Nejsi přihlášen
Předělání budíků z S na N model 03
Čus banditlidi, dnes jsem se rozhodl že si konečně předělám budíky ,objednal jsem si teda origo držák,kalíšky,a ten plast do kterého jsou ty budíky vsazené bo ten můj je na sračky a jak tak vejrám na ten obrázek tak jsem si všim, že S ko má ten vrchní díl přístrojovky bez krytu spínací skříňky což je můj případ otázka zní má tam ten kryt nějakou extra funkci nebo se na to můžu doufám že jo páč novej stojí 2,5 talíře. Za případné rady a porady díkJo jinak objednal jsem to u firmy Parts depot tak kdo s nimi máte zkušenost tak se prosím podělte
Re: Předělání budíků z S na N model 03
...Kellyho řešení je hnusný, neestetický a je schopnej ho akceptovat jen von a kterejkolif mechanik z JZD Záře nebo Družba ...sežeň brejle, páč jinak to bude furt jen bastl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous je hysterik a vůl
Bohužel tak se vyrovnávají lidé s těžkou nemocíje třeba mu pomoci
Cenu brýlí doufám znáš
Jinak brýle 2 možnosti:
1.Zespodu vyvařit a závit(eloxu se nestane nic,neboj)
2.vyplácat to tekutým kovem,provrtat a zvrchu brejlí půlkulatá nerez matka(méně estetické)
Někde to mám fotku jak to vypadá,a vzhledem k úspoře 2500 za ten plíšek jsem to přežvejk..Hledej foto!!!
God Save The Queen!
Brejle seženeš na www.kellyshop.cz
Kelly ta stará cos rozbil loni - modrobílá byla nádherná co tě vedlo k černý
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:Brejle seženeš na www.kellyshop.cz
Kelly ta stará cos rozbil loni - modrobílá byla nádherná co tě vedlo k černý
...tu adresu máš špatně, je to www.kellyshop.mor
...Džone, prosimtě, Kelly je starej pán, co uš moc nevidí a eště míň si pamatuje, tag je mu jedno, esi má něgde ňákej svár nebo plech navíc, ale já mu to nezazlívam, aš budu v jeho vjeku, tag budu třeba taky takovej, jen se nenech zviklat
Kelly01 psal:Doufám že plotýnku netrefí
Ale z 1/2 metru už se na to dá dívat
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … CT2987.JPG
...tys měl bejt klempíř, pertlování vokapů a parapetů by ti určitě šlo na jedničku
Kelly01 psal:Doufám že plotýnku netrefí
Ale z 1/2 metru už se na to dá dívat
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … CT2987.JPG
Už asi taky blbě vidím,mě to příde fajn
John psal:Tak jsem se podíval na cenu těch brýlí a je rozhodnuto začnu to "bastlit"sorry Filousi a brzo ty záda rozhejbej
...já vjeděl, že nemáš fkus, uš jen kvůlivá tomu, žes s krásný stříbrný uďál dvoubarevnou ...a díkes
Filous psal:John psal:Tak jsem se podíval na cenu těch brýlí a je rozhodnuto začnu to "bastlit"sorry Filousi a brzo ty záda rozhejbej
...já vjeděl, že nemáš fkus, uš jen kvůlivá tomu, žes s krásný stříbrný uďál dvoubarevnou ...a díkes
Ja ja jak pravil tak bylo ...
Tak pánové, dnes mi dorazila zásilka: držák, kryty budíků,plast pod budíky. To je ok,ale když jsem sundal budíky /asi po hoďce trápení/ páč sem a nemoh jsem rozpojit konektor tak jsem zjistil hroznou leč pro mě naprosto typickou věc a to ,že ten origo držák budíků nemám kam dát poradíte co s tím pleas? pokud možno bez vyvařování
John psal:Tak pánové, dnes mi dorazila zásilka: držák, kryty budíků,plast pod budíky. To je ok,ale když jsem sundal budíky /asi po hoďce trápení/ páč sem a nemoh jsem rozpojit konektor tak jsem zjistil hroznou leč pro mě naprosto typickou věc a to ,že ten origo držák budíků nemám kam dát poradíte co s tím pleas? pokud možno bez vyvařování
...já to řikal, uš je to tady ...prostě na tech Skovejch brejlích chybjej ty nálitky s dírama...jináč neš že tam kus matrijálu navaříš, vodvrtáš díry a řízneš závit to nevyešíš...a nebo bys moch šlehnout díry skrs, ale to je megaprasečina a uplně ně bolí, že mě něco takovýho napadlo
Filous psal:John psal:Tak pánové, dnes mi dorazila zásilka: držák, kryty budíků,plast pod budíky. To je ok,ale když jsem sundal budíky /asi po hoďce trápení/ páč sem a nemoh jsem rozpojit konektor tak jsem zjistil hroznou leč pro mě naprosto typickou věc a to ,že ten origo držák budíků nemám kam dát poradíte co s tím pleas? pokud možno bez vyvařování
...já to řikal, uš je to tady ...prostě na tech Skovejch brejlích chybjej ty nálitky s dírama...jináč neš že tam kus matrijálu navaříš, vodvrtáš díry a řízneš závit to nevyešíš...a nebo bys moch šlehnout díry skrs, ale to je megaprasečina a uplně ně bolí, že mě něco takovýho napadlo
Cíťo...
