekne chytnul, tak sem Te v tom chvilku povaril... sem to ale netvor...
to teda jsi....
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 15:27:05 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:jasně že to jde woe.... dělal sem si prd.l, ale kdyz ses tak pekne chytnul, tak sem Te v tom chvilku povaril... sem to ale netvor...
to teda jsi....
no tak promin, já to napsal tak, ze sem myslel, ze mi to nesezeres, respektive nikdo tady, ale kdyz uz si mi to ty zblajznul, no tak sem Te musel jeste poptrapit....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 15:34:45 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:jasně že to jde woe.... dělal sem si prd.l, ale kdyz ses tak pekne chytnul, tak sem Te v tom chvilku povaril... sem to ale netvor...
to teda jsi....
no tak promin, já to napsal tak, ze sem myslel, ze mi to nesezeres, respektive nikdo tady, ale kdyz uz si mi to ty zblajznul, no tak sem Te musel jeste poptrapit....
v pohodě vo nic nejde...jsme vydeptanej z práce tak to někdy moc žeru.
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 15:41:43 Offline |
jo to je fakt...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 15:45:08 Offline |
Progear 650 psal:jo to je fakt...
když celej den koukáš na ukřivděnýho hnědo čecha tak to na náladě moc nepřidá. ještě ,že jdu za chvíli domů...nasadím na auto řetězi a pojedu.chumelí jak sviňa
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:jasně že to jde woe.... dělal sem si prd.l, ale kdyz ses tak pekne chytnul, tak sem Te v tom chvilku povaril... sem to ale netvor...
to teda jsi....
ale no tak... přeci bysmu to takhle nedaroval někdy seš výřečnej až to hezký nejni
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 15:50:14 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:jasně že to jde woe.... dělal sem si prd.l, ale kdyz ses tak pekne chytnul, tak sem Te v tom chvilku povaril... sem to ale netvor...
to teda jsi....
ale no tak... přeci bysmu to takhle nedaroval někdy seš výřečnej až to hezký nejni
Nemám náladu.....když si vemu že jsem mohl zítra jet na moto po ose a venku už jsou 2cm sněhu tak jsem bez nálady.
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 15:51:14 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:jasně že to jde woe.... dělal sem si prd.l, ale kdyz ses tak pekne chytnul, tak sem Te v tom chvilku povaril... sem to ale netvor...
to teda jsi....
ale prosím Te, postará se o sebe sám.... Tesim se na sraz, doufam, ze pojedes taky...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 15:52:08 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:jo to je fakt...
když celej den koukáš na ukřivděnýho hnědo čecha tak to na náladě moc nepřidá. ještě ,že jdu za chvíli domů...nasadím na auto řetězi a pojedu.chumelí jak sviňa
co to máš za práci?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 15:55:44 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:jo to je fakt...
co to máš za práci?
www.okzholding.cz technická kontrola a můj přímej nadřízenej je cikán
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 15:58:19 Offline |
ok... a Ty tam konkrétně děláš co.... ?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 16:01:08 Offline |
čéče čti....technickou kontrolu:přeložim.........kontrolor
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 16:09:23 Offline |
K.a.s.y.m. psal:čéče čti....technickou kontrolu:přeložim.........kontrolor
no sorry no, no asi moc nekontroluješ, když sedíš na netu celej den, takže to tak špatný mít nemůžeš, ne?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Za tvrzení, že se na bandita nevejde pořádnej chlap se omlouvám, nemyslel jsem to tak. Akorát mi přišlo líto, že si ho nebudu moct koupit, když mě z něho budou bolet nohy. Ale je pravda, že by to chtělo zkusit. Tu registraci jsem odflákl, poněvadž jsem se chtěl jen zeptat a přece jen (zatím) žádnýho bandita nemám ale hned si ji vyplním. Jo a o něco víš jsem četl, že Kely by měl na prodej nějakou 1200N, je to pravda? Jo a řekl bych, že když přelezu ze simsona na bandita, tak se mi bude zdát velkej až až...
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 17:53:20 Offline |
Muj otec ma 193 cm a 110 kg... Je to čoprista, a kdyz vlezl na Bandita, tak ho z toho bolely nohy... Jediná motyka mimo čopra, na kterou se vešel byla ta Ducati ST2....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 18:22:43 Offline |
Kelly01 psal:Otec je holt blbě stavěnej,požádej máti jestli ho nechce na zkoušku vyměnit
no na tohle téma bych zrovna nežertoval.... nicméně podle mě je stavěnej narozdíl odemně pořádně... ale už mi na něj chybí jen asi pytel cementu(velkej)...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 18:25:21 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:čéče čti....technickou kontrolu:přeložim.........kontrolor
no sorry no, no asi moc nekontroluješ, když sedíš na netu celej den, takže to tak špatný mít nemůžeš, ne?
Blby to je ale ne po pracovní stránce ale po stránce pracovniho kolektivu.....a jen mezi náma jak chceš honit milimetry na nádrži která má průměr 100 metrů
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 18:30:17 Offline |
snadno.... to je přeci jasný, vod toho sou expreti jako seš ty...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 18:31:58 Offline |
Progear 650 psal:snadno.... to je přeci jasný, vod toho sou expreti jako seš ty...
když jsem dělal kontrolu v muničce kde se hrálo na setiny milimetru tak to beru,ale tady je i centimetr volná míra.....to nemá smysl kontrolovat
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 18:40:31 Offline |
tomu teda říkám volnost....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 18:46:03 Offline |
Progear 650 psal:tomu teda říkám volnost....
s klidem to vyměním za něco kde budu aspon trochu platnej a ten den mi uteče...takhle je to nekonečný
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 18:54:40 Offline |
na netu je prace, hledej šmudlo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
to teda jsi....ale no tak... přeci bysmu to takhle nedaroval někdy seš výřečnej až to hezký nejni
ale prosím Te, postará se o sebe sám.... Tesim se na sraz, doufam, ze pojedes taky...
jedem oba. a každej na svý...
Progear 650 (Člen) 19.03.2008 10:51:55 Offline |
Kukii psal:Progear 650 psal:Kukii psal:
ale no tak... přeci bysmu to takhle nedaroval někdy seš výřečnej až to hezký nejniale prosím Te, postará se o sebe sám.... Tesim se na sraz, doufam, ze pojedes taky...
jedem oba. a každej na svý...
no tak gratulštejn...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:tomu teda říkám volnost....
s klidem to vyměním za něco kde budu aspon trochu platnej a ten den mi uteče...takhle je to nekonečný
Jo, tak to máme podobný... doma tolik práce a tady sedím a čučím a čekám jestli náhodou něco nebude...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2008 08:16:47 Offline |
Progear 650 psal:na netu je prace, hledej šmudlo...
diť se neboj taky se na tom pracuje...mám rozjednaný dva kšefty.uvidíme co vyjde.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2008 08:18:07 Offline |
Peťa psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:tomu teda říkám volnost....
Jo, tak to máme podobný... doma tolik práce a tady sedím a čučím a čekám jestli náhodou něco nebude...
to tak snad se to brzy změní k lepšímu,ale aspoň,že za to jsou nějaký prachy.
Stránky: 1