Nejsi přihlášen
Tobeornottobe (Člen) 26.03.2008 18:20:29 Offline |
Víkend před náma - že by bylo 16 Celsiových stupňů?
Asi opráším stroj a vyjedu na menší projížďku. Jak jste na tom Vy?
Banditatom (Člen) 26.03.2008 18:45:59 Offline |
Re: Víkend před náma - že by bylo 16 Celsiových stupňů?
No fandím ti před 10minutama u nás dosněžilo teplota 1.5st a na víkend hlásí déšť místy sněhové přeháňky jinak jdi do toho
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tobeornottobe (Člen) 26.03.2008 18:59:10 Offline |
Banditatom psal:No fandím ti před 10minutama u nás dosněžilo teplota 1.5st a na víkend hlásí déšť místy sněhové přeháňky jinak jdi do toho
Ti nevim... Mě to hlásí v dlouhodobé předpovědi v našem okrese polojasno a 16 stupňů. Tak bych se nezlobil, kdyby to vyšlo. Svrběj mě už ruce...
njn jsi hold na jihu já doufám že se přes závěje dopravím v pátek na garančku
Vy ste ale sračky, když potřebujete aspoň 10stupňů a sucho, my jsme v nedělu najezdili v 4st. 120km, 4x sme zmokli, 1x zasněžili a jelo nás 8...jsme magoři, připouštím
Wencl psal:Vy ste ale sračky, když potřebujete aspoň 10stupňů a sucho, my jsme v nedělu najezdili v 4st. 120km, 4x sme zmokli, 1x zasněžili a jelo nás 8...jsme magoři, připouštím
Nj,ale co to může bejt za projížďku,když si člověk nemůže ani trochu zablbnout..
Pořád hlídat plyn a bordel po silnici?
Na to se můžu
PURE NAKED BIKE!
Lukas Boskovice (Člen) 26.03.2008 23:39:13 Offline |
...nam novy clen zapomnel rict,ze ma motku teprva od soboty a tudiz mu na ni ani nestihnul sednout prach ..ale at si ho klidne oprasi. a bacha,tvoje nova motka ma spojku! zadnej variator a jen tocit heftem....
Meloun psal:Wencl psal:Vy ste ale sračky, když potřebujete aspoň 10stupňů a sucho, my jsme v nedělu najezdili v 4st. 120km, 4x sme zmokli, 1x zasněžili a jelo nás 8...jsme magoři, připouštím
Nj,ale co to může bejt za projížďku,když si člověk nemůže ani trochu zablbnout..
Na to se můžu
...taky na to seru...abych něgde mrznul za každou cenu??? ...nebo si to umazal???...ne!!! ...ale blátostroj asik vytáhnu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Meloun psal:Wencl psal:Vy ste ale sračky, když potřebujete aspoň 10stupňů a sucho, my jsme v nedělu najezdili v 4st. 120km, 4x sme zmokli, 1x zasněžili a jelo nás 8...jsme magoři, připouštím
Na to se můžu...taky na to seru...abych něgde mrznul za každou cenu??? ...nebo si to umazal???...ne!!! ...ale blátostroj asik vytáhnu
..tak ja na to teda taky seru na silnici to fakt nema cenu gdyz tak jedine pole louky lesy ja ale budu asik stejne f praci tagze
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Tobeornottobe (Člen) 27.03.2008 08:45:48 Offline |
Lukas Boskovice psal:...nam novy clen zapomnel rict,ze ma motku teprva od soboty a tudiz mu na ni ani nestihnul sednout prach ..ale at si ho klidne oprasi. a bacha,tvoje nova motka ma spojku! zadnej variator a jen tocit heftem....
Chajzle! , To je vždycky tak, když se člověk pochlubí kamarádům.....
Filous psal:Meloun psal:Wencl psal:Vy ste ale sračky, když potřebujete aspoň 10stupňů a sucho, my jsme v nedělu najezdili v 4st. 120km, 4x sme zmokli, 1x zasněžili a jelo nás 8...jsme magoři, připouštím
Na to se můžu...taky na to seru...abych něgde mrznul za každou cenu??? ...nebo si to umazal???...ne!!! ...ale blátostroj asik vytáhnu
Vytahnes blatostroj? Ty uz zase jedes do Stoda na reklamaci?
Jo taaaak, ty na tom chces jezdit, jo?
