Nejsi přihlášen
MotoCharlie (Člen) 22.03.2008 21:12:34 Offline |
Orlí hnízdo
Ahoj lidičky,mám prosbu,můžete někdo napsat trasu kudy se dostanu na Orlí hnízdo,děkuji.
Každému co jeho jest
Re: Orlí hnízdo
podle mne nejlepší cesta je beru to teda z jich Čech takže přechod Stražný dal po b12 přes Pasau směr Munchen po B12 Simbach až po odbočku na Burghausen B20 směr freilasing a po křiženi dalnice na salzburg smer bad raichenal po teto ceste až do města Bergdesgaden tam na obrovském kruhači do prava tam je to už značino se dojede na velky parkoviště kde se musi nechat vozidla počkat na autubus kterej tě tam doveze ale když zadaš cestu od někam do toho bergdesgeden čoš je nejbliž k orlimu hnizdu tak cestu maš hned píšu to z hlavy takže sory jestli sem ty německý města napsal trochu jinak
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
MotoCharlie (Člen) 23.03.2008 00:52:52 Offline |
fifo díky a když najdu tu trafajznu a uzenářský krámek za šraňkama,tak to určitě na konci vesnice najdu.
Každému co jeho jest
MotoCharlie (Člen) 23.03.2008 23:12:15 Offline |
Filous psal:vorel psal:vogojá tam jezdim jinudy
...jasný...skončí asfalt, pag chvíli po polňačce, pag začíná lesňačka do hustýho kopce, nahóře vostře doleva a po vrstevnici kolejema aš do hnízda
a bandasku mám nechat u křivého dubu?
Každému co jeho jest
MotoCharlie psal:Filous psal:vorel psal:vogojá tam jezdim jinudy
...jasný...skončí asfalt, pag chvíli po polňačce, pag začíná lesňačka do hustýho kopce, nahóře vostře doleva a po vrstevnici kolejema aš do hnízda
a bandasku mám nechat u křivého dubu?
...nene, vjedeš aš do dvora a tam na tebe čeká Vorel v bílejch potkolenkách, v ledrhózách s padacim mostem a se štětkou na holení za krempou zelenýho klobouku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
MotoCharlie (Člen) 24.03.2008 11:34:26 Offline |
Filous psal:MotoCharlie psal:Filous psal:
...jasný...skončí asfalt, pag chvíli po polňačce, pag začíná lesňačka do hustýho kopce, nahóře vostře doleva a po vrstevnici kolejema aš do hnízdaa bandasku mám nechat u křivého dubu?
...nene, vjedeš aš do dvora a tam na tebe čeká Vorel v bílejch potkolenkách, v ledrhózách s padacim mostem a se štětkou na holení za krempou zelenýho klobouku
jo jasně a nevíš zda má bubínek?Jestli ne tak mu jeden dovezups:doufám,že zelenou vestu má taky?
Každému co jeho jest
Stránky: 1