Nejsi přihlášen
Patek 21.3...duvod se vždycky najde....
pujdem nekam?? slibuju že se nebudu tvarit otravene a nepujdu pred 22 hodinou domu....
pro ty kteri hledaji duvod jeden mam.....je tohle dostacujici nekam zajit??
https://www.praha.eu/jnp/cz/extra/osmic … tneho.html
Re: Patek 21.3...duvod se vždycky najde....
no, tak to je celkem dobrej duvod ... uctenku pak muzeme zaslat Filipovi na proplaceni:)
No a ty uz mas zkouknuty cely to CD, co jsem ti v patek dal? ... ze uz chces jit zas nekam ven. Jsem myslel, ze te tim zamestnam tak na dvacet veceru, ale koukam, ze jsi asi naruzivejsi nez jsem predpokladal
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:no, tak to je celkem dobrej duvod ... uctenku pak muzeme zaslat Filipovi na proplaceni:)
No a ty uz mas zkouknuty cely to CD, co jsem ti v patek dal? ... ze uz chces jit zas nekam ven. Jsem myslel, ze te tim zamestnam tak na dvacet veceru, ale koukam, ze jsi asi naruzivejsi nez jsem predpokladal
PCHE.....davno skouknuty....teda, jenom sem vynechala tu pasáž která trvá myslim 43minut a je tam slecna sama pred kamerou a celou dobu se tam chudak o neco snazi.....to bylo docela o nicem....
tak ze by klasika - nejdriv nekam jinam, pak na Ondrase a pka zase nekam?Nebo tentokrat hraji jako prvni - z bezpecnostnich duvodu (nez se zpevak zmrska?)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:tak ze by klasika - nejdriv nekam jinam, pak na Ondrase a pka zase nekam?Nebo tentokrat hraji jako prvni - z bezpecnostnich duvodu (nez se zpevak zmrska?)
nee zase hrajou až na konec... takže zpěvák na tom asi bude jako minule... jinak tenhle plán je ok
A když žena vydrží dýl jak do deseti, tak je možná taky zažije...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Peťa psal:Loser psal:tak ze by klasika - nejdriv nekam jinam, pak na Ondrase a pka zase nekam?Nebo tentokrat hraji jako prvni - z bezpecnostnich duvodu (nez se zpevak zmrska?)
nee zase hrajou až na konec... takže zpěvák na tom asi bude jako minule... jinak tenhle plán je ok
A když žena vydrží dýl jak do deseti, tak je možná taky zažije...
vydrzim s radosti....ale v sobotu jdu do prace.....tak at moc nekoktam a nerikam kraviny, v telefonu je to docela znat.....
Loser psal:to Hermijona: tak to se omlouvam .... ja jsem z toho bohuzel nevidel nic, tak doufam, ze aspon ten zbytek stal za neco
nevidel nic??
tak ja to dneska jeste jednou skouknu, naucim se to na zpamet a v patek ti ty nejzajimavejsi pasáže přededu
Loser psal:bude stacit, kdyz mi je treba jen nakreslis ... nerad bych, aby me mocny kouzelnik Potter promenil v zabu
to se zas neboj......s vymenou bryli se jeho dovednosti snizili temer o 100%.....a natoz u promeny v zabu, to je jedno z nejslozitejsich kouzel.....
Loser psal:tak jestli nekecas, to uz se na tu predvadecku fakt tesim (doufam, ze ostatni se budou moci taky divat .... aby jim to nebylo lito)
dobre.....mam si vzit radeji podpatky nebo mas radsi tenisky??
Banditatom (Člen) 19.03.2008 17:17:33 Offline |
to zas bude v ááááááleji nablito
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progearova žena psal:Loser psal:tenisky
juj....tak jo......aspon se mi pujde pohodlne domu....
Jak znám Loserovi požadavky, myslím že to bude stát za to.. tak ještě někde sehnat nějakou zábavu pro Harryho a fertig... možná by stačil "ty víš kdo"
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Progearova žena psal:Loser psal:tenisky
Jak znám Loserovi požadavky, myslím že to bude stát za to.. tak ještě někde sehnat nějakou zábavu pro Harryho a fertig... možná by stačil "ty víš kdo"
kdooo????
Banditatom (Člen) 19.03.2008 18:15:43 Offline |
Progearova žena psal:Banditatom psal:to zas bude v ááááááleji nablito
tak pojd s nama a muzes to uklidit
1) krapec z tlapky
2) v patek si beru služební tričko a jdu si do práce hrát na koko...