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:Meloun psal:
Vytahnes blatostroj? Ty uz zase jedes do Stoda na reklamaci?
Jo taaaak, ty na tom chces jezdit, jo?
...néééé, budu to tlačit, abych si rozhejbal záda ...vole!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Wencl psal:Vy ste ale sračky, když potřebujete aspoň 10stupňů a sucho, my jsme v nedělu najezdili v 4st. 120km, 4x sme zmokli, 1x zasněžili a jelo nás 8...jsme magoři, připouštím
ja v nedeli najel asi 160km a zadny med to nebyl kdyz jsem vyjel bylo prijemne, ale pak se to zkurvilo a stalo to za
Vzdy muze byt hur :-)
Ja v nedelu totok
http://bseman.borec.cz/images/fotky/adm … 84290e.jpg
a
akorat nazpet v brne sem cekal 2 hodky az prejde dest
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:
...taky na to seru...abych něgde mrznul za každou cenu??? ...nebo si to umazal???...ne!!! ...ale blátostroj asik vytáhnuVytahnes blatostroj? Ty uz zase jedes do Stoda na reklamaci?
Jo taaaak, ty na tom chces jezdit, jo?...néééé, budu to tlačit, abych si rozhejbal záda ...vole!!!
No proto, uz sem mel fakt strach, ze bys na to chtel lezt...
Bandit rulezz!!!
mr.BSE psal:Ja v nedelu totok
http://bseman.borec.cz/images/fotky/adm … 84290e.jpg
a
akorat nazpet v brne sem cekal 2 hodky az prejde dest
Tak takovej nadšenej teda fakt nejsem
Jak padne kapka nbo něco,hned nadávám jak špaček
To můžu ject na babetě......beztak se ten styl jízdy v tomhle počasí tomu přibližuje
Počkám si na rozpálenej asfalt
Anebo,jak píše Filous-vezmem bláťáka a jde se na to
Drapáků plná garáž-není co řešit
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:
Tak takovej nadšenej teda fakt nejsem
Jak padne kapka nbo něco,hned nadávám jak špaček
To můžu ject na babetě......beztak se ten styl jízdy v tomhle počasí tomu přibližuje
Počkám si na rozpálenej asfalt
Anebo,jak píše Filous-vezmem bláťáka a jde se na to
Drapáků plná garáž-není co řešit
Nekul voci a cti
Bylo naprosto luxusne az do prijezdu do brna, tam zaclo kapat
( http://bseman.borec.cz/images/fotky/adm … 4690f2.jpg ),
tak sme se schovali na benzince. Kolem Nikolcic a pod (dole na mapce ) je dobrej usek zatacek a gumy byly zahraty, tak co resit?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
toz doufam ze bude tech 12 - 16 taky bych par km najel ale spis budu nahazovat barak a opravovat auto no. proste vse je na jednu velkou
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:toz doufam ze bude tech 12 - 16 taky bych par km najel ale spis budu nahazovat barak a opravovat auto no. proste vse je na jednu velkou
si stěžuj, ještě nemáš rozebranou motorku jako já to je teprv pořádně na
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:sonyk psal:toz doufam ze bude tech 12 - 16 taky bych par km najel ale spis budu nahazovat barak a opravovat auto no. proste vse je na jednu velkou
co stim mas?
sonyk psal:Kukii psal:sonyk psal:toz doufam ze bude tech 12 - 16 taky bych par km najel ale spis budu nahazovat barak a opravovat auto no. proste vse je na jednu velkou
co stim mas?
při převozu mi jí můj drahý položil... ale celkem dobře dopadli.. odnesli to plasty, brzdy a tak... snad by mohla být do 3 týdnů hotová, ale zamrzí to...
ale zas je fakt, že můj drahý (K.a.s.y.m.) mi případně půjčí bandasku, tak bych se mohla aspon kousek svést..
sonyk psal:tak to jo, drzim palce neni kam spechat sezona bude dlouha a do srazu to zvladnes
To určitě...chlap je moc šikovnej a jelikož ho to taky pěkně séře tak se snaží to co nejdřív udělat... pak bude záležet jak dlouho bude trvat lak... kámoš mi snad tenhle víkend svaří plasty, vidlice jsou taky už u druhýho kámoše na přeměření a pár dílů už přišlo, tak by se to mohlo zvládnout snad rychle... ale po pravdě už aby to bylo...takovej absták sem už hodně dlouho neměla a to máme od ledna už 1000 km...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 11:51:17 Offline |
Kukii psal:sonyk psal:Kukii psal:
si stěžuj, ještě nemáš rozebranou motorku jako já to je teprv pořádně naco stim mas?