Ale jinak máš pravdu, je to prasečina. Volil bych jetý brejle...
Bandit rulezz!!!
Aby ste se neposrali..
Vytmel to kovem,provrtej,a na brejlích budou 2 imbusový 6ky matky,vzhledem k tomu že to bude origoš držák ze spodu a ne jak na foto rychlý provizorium tak si těch hlaviček nikdo komu to neřekneš nevšimne..
Zvlášť když budou s půlkulatou hlavou tak barevně splynou s brýlemi..
Nebo si v balíku a chceš si na rady místních estétů hrát na hogo-fogo a pak kup nový,bo z Nka budeš těžko zhánět...
God Save The Queen!
VikecB12 psal:Touto dobou už Filous leží v agónii,jestli viděl tuto fotku
...teť sem se probral a mam hadr na palici ...Kelly, vim, žes to ďál na přání a za minimální náklady, ale ruku na srce, neřikej mi, že se ti to líbí??? ...mě by hamba fackovala za takovej bastl
nebavíme se o tomhle
ale o orig. držáku zespodu kdy na brejlích bodou vidět jen 2 estetické bobky(půlkulaté imbusy)
No,tohle se mi sice moc nelíbí,pravda,ale neměl jsem orig držák a tvarovat to z plechu pod brejle se mi nchtělo
God Save The Queen!
Díky za rady asi to vyvrtám,jenom sem to nějak nepochopil s tím tekutým kovem,je to nutný?
Jo a ještě mě napadla jedna věc a ta položí asi i Kellyho a to, že bych pod šrouby co držej řídítka nandal plocháče,který už jsem tam měl místo držáku a teprv na ten plocháč bych našrouboval ten držák ale je to asi na
Kelly01 psal:Aby ste se neposrali..
Vytmel to kovem,provrtej,a na brejlích budou 2 imbusový 6ky matky,vzhledem k tomu že to bude origoš držák ze spodu a ne jak na foto rychlý provizorium tak si těch hlaviček nikdo komu to neřekneš nevšimne..
Zvlášť když budou s půlkulatou hlavou tak barevně splynou s brýlemi..
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00914.JPG
Nebo si v balíku a chceš si na rady místních estétů hrát na hogo-fogo a pak kup nový,bo z Nka budeš těžko zhánět...
Klíčenka nazran
PURE NAKED BIKE!
John psal:Díky za rady asi to vyvrtám,jenom sem to nějak nepochopil s tím tekutým kovem,je to nutný?
Jo a ještě mě napadla jedna věc a ta položí asi i Kellyho a to, že bych pod šrouby co držej řídítka nandal plocháče,který už jsem tam měl místo držáku a teprv na ten plocháč bych našrouboval ten držák ale je to asi na
Jeste dve patra nahoru a ma Eifellovku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:John psal:Díky za rady asi to vyvrtám,jenom sem to nějak nepochopil s tím tekutým kovem,je to nutný?
Jo a ještě mě napadla jedna věc a ta položí asi i Kellyho a to, že bych pod šrouby co držej řídítka nandal plocháče,který už jsem tam měl místo držáku a teprv na ten plocháč bych našrouboval ten držák ale je to asi naJeste dve patra nahoru a ma Eifellovku
Prdelky? .......Přejdou
Kelly01 psal:Udělej to pořádně,kov myslím buď tuhej-jak plastelína pomačkáš 2-3 složky a namačkáš to zespodu,nebo takovej v dvou tubách,co je i po smíchání natolik tekutej že to s ním vyliješ.....
Tak jsem to snad pochopil, ještě mi prosím prozraď kde ten zázračnej tmel seženu a hned zítra to du zbastlit zatím dík
John psal:Kelly01 psal:Udělej to pořádně,kov myslím buď tuhej-jak plastelína pomačkáš 2-3 složky a namačkáš to zespodu,nebo takovej v dvou tubách,co je i po smíchání natolik tekutej že to s ním vyliješ.....
Tak jsem to snad pochopil, ještě mi prosím prozraď kde ten zázračnej tmel seženu a hned zítra to du zbastlit zatím dík
OBI,Hornbach, ale i v dalsich sopech maj to skoro vsude
VikecB12 psal:Možná než bych to paplal kovem bych zespodu na ty šroubky dal válečky dlouhý tak akorát,aby byly zarás ze spodní hranou brejlí,pak ten plech a nakonec podložku a matičku.
Tak koukám, že si ses přidal mezi nás "bastlily" tož vítej a jinak s tou rourou celkem dobrá myšlenka já to snad nebudu potřebovat zkusím to přes ten plocháč nechce se mi oslabovat materiál na brýlích
Fulltank psal:John psal:Kelly01 psal:Udělej to pořádně,kov myslím buď tuhej-jak plastelína pomačkáš 2-3 složky a namačkáš to zespodu,nebo takovej v dvou tubách,co je i po smíchání natolik tekutej že to s ním vyliješ.....
OBI,Hornbach, ale i v dalsich sopech maj to skoro vsude
Dík za radu
Stránky: 1