Nejsi přihlášen
Dovoz italie
Zdravim,
co si osobne myslite a dovozu motorek z italie .
jsou italove prasata nebo zalezi na co clovek narazi ?
stejne jako v CR nebo D
posledni dobou me pride ze se vsechno se taha z italie , kazda druha motorka je dovoz it
to jsou motorky v italii tak levne nebo to jsou jebky ??
dekuji
za nazor
Re: Dovoz italie
Asik proto : http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1526168
Co to melete?!!!!
Taljani se staraj o motorky,protoze jak vsichni vime,tak sou moooc haklivy na svuj zevnejsek,a stejne tak i na motorky.
Pokud de o zboreniny,ty1 do ceska vozi uz jen posledni zoufalec,kerej do 20 let stary dodavky napechuje maximum bez toho,aby se staral,ze se to poskodi.
A mimochodem,kdyby se takovy motorky v cechach neprodavali,tak je nebudou mit komu vozit.
Pokud neco odsud chces,napis strejdovi yellovi,ja se ti podivam.
...che palle !!!
SLUGI psal:... "Pokud neco odsud chces,napis strejdovi yellovi,ja se ti podivam"
... sem se dnes koukal na moto.it , dodávka by byla, ještě sehnat prachy
Budeš tu dodávku mít i na podzim nebo v zimě? Dle toho, kolik spolkne nový byt a jak náročný na finance bude potomek bych se ke strejdovi Yellovi otočil
Mour psal:Asik proto : http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1526168
ale to si delas prdel...
hide psal:Mour psal:Asik proto : http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1526168
ale to si delas prdel...
..proč? ..dyť tomu nic není...nádrž, lak ...tak 4.000,- ...komplet s dovozem 40 tis.
sem se dival po tym gsx-r 750 04 jak furt chcu, nasel sem slusne vypadajici na fotce za 5000 ecek, ale nemam s zkusenosti jak je to s papirama pri koupi a co se musi v te talosce vsechno vyridit, natos co mi ma talian dat abych pak neprijel z brekem, a co to stoji ten prepis do finale aby to stalo na ceskym TP a mohl litat , asi se to nikomu psat nebude chtit, ale rad bych to vedel. Diky
Billy psal:sem se dival po tym gsx-r 750 04 jak furt chcu, nasel sem slusne vypadajici na fotce za 5000 ecek, ale nemam s zkusenosti jak je to s papirama pri koupi a co se musi v te talosce vsechno vyridit, natos co mi ma talian dat abych pak neprijel z brekem, a co to stoji ten prepis do finale aby to stalo na ceskym TP a mohl litat , asi se to nikomu psat nebude chtit, ale rad bych to vedel. Diky
Neodpovim ti sice jednou vetou na 7 radek,ale pokusim se.
Pokud se s italem domluvis,tak si nech poslat foto mailem.
Pak se domluv na terminu kdy prijedes.Koupis,sunda RZ,jdete do prvni Agenzia di pratiche automobilistiche.Udelate demolici,Ty zaplatis 85€,pockas asi 20-30 minut,dostanes zrusenej technicak a list vlastnictvi.Hezky podekujes,nalozis mororku,a trada domu...
...che palle !!!
yello psal:Billy psal:sem se dival po tym gsx-r 750 04 jak furt chcu, nasel sem slusne vypadajici na fotce za 5000 ecek, ale nemam s zkusenosti jak je to s papirama pri koupi a co se musi v te talosce vsechno vyridit, natos co mi ma talian dat abych pak neprijel z brekem, a co to stoji ten prepis do finale aby to stalo na ceskym TP a mohl litat , asi se to nikomu psat nebude chtit, ale rad bych to vedel. Diky
Neodpovim ti sice jednou vetou na 7 radek,ale pokusim se.
Pokud se s italem domluvis,tak si nech poslat foto mailem.
Pak se domluv na terminu kdy prijedes.Koupis,sunda RZ,jdete do prvni Agenzia di pratiche automobilistiche.Udelate demolici,Ty zaplatis 85€,pockas asi 20-30 minut,dostanes zrusenej technicak a list vlastnictvi.Hezky podekujes,nalozis mororku,a trada domu...
Tady s tím zajdeš na dovozovou STK, pak na magistrát na evidenci motorových vozidel, počkáš tak měsíc než ti vydají český TP, pak vyzvedneš ve vedlejších dveřích značku a jezdíš.
Povinné ručení snad říkat nemusím
Jo a já jsem platil v talošce za vyřazení z evidence 18€ (ital platil druhou půlku)
A je to o hubu ? nebo se neni ceho bat ? trosku z toho mam strach s tema papirama, kontrolujete nebo da se pokud je treba kradena ? Tim ze oni ji tam taliansti odhlasi na ourade je jisty ze jsou papiry v pohode ? Otec by se domluvil anglicky a s mojim mechalem cesky, a auto by bylo.
Billy psal:A je to o hubu ? nebo se neni ceho bat ? trosku z toho mam strach s tema papirama, kontrolujete nebo da se pokud je treba kradena ? Tim ze oni ji tam taliansti odhlasi na ourade je jisty ze jsou papiry v pohode ? Otec by se domluvil anglicky a s mojim mechalem cesky, a auto by bylo.
Těžko ti někdo zglobalizuje jestli je nákup v itálii o hubu Já jsem koupil v pohodě Na rakouské dálnici nás stavěli uniformovaní, ale když viděli spícího matesa a mě jak přehrabuju papíry, abych jim ukázal, že motorka je moje, tak mě pustili. Jenom si posvítili na chvíli do auta na motorku.
Upozorňuju, že někteří italové nemluví nebo nechtějí mluvit anglicky a někteří dokonce Čecha pošlou k šípku. Ale jsou to ojedinělé případy.
Uniformovanejm staci tedy jen ten vlastnicky list a papir ze je TP v italii zrusenej, a dekuju za info co jste mi poskytly, kdybych nekdy neco potreboval tak muzem uz po ICQ.
yello psal:Co to melete?!!!!
Taljani se staraj o motorky,protoze jak vsichni vime,tak sou moooc haklivy na svuj zevnejsek,a stejne tak i na motorky.
Pokud de o zboreniny,ty1 do ceska vozi uz jen posledni zoufalec,kerej do 20 let stary dodavky napechuje maximum bez toho,aby se staral,ze se to poskodi.
A mimochodem,kdyby se takovy motorky v cechach neprodavali,tak je nebudou mit komu vozit.
Pokud neco odsud chces,napis strejdovi yellovi,ja se ti podivam.
strejdo koukni na BMW 1200 GS nebo adventuru
pěkně prosím
The father of the little princess of the dawn
Stránky: 1