Nejsi přihlášen
Re: Pyco ll.
Kelly, myslíš , že by tě pan Alzhaimer nechá dožít takovýho věku ?
něco na tom bude, ale určitě ne tak brzy. To se chce zas někdo zviditelnit katastrofickýma kecama. Lidi takový baví číst
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
No konečně pozitivní zpráva, takže už by mohli ekofašos přestat prudit s emisníma limitamateď ještě, aby nám na to doklepání vydržela ropa a jsme v klidu.Prostě ve finále zhulit odrbanou zeměkouli jak gumu a fertik!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Kelly01 psal:nemáš těch fotek z elefantu víc?
..trocha pohyblivých obrázků..
http://www.evisor.tv/tv/motorradtreffen … t-2866.htm
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Americkej psal:No konečně pozitivní zpráva, takže už by mohli ekofašos přestat prudit s emisníma limitama ...
Velky kulovy Jiriku..
Takhle nesmyslne nam vobklicili to nase 18-ti tisicovy velkomesto,takze B12 nesmi ani vyjet z garaze...
A ze to ty kurvy nebejvale kontrolujou.
Tyhle tabule sou prej jenom provizorni,nahradi je definitivni,bez casovyho omezeni.
Takze si myslim,ze ta B12 mi proste neni souzena. S prvni to dopadlo podobne taky asi po mesici.Uz se pripravuje na cestu do ceska,a v garazi uz druhej den parkuje misto nej nahrada.
...che palle !!!
...Jello neblbni, to mi jako chceš říct, že tam u vás teť fšichni vodstavjej neekologický samohyby??? ...nevjeřim ...jakože i fšechny dvoutaktní skůtry a podobně???...to by se celý Italsko zhroutilo ...jináč k tomu článku...to sou vize jag z Mad Maxu ...du si na helmu nalepit rohy a na kombinézu našít kůži z přejetýho kojota, ať sem stylovje připravenej...nemáte něgdo ňákou retro kapotku???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...Jello neblbni, to mi jako chceš říct, že tam u vás teť fšichni vodstavjej neekologický samohyby??? ...nevjeřim ...jakože i fšechny dvoutaktní skůtry a podobně???...to by se celý Italsko zhroutilo ...jináč k tomu článku...to sou vize jag z Mad Maxu ...du si na helmu nalepit rohy a na kombinézu našít kůži z přejetýho kojota, ať sem stylovje připravenej...nemáte něgdo ňákou retro kapotku???
No je z toho pekny pozdvizeni,pac to pro spoustu lidi znamena,ze musej jezdit do prace tim novejsim autem,a stary Uno nebo Panda,zustane na dvorku.A nikdo si ho uz nekoupi....
...che palle !!!
inkvizitorr (Administrator) 23.03.2008 22:25:09 Offline |
tak tohle mi teda hlava nebere, nechci bejt nejak prudérní, ale okolí yellovova na jih je jedna fabrika a chemička vedle druhý a cestou tam sem vzpomínal na projíždění vokolo chemičky v lovosicích tak 15-20 let zpátky smrad, že mi teklo z vočí a přes tu žlutou hmlu se nedalo dejchtat a voni tam zakážou jezdit autům svět se řítí do riadnej
doba je temná...
Mě by zase zajímalo, kdo ty zelené nemakačenka platí. Já bych takové zprávy označil za poplašné. Je to stejná volovina, jako když před sto lety nějaký magor předpověděl, že se Země srazí s kometou a jediné, co se stalo, tak bylo to, že tím vyděsil spoustu lidí.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
ten článek napsal angličan takže ńákýn zaostalý hovátko co nemá ani splachovací záchod, jistě výte jak to tam vypadá jako na smetišti a bydlí jak cikáni. a takovej hnup napíše takovou poplašnou článek. no že se mění klima nejde přehlídnout ale tak rychle asi ne. jo v londíně maj taky eko zonu, ale nikdo to nekontroluje a nedoržuje prostě bílí cikáni. no čemu se divit polovina sou poláci. omlouvám se cikanúm a polákúm ale taková je realita.
svět je cirkusovej stan
osiris psal:...a pročpak asi prodal béčko a koupil autobus? protože si dělá prdel?
...ale jak piánová polomrdka může splňovat euro 1 ?
Nastesti splnuje.A doufam,ze to brzo nerozsiri i na Euro 1.
Ale Ty ses peknej vykuk,zes to propìch...
...i kdyz to zadne tajemstvi neni...
Jinak,lidi sou tady pekne nasrani.I kdyby jsme pominuli to,ze jim to kontrolovani mozna dlouho nevydrzi,uz samotny fakt,ze jim prakticky pres noc,a bez varovani udelali z plechovek a motorek stary verky,kery sou neprodejny,tak je to na trhani vlasu.
