Nejsi přihlášen
Počet článků řetazu
kolik u B12 2001? Kelly tvrdí 110, Filous 112, já i Datel jsme napočítali 110. Chceme kupovat i s Abikem sadu s rozetou vo dva zuby věčí,což by mělo být vo dva články víc. Jo a navíc to mámevoba nakopnutý
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Počet článků řetazu
Koldan psal:kolik u B12 2001? Kelly tvrdí 110, Filous 112, já i Datel jsme napočítali 110. Chceme kupovat i s Abikem sadu s rozetou vo dva zuby věčí,což by mělo být vo dva články víc. Jo a navíc to mámevoba nakopnutý
..zkus poštrachat..
http://www.gearingcommander.com/
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Kuba B12 psal:kouledan: myslíš že o 2 zuby věčí rozeta nutně znamená o2 články delší "řetaz"?
ne pyčo,ale další dva ZLATÝ články na tý mí krásný mašině je hustohustý wodvaz woe a neser woe,celů zimu sem nabíral hmotu![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kuba B12 psal:kouledan: myslíš že o 2 zuby věčí rozeta nutně znamená o2 články delší "řetaz"?
to se mě zdá taky nějak moc ne?! :( Já bych tam dal max vo článek - to přece muší stačit .... i když u novýho řetezu ........... Koldan má recht, kupce radši víc ...! :))))))))))))))) Se dyžta kstavte - DID nýtovačku mám doma! :)))))))) Zkrátit se dá dycky ...... ![]()
![]()
a pašáci,kdybyste dali vo jeden zub menší přední kolečko tak byste nemuseli vymejšlet jakou dýlku řeťazu a nechali byste tam origo...
a jako to 14kový kolečko je hovno,páč mám doma aj 13kový...
a k tomu 50 rozetu,když už má bejt sranda teda...
KOVAL psal:a pašáci,kdybyste dali vo jeden zub menší přední kolečko tak byste nemuseli vymejšlet jakou dýlku řeťazu a nechali byste tam origo...
a jako to 14kový kolečko je hovno,páč mám doma aj 13kový...
a k tomu 50 rozetu,když už má bejt sranda teda...
A pak je to krásnej trialovaj speciál![]()
![]()
![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kakin psal:Kuba B12 psal:kouledan: myslíš že o 2 zuby věčí rozeta nutně znamená o2 články delší "řetaz"?
to se mě zdá taky nějak moc ne?! :( Já bych tam dal max vo článek - to přece muší stačit .... i když u novýho řetezu ........... Koldan má recht, kupce radši víc ...! :))))))))))))))) Se dyžta kstavte - DID nýtovačku mám doma! :)))))))) Zkrátit se dá dycky ......
že bych tě teda zneužil? ![]()
![]()
čoveče betonářu,dyk tomu řetezu je to uplně jedno jestli už se votočí po 14 ti nebo 15ti zubech přece..
a vo životnosti v mým případě nemůže bejt řeč,páč já řetěz nemažu abych neměk špinavej celej bajk vod toho zkurvenýho sajrajtu takže samože už ty zuby pak jsou uplně nepodstatný..![]()
ale jinak ta 14ka funguje a jak sem psal pro odvážné mám doma k vyzkoušení i 13ku..![]()
No já kdysi zkoušel na B-6 vo zub menší kolečko a na zrychlení to mělo vliv jako sviňa při kouškách proti GSX-R 750 s origo a o zub menším kolečkem, ale paradoxně to co sem vod toho chtěl tak to se dělalo hůř - nechápu ale na záda ta motorka šla ještě hůř než origo! :((((((((((((((((((( Ale jinak na jebku teď kupuju taky vo zub menší kolo ..... na CECku je potřeba v Brně trošku porychlit a vono to do toho kopca jakože moc nemůže ....... a paradoxně se snad možná zvedne i maximálka na cílovce ..! :) ![]()
Datel psal:Kakin psal:Kuba B12 psal:kouledan: myslíš že o 2 zuby věčí rozeta nutně znamená o2 články delší "řetaz"?
to se mě zdá taky nějak moc ne?! :( Já bych tam dal max vo článek - to přece muší stačit .... i když u novýho řetezu ........... Koldan má recht, kupce radši víc ...! :))))))))))))))) Se dyžta kstavte - DID nýtovačku mám doma! :)))))))) Zkrátit se dá dycky ......
že bych tě teda zneužil?
není problém ....
KOVAL
voni "vodborníci" v tom vydí tření gumičky po větší ploše a její "extrémní" namáhání,bo se článek na 14ce ohne "extrémně" více než na 15ce a to musí mít zákonitě vliv na jeho životnost![]()
![]()
Bo Koldan je študovaný, a vyučený praktik mu nemá co říkat,bo voni na to maj tabulky![]()
![]()
![]()
God Save The Queen!
Stránky: 1