3) neuklízím ani po sobě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 19.03.2008 19:14:43 Offline |
Zdenák psal:Progearova žena psal:Loser psal:tenisky
Ty seš charakter jag sviňa....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 19.03.2008 19:19:22 Offline |
Losere: kua woe co mi lezeš do zelí, hm....? místo kouzelný hůlky použiju něco jinýho....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Loser psal:tak jestli nekecas, to uz se na tu predvadecku fakt tesim (doufam, ze ostatni se budou moci taky divat .... aby jim to nebylo lito)
Doufám že já se dívat nemusím... bych z toho taky mohla mít trauma...
Žena: já jsem neřekla že se musíš opít... jen jestli vydržíš, nejít domů, protože po desátý jsem tě snad ještě neviděla
Peťa psal:Loser psal:tak jestli nekecas, to uz se na tu predvadecku fakt tesim (doufam, ze ostatni se budou moci taky divat .... aby jim to nebylo lito)
Doufám že já se dívat nemusím... bych z toho taky mohla mít trauma...
Žena: já jsem neřekla že se musíš opít... jen jestli vydržíš, nejít domů, protože po desátý jsem tě snad ještě neviděla
posledne ste odesli s tvym drahym driv nez ja s drahym.......
ale tentokrat asi fakt rekordy lamat nebudu, musim rano vstavat do prace......
Progearova žena psal:posledne ste odesli s tvym drahym driv nez ja s drahym.......
ale tentokrat asi fakt rekordy lamat nebudu, musim rano vstavat do prace......
No jo, ale to bylo po tom co jsme celé odpoledne courali na výstavě a pak po Praze... V poho, já budu jen ráda, když se zdržíte... já to taky nevidím na nějakej extrém... v sobotu se bude makat na bytě...
No se musíme nějak domluvit, Ondráš hraje tak od 11 tak předtím můžeme třeba k Zemanovi (i když to je trochu z ruky) a nebo jako minule do hospody v Bartolomějský (název nevíme, až se rozvzpomenem tak dáme vědět) a nebo někdo něco nadhoďte poblíž Národky...
Peťa psal:No se musíme nějak domluvit, Ondráš hraje tak od 11 tak předtím můžeme třeba k Zemanovi (i když to je trochu z ruky) a nebo jako minule do hospody v Bartolomějský (název nevíme, až se rozvzpomenem tak dáme vědět) a nebo někdo něco nadhoďte poblíž Národky...
žeby konvikt?
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Joo jo myslim, že to byl Konvikt Maj tam good Pilsen
Jooo jinak mimo řečí - taky bych se zašel mrknout na Ondráše - minule to byl nezapomenutelnej zážitek
Takže jak už tu padlo, přikláním se k návrhu: Pilsen - Nirvana - Pilsen (případně bych ty Pilsny proložil pár svíčkovejma - co Škarďo?)
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Progear 650 (Člen) 21.03.2008 09:37:27 Offline |
Hm, a sraz uz v rovnou v Konviktu, a nebo ve vagonu? 8 je dobrá....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 21.03.2008 10:18:22 Offline |
Loser psal:dorazim za vam do te hospody (jeste ale nevim kdy - jsem prisel do prace az ted)
lenochu já se dneska válím celý den....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2008 15:40:36 Offline |
Peťa psal:Progearova žena psal:nojo, chci bejt chlap uz od mala.....dalsi duvod
No jo, od mala... to si ještě můžeš splnit... ale co já, já už malá nikdy nebudu
no nějak extra velká taky nejsi.....teda z mýho pohledu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Peťa psal:Progearova žena psal:nojo, chci bejt chlap uz od mala.....dalsi duvod
No jo, od mala... to si ještě můžeš splnit... ale co já, já už malá nikdy nebudu
nesmej se moji výšce......aspon nemam porad zavrate z vysek....ale zase me trapi prizemni mraziky i nejenom u nohou
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2008 15:45:59 Offline |
Progearova žena psal:Peťa psal:Progearova žena psal:nojo, chci bejt chlap uz od mala.....dalsi duvod
nesmej se moji výšce......aspon nemam porad zavrate z vysek....ale zase me trapi prizemni mraziky i nejenom u nohou
to chce vlněný tanga
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:Peťa psal:
No jo, od mala... to si ještě můžeš splnit... ale co já, já už malá nikdy nebudunesmej se moji výšce......aspon nemam porad zavrate z vysek....ale zase me trapi prizemni mraziky i nejenom u nohou
to chce vlněný tanga
nekdy i salu.....
K.a.s.y.m. psal:no nějak extra velká taky nejsi.....teda z mýho pohledu
no jo, z tvýho ne no... ale z pohledu normálně vzrostlých lidí jsem žirafa....
žena: nejhorší jsou ty rány do hlavy, naposledy jsem se nevešla do letadla... ty se vejdeš všude...
Progear 650 (Člen) 22.03.2008 00:50:24 Offline |
už jsme doma, pičo to byl fofr, že sem se málem , ale tentokrát z jízdy a né z ....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1