A sem zvedavej,co a jak budou resit vsechny ty dvoutaktni skutry,kery pro mraky studentu a cizincu predstavujou jediny dopravni prostredek.Pekari,ktery rozvazej lidem domu chleba.Akorat Poste Italiane maj ty Piaggia Liberty 4-taktni,takze jim je to u prdele.
Bejt to na Sicilii,nebo Sardosce,tak sou ty cedule druhej den jak reseto...
...che palle !!!
no tak to až budou chtít zavést tady u nás ,tak 80% lidí chodí pěšky,bo na to nebudou mít.Hold nejsou jen u nás taková hovada u moci
a co se týče konce světa tak tomu zase tak moc nevěřím,takovejch předpovědí a proroctví už bylo a nic ,no a ve finále i kdyby jotak mě bude do té doby sedmdesát a tím pádem budu rád ,že budu rád
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
yello psal:Hlavne,ze tam nevisej tyhle znacky...
http://www.fenerland.org/images/cartello.jpg
Budou zaznamenany RZ vsech klientu prostitutek
kurňa vy tam ale máte pestrou paletu značek a doprovodnejch tabulek
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
yello psal:osiris psal:...a pročpak asi prodal béčko a koupil autobus? protože si dělá prdel?
...ale jak piánová polomrdka může splňovat euro 1 ?Nastesti splnuje.A doufam,ze to brzo nerozsiri i na Euro 1.
Ale Ty ses peknej vykuk,zes to propìch...
...i kdyz to zadne tajemstvi neni...
Jinak,lidi sou tady pekne nasrani.I kdyby jsme pominuli to,ze jim to kontrolovani mozna dlouho nevydrzi,uz samotny fakt,ze jim prakticky pres noc,a bez varovani udelali z plechovek a motorek stary verky,kery sou neprodejny,tak je to na trhani vlasu.
A sem zvedavej,co a jak budou resit vsechny ty dvoutaktni skutry,kery pro mraky studentu a cizincu predstavujou jediny dopravni prostredek.Pekari,ktery rozvazej lidem domu chleba.Akorat Poste Italiane maj ty Piaggia Liberty 4-taktni,takze jim je to u prdele.
Bejt to na Sicilii,nebo Sardosce,tak sou ty cedule druhej den jak reseto...
...Yello, já bych ňákýho tvýho chudinku souseda zbavil tý neprodejný Pandy nebo Una, potřebuju ňákej neekologickej samohyp pro mamku, esis viděl "Básníky", tag prostě ňáký drahý levný auto
emise řešit to ano, ale jak píše inkviz - na jednu stranu něco zakázat a na druhou stranu vokolo čadí kde co. řešit se to má s ohledem na lidi a komplexně. a opravdu mám obavy, že ty naši politici se toho čapnou. nebo EU. badlim na vesnicia když si představim že zakážou auta starší např 10ti let tak tady jezdí polovina aut a chudší rodiny sou v . no a pak se podivám z vokna a všem sousedům kolem se čadí z komína jak když pálí mrtvoly.
mimochodem největší znečištovatelé sou čína a amíci. no a ti nic neřeší
shrnuto - souhlasím s ochranou ovzduší, alekdyž všichni, tak všichni a s rozumem
u nás neni tak velká kupní síla aby si během pár let vyměnili všechny povozy
to samé bude asi v taliansku
momentalně zavostalej
bery psal:osiris psal:yelloj: tywe já to bral tak nějak za hotovou věc, promiň
u nás se tomu říká slepičí prdelka
von si toho stejně nikdo nevšim
..to on kluk jeden ušatá ví,co je slepičí prdelka..
..dva dny nazpět tady jednoho takhle taky tituloval..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
vorel psal:bery, vogo, takže dyš čadí někdo jinej tak proč ne my taky?
sem asi ekoterorista.
nebyl sem pochopen
souhlasím s ochranou ovzduší, ale pro všechny stejně a za rozumnejch podmínek
jen sem chtěl poukázat na to(předpokládám že inkviz takyy), že na jedný straně omezí auta (emise) a na druhý straně tady čadí kde co např. baráky kde se topí bordelem. tam se to neomezuje další věc - šachty atd atd
momentalně zavostalej
Já teda nevim, ale podobný opatření je snad i v centru Prahy, akurát že to bylo avízovaný snad skoro rok dopředu a pošťácí a ostatní měli šance prodat Avijej a koupit vyhovující dopravní prostředeky. Ale pokud se cedule objeví téměř přes noc bez jakýchkoliv informací, tak je něco špatně.
jak dlouho ještě?
