Nejsi přihlášen
brzdy (drhnou desky)
Další "obtížnej" dotaz od nezkušeného. Trochu mi drhne kotouč v brzdový čelisti. Jak hodně moc to může drhnout a můžu to považovat za "folrajtu"? Jsem čerstvým majitelem Bandita, tak se ptám na tohle, ale opravdu jsem hledal a nic nenašel. Díky za odpovědi.
Editoval osiris (24.03.2008 18:13:48)
HM.
Re: brzdy (drhnou desky)
Kolo se musí volně točit jemně se bude šoupat vždycky ale kolo se musí lehce točit a ne se po dvou otočkách zastavit...
toť můj názor
Negr psal:Pokusím se.
Vzádu to lehce drhne a vše mi přijde ok, vpředu však to taky lehce šoupe, ale ty 2 otočky max. Za jízdy to nebrzdí ni trochu, páč nejsem nejlehčí ani jeden.
Asi rozebrat, vyčistit, zkontrolovat, že?
zdar, po crashi jsem měl stejnej problém, a bylo to křivým kotoučem
změna je život... měním čtyři za dva
Smoula.koumak (Člen) 24.03.2008 18:56:04 Offline |
Koukni se na destičky, když jsou úplně nebo křivě sjetý, tak to dost drhne
Bandit v lese :-))
Desky jsou cajk (všechny 4). Kotouče mi přijdou taky rovný, ale výchylkometrem sem je nebral. Páč jsem v jednom člověku nedokázal sedět vzádu a vpředu točit (a pytel s mrtvolou nebo batoh zrovna nebyl). Asi bych se na to měl vybodnout a dát si ovip Díky za rady, ještě to zkusím někdy s někým ty kotouče, ale asi sem jen moc tóó... přecitlivjelej.
HM.
Taky je zdravý občas(já to dělám každou zimu) rozebrat brzdový prasátka, očistit a přeleštit pístky, dát čerstvou vazelínu a složit.Pak se desky o moc ochotněji vracejí zpět.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Fulltank psal:Americkej psal:Taky je zdravý občas(já to dělám každou zimu) rozebrat brzdový prasátka, očistit a přeleštit pístky, dát čerstvou vazelínu a složit.Pak se desky o moc ochotněji vracejí zpět.
...jen né klasickou vazelínu, na to pozor!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1