Nejsi přihlášen
Bandit-Kralik (Člen) 24.03.2008 16:02:17 Offline |
servis okoli Chomutovska
Zna nekdo dobrej servis v okoli Chomutovska....Vim tu akorad o Vobornikovi,ale nic kladneho jsem o nem nezaslech....Kam jezdite Vy??
Re: servis okoli Chomutovska
Na Voborníka rovnou zapomeň pokud nechceš aby ti po půlku motorky. Vrba Louny, před třema nedělema mi dělal karbce, ventily, vzducháč a rozvoďák a pohoda. www.motovrba.cz
Ne asi
Jj, Voborník nebrat, ani zadarmo
Už jen zkušenost z jednoho automotosalonu mluví o něm jako o obchdoníkovi za vše: Chci si sednout na R1 a on povídá: Na to nesedejte, mohlo by vam to spadnout a musel byste to platit. Pristup na hovno, umeni na hovno, nebrat!!!
Bandit 4EVER!!!
barynkoj: já ho docela chápu, jak by se ti líbilo kdybys svoje nový boty nechal přede dveřma a každej kdo by šel vokolo si ti do nich vlez, vobul si je, sundal a zase šel dál
...nelíběj se mi tyhle zkoušeči čehokoliv bez vážnýho zájmu (dejme ruku na srdce)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2008 19:58:34 Offline |
osiris psal:barynkoj: já ho docela chápu, jak by se ti líbilo kdybys svoje nový boty nechal přede dveřma a každej kdo by šel vokolo si ti do nich vlez, vobul si je, sundal a zase šel dál
...nelíběj se mi tyhle zkoušeči čehokoliv bez vážnýho zájmu (dejme ruku na srdce)
Už jsi někdy koupil něco co bylo absolutně na hovno ,ale libilo se ti to?Jestli vybíráš motorku jen podle katalogu tak jsi teda dobrej....já tolik peněz nemám.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:barynkoj: já ho docela chápu, jak by se ti líbilo kdybys svoje nový boty nechal přede dveřma a každej kdo by šel vokolo si ti do nich vlez, vobul si je, sundal a zase šel dál
...nelíběj se mi tyhle zkoušeči čehokoliv bez vážnýho zájmu (dejme ruku na srdce)Už jsi někdy koupil něco co bylo absolutně na hovno ,ale libilo se ti to?Jestli vybíráš motorku jen podle katalogu tak jsi teda dobrej....já tolik peněz nemám.
...nepřevracej to, kolikrát sis na to sed nebo něco zkusil i když jsi předem věděl že to koupit nechceš
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2008 20:12:17 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:barynkoj: já ho docela chápu, jak by se ti líbilo kdybys svoje nový boty nechal přede dveřma a každej kdo by šel vokolo si ti do nich vlez, vobul si je, sundal a zase šel dál
...nelíběj se mi tyhle zkoušeči čehokoliv bez vážnýho zájmu (dejme ruku na srdce)Už jsi někdy koupil něco co bylo absolutně na hovno ,ale libilo se ti to?Jestli vybíráš motorku jen podle katalogu tak jsi teda dobrej....já tolik peněz nemám.
...nepřevracej to, kolikrát sis na to sed nebo něco zkusil i když jsi předem věděl že to koupit nechceš
asi jednou nebo dvakrát...nejsem notorickej oblejzač motorek....i letos na vystavě jsem seděl na jedný moto....a tu jsem pak za 14 koupili v bazaru.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2008 20:18:31 Offline |
asi se mi to nezobrazuje....asi jsem vyjímka no
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2008 20:26:02 Offline |
osiris psal:...no tak se tě to asi netýká, všim sis toho nahoře, co jsem teď zvýraznil ?
nelíběj se mi tyhle zkoušeči čehokoliv bez vážnýho zájmu (dejme ruku na srdce)
tvojí úvahu beru v potaz.takový lidi opravdu existují.
osiris psal:barynkoj: já ho docela chápu, jak by se ti líbilo kdybys svoje nový boty nechal přede dveřma a každej kdo by šel vokolo si ti do nich vlez, vobul si je, sundal a zase šel dál
Inkvizoj: já jako chápu že ten člověk má strach, že se mu to může rozbít a upřímně mohl za to ten, co seděl na tej mašině přede mnou, že mu to málem položil, ale říkam si: kurna R1 nejni o nic těžší než GS (co jsem měl tehdá) tak co by mi to padalo? Navíc je to obchodník a když někde vystavuju tak s tím musím počítat, že si na to bude chtít někdo vlízt, ne? Od toho ten auto-moto salon byl. A na to, aby sis mohl vozkoušet něco jen pro pocit to nemusíš hned kupovat ne? A ruku na srdce-tys nikdy na žádnou motorku nevlezl jen že jsi prostě chtěl vědět jaký to je?
Bandit 4EVER!!!
...a máš to inkvizi
barynkoj: ne, nemám na to stejnej názor jako ty
...von to prodává, von je majitelem, von si určuje pravidla ...nevím kde bereš tu jistotu, že by to měla bejt jeho povinnost nechat na to a nebo cokoliv jinýho (ani ne třeba motorku) líst každýho pučmidráta a nechat si to poškozovat a pak dávat VOPRAVDOVÝMU zájemci vo koupi slevu za to, že tady a támhle je to poškrábaný, tohle nalomený atd.