No, přes noc nebo chvíli dopředu, nevidím až tak rozdíl.To si můžu koupit fungl káru, ale nikdo mi nezaručí, že to nějakýmu zelenýmu bude i za rok recht, ono se dá zpřísňovat ty limity co půlrok, nebo co tejden...(samozřejmě záměrně přeháním, ale myšlenka je jasná)A že by se dala představit i jiná motivace pro tuhle šikanu, než obava z emisí?sakra dala a velmi snadnosouhlasím, že by se lidstvo jako celek i jednotlivci mělo chovat co možná nejekologičtěji v rámci možností, ale to je i o zodpovědnosti každého jednoho z nás.Pak by majitelé těch méně ekologických vozů měli měli tahle auta pouze likvidovat, ne je prodávat dál...trochu to připomíná černého Petra...no nic, to by bylo fakt na dýl, rozhodně tato opatření jako svým způsobem teror vnímám, přestože se mě osobně zatím příliš nedotýkají
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
inkvizitorr (Administrator) 24.03.2008 19:41:33 Offline |
bery psal:vorel psal:bery, vogo, takže dyš čadí někdo jinej tak proč ne my taky?
sem asi ekoterorista.nebyl sem pochopen
souhlasím s ochranou ovzduší, ale pro všechny stejně a za rozumnejch podmínek
jen sem chtěl poukázat na to(předpokládám že inkviz takyy), že na jedný straně omezí auta (emise) a na druhý straně tady čadí kde co např. baráky kde se topí bordelem. tam se to neomezuje další věc - šachty atd atd
poukazuju tady na to, že tohle sou dementně populistický akce. už sem to tady jednou psal, je spočtený, že za jedinej let z evropy do ameriky vyprodukuje letadlo tolik co2 jako běžnej motorista (člověk vlastnící auto) za celej svůj život
fógl: myslíš tedy, že se italové chovají ekologicky na správným místě??? a neřikej mi, žes tamtudy nejel vokolo těch chemiček a fabrik krásný slovo "blamáž"
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2008 19:52:41 Offline |
teda fakt blbci...řešej věci tam kde jsou vcelku nepodstatný....nejsem zastánce nějáký velký ekologie,ale jsou i jiný varianty jak se dneska pohybovat než jen na spalovací motor.
Třeba takhle.... http://hybrid.cz/clanky/elektricky-skutr-vectrix ....a cena?Je to jen otázka seriovosti výroby.víc kusů nižší cena.A i cena provozu je proti benzínu defakto nulová
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
yello psal:Za 1200 ti muze rikat pane:
http://img512.imageshack.us/img512/1341/puntost7.jpg
Pandy a Una za pulku..
...Yello, byl bys schopnej mi k tý káře podat víc informací a třeba i fotek? ...a dyby k tomu bylo eště ňáký slušný Uno, mám vottahofku na dvje ...díkes za případnej mejl
bery byl si pochopen, prostě si myslim že to že se někdo zatim nepřipojil k těm kjótům nebo k čemu vo vomezování emisí (usa, čína) neni důvod aby to ty vostaní co se připojili neřešili, ty píšeš vopak mám pocit, že dyš voni hulej tak proč ne my
inkviz, vogo nevim mjiak to je v italii, to co píše jello vypadá jako demence, esli ze dne na den musim nechat káru v garage, na to je třeba nějaký přechodný vobdobí, ale vo tom jak to je v itálii dovopravdy je to musí říct asi žlutej podrobnějc
řikám si hurikán
vorel psal:bery byl si pochopen, prostě si myslim že to že se někdo zatim nepřipojil k těm kjótům nebo k čemu vo vomezování emisí (usa, čína) neni důvod aby to ty vostaní co se připojili neřešili, ty píšeš vopak mám pocit, že dyš voni hulej tak proč ne my
inkviz, vogo nevim mjiak to je v italii, to co píše jello vypadá jako demence, esli ze dne na den musim nechat káru v garage, na to je třeba nějaký přechodný vobdobí, ale vo tom jak to je v itálii dovopravdy je to musí říct asi žlutej podrobnějc
Napisu,ale az zejtra.Ted du chrnet.
...che palle !!!
Podle mě se to taky řeší na uplně blbejch místech ................... holt 4T novější motorka i bez všech eur nevyprodukuje tolik hajzlů do vzduchu za celou životnost jak jeden studenej start staré Avijej ......... navopak s těma skůtram bych možná trošku problém viděl pač ty starší 2T skůtry který třeba v IT jezdí asi hodně tak asi kapánek bordel dělají, ale je to furt ekologičtější než Škoda 100 .............. a všechno dohromady je fakt obrosvská prkotina proti tomu ostatnímu co zde napsal třeba Inkviz - lety, chemičky a podobný bordele ........................ a přijít s tím tak nějak ze dne na den je podle mě uplná ..... chápu, že je potřeba tydle starý karhany vymítit, ale na druhou stranu je to potřeba udělat s rozmyslem pač třeba u nás by 80% aut přestalo jezdit! :(( Vonekdy sem viděl statistiku kolem tohohle a právě že se řeší nějaký posraný EURO 4 u motorek ale snad 70% aut nebo kolik to bylo nemá ani katalizátor a EURO 1 ............. :((((
Stránky: 1