...jeho nemusí zajímat že máš géeso, nebo třeba vzducholoď ...proč by to měl lustrovat ? spadnout to může každýmu a co si potom vezme např. na studentoj kterej žije doma jen s mámou (bude to z něj tahat po pětistovce měsíčně ?)
...že si chceš zkoušet něco jen pro pocit je dobrá vůle vobchodníka, že to toleruje a jsou i věci u kterejch mě tak nějak ani nenapadne na ně vůbec sahat (neříkám že je to bezpodmínečně případ motorky, ale pochop, že buď ten prodejce má předváděčku a počítá tím pádem s tím že mu ji lidi vomatlaj, poškrábou, vočešou a jinak znehodnotěj a vopotřebujou a nebo ji nemá a nenechá si v nadneseným slova smyslu "ničit" nový zboží určený pro zákazníky který ho chtěj dostat v bezvadným stavu) ...ten vobchodník může mít předváděčku úplně jinýho modelu než na kterej ty máš zrovna momentálně chuť vylízt ...motorka (a nebo jakákoliv věc) v showroomu (a nebo kdekoliv jinde) neznamená rozhodně jednoznačnou pozvánku na svévolnou manipulaci s ní
...chápeš vo co mi jde?
ps: na tvou votázku jestli zkouším, vodpovídám že ne (pokud nemám vopravdu vo to zboží vážnej zájem a mám ho v hledáčku potencionální koupě) ...výjimka, výstava, za poslední roky jedno sednutí na jeden ročník výstavy (tam jsou ale všechny ty motorky většinou na to určený - všim sis, že některý z nich taky ne ?)
...to si radši řeknu kámošoj, nebo někde na benzině ať mě nechá sednout
Bandit-Kralik (Člen) 25.03.2008 22:24:15 Offline |
MiKu psal:Bandit-Kralik psal:Zna nekdo dobrej servis v okoli Chomutovska....Vim tu akorad o Vobornikovi,ale nic kladneho jsem o nem nezaslech....Kam jezdite Vy??
Co potřebuješ ?
Hlavne karbce,ventyly,rozvodak a vokouknout celkovej stav....Chystam se v lete na delsi dovolenou do Istanbulu a Troje.Neco malo jsem si sam udelal,ale v motoru se nechci hrabat.
Bandit-Kralik psal:Hlavne karbce,ventyly,rozvodak a vokouknout celkovej stav....
Tak přesně tohle mi dělal (ventily, karbce, novej rozvoďák + novej vzducháč) a vzal si všehovšudy 3800,-. Jestli je to dobrá cena nebo ne nechť posouděj jiní ale s přístupem k zákazníkovi (kterej se tu taky tak trochu probírá atd.) spokojenost.
PS.: Ivošku, vyříkáte si to na srazu, tady je to o hovně
Ne asi
luig psal:Bandit-Kralik psal:Hlavne karbce,ventyly,rozvodak a vokouknout celkovej stav....
Tak přesně tohle mi dělal (ventily, karbce, novej rozvoďák + novej vzducháč) a vzal si všehovšudy 3800,-. Jestli je to dobrá cena nebo ne nechť posouděj jiní ale s přístupem k zákazníkovi (kterej se tu taky tak trochu probírá atd.) spokojenost.
PS.: Ivošku, vyříkáte si to na srazu, tady je to o hovně
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:...a máš to inkvizi
barynkoj: ne, nemám na to stejnej názor jako ty
...von to prodává, .............................
.......................................................
...to si radši řeknu kámošoj, nebo někde na benzině ať mě nechá sednout
Inkviz sorry, jsem se upsal
Osi: seš správnej moderatizátor, páč sis všimnul, že to bylo pro tebe
Jinak já tvý argumenty beru, chápu je, ale jedna věc je oznámit to a říct nebo někde napsat: nelezte mi na to a jen se koukněte a druhá jak jsi psal počítat s tím že je to předváděčka. To, že to tam nebyla je věc jiná.
Jinak i na výstavě jsem si všimnul, že a některý se dá lízt a na některý ne, ale jsou prostě viditelně označený. Zatím mám totiž kámošů s mašinama o kterejch bych uvažoval na sednutí poskrovnu (když nepočítam polotučnýho Luige a na tom jsem seděl ještě než on měl vůbec nějakou mašinu).
JInak se budu řídit tvou radou a budu říkat kámošům a protože jsme tady vlastně na bandit foru jedna velká rodina tak se ptám Osi, necháš mě na srazu sednout?
Bandit 4EVER!!!
Meloun psal:osiris psal:...stojí to 480,-
Z Liberce do Praheee to je přes studentagency nebo jak za necelý kilo!!
A to kurefsky luxusním busem!
...ale já k tomu podávám koblihu, kapučíno a noviny
Osi, to neděláš dobře (s tim sednutím Barynka na tvoji mašinu)...
Přeci jenom už má nějakou tu zkušenost s jízdou na motorce v ryze nemotorkářský poloze (řekl bych ležmo)
Nerad bych mu pak pučoval na novýho Akrapoviče pro tebe
Ne asi
luig psal:Osi, to neděláš dobře (s tim sednutím Barynka na tvoji mašinu)...
Přeci jenom už má nějakou tu zkušenost s jízdou na motorce v ryze nemotorkářský poloze (řekl bych ležmo)
Nerad bych mu pak pučoval na novýho Akrapoviče pro tebe
Osi vubec ho neposlouchej, nevi co mluvi
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1