při převozu mi jí můj drahý položil... ale celkem dobře dopadli.. odnesli to plasty, brzdy a tak... snad by mohla být do 3 týdnů hotová, ale zamrzí to...
ale zas je fakt, že můj drahý (K.a.s.y.m.) mi případně půjčí bandasku, tak bych se mohla aspon kousek svést..
ani jsem se tím radši nechlubil.....bo nebylo čím....ustlat si na 2cm sněhu umí každej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:sonyk psal:
co stim mas?při převozu mi jí můj drahý položil... ale celkem dobře dopadli.. odnesli to plasty, brzdy a tak... snad by mohla být do 3 týdnů hotová, ale zamrzí to...
ale zas je fakt, že můj drahý (K.a.s.y.m.) mi případně půjčí bandasku, tak bych se mohla aspon kousek svést..no jo no stalo se... ¨bude líp
ani jsem se tím radši nechlubil.....bo nebylo čím....ustlat si na 2cm sněhu umí každej.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:sonyk psal:
co stim mas?při převozu mi jí můj drahý položil... ale celkem dobře dopadli.. odnesli to plasty, brzdy a tak... snad by mohla být do 3 týdnů hotová, ale zamrzí to...
ale zas je fakt, že můj drahý (K.a.s.y.m.) mi případně půjčí bandasku, tak bych se mohla aspon kousek svést..ani jsem se tím radši nechlubil.....bo nebylo čím....ustlat si na 2cm sněhu umí každej.
voe na snehu na letnich
jj neni nad to prevazet v takovemhle sajrajtu na vleku ci v dodavce.
hej abstak jo? ja najel najel od rijna jen 50km
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 12:16:28 Offline |
sonyk psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
ale zas je fakt, že můj drahý (K.a.s.y.m.) mi případně půjčí bandasku, tak bych se mohla aspon kousek svést..ani jsem se tím radši nechlubil.....bo nebylo čím....ustlat si na 2cm sněhu umí každej.
voe na snehu na letnich
hej abstak jo? ja najel najel od rijna jen 50km
road attack prostě na sníh není dodávka a auto s koulí nebylo po ruce
K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:K.a.s.y.m. psal:
ani jsem se tím radši nechlubil.....bo nebylo čím....ustlat si na 2cm sněhu umí každej.voe na snehu na letnich
odkud jste?
hej abstak jo? ja najel najel od rijna jen 50kmroad attack prostě na sníh není dodávka a auto s koulí nebylo po ruce
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 12:24:49 Offline |
je z miramota a jelo se přes Pelhřimov protože jsem tam potřeboval něco zařídit a pak do Vlašimi..bohužel jsem skončil asi 5 km před Pelhřimovem pak jela domů v dodávce.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 12:31:17 Offline |
sonyk psal:nevim dke je miramoto sem ti mohl pucit dodavku za naftu no priste se zeptas no
www.miramoto.cz jinak Lišov u českých budějovic.Přiště budu chytřejší a hlavně už auto s koulí bude...vozík mám a mám jeden rozdělanej speciálně na moto.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 12:35:20 Offline |
mě se stalo prd...sem už jel krokem když mi upadla,ale moto dopadla hůř.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 13:36:37 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:mě se stalo prd...sem už jel krokem když mi upadla,ale moto dopadla hůř.
nejni to tak hrozný mohlo to dopadnout hůř
nebo k tomu nemuselo dojít,ale to už je jedno teď se musí řešit následky a ne proč se to stalo.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:mě se stalo prd...sem už jel krokem když mi upadla,ale moto dopadla hůř.
nejni to tak hrozný mohlo to dopadnout hůř
nebo k tomu nemuselo dojít,ale to už je jedno teď se musí řešit následky a ne proč se to stalo.
tak tak správně... když nejde o život, jde o h...o
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 13:47:27 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
nejni to tak hrozný mohlo to dopadnout hůřnebo k tomu nemuselo dojít,ale to už je jedno teď se musí řešit následky a ne proč se to stalo.
tak tak správně... když nejde o život, jde o h...o
ale mrzí to
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
nebo k tomu nemuselo dojít,ale to už je jedno teď se musí řešit následky a ne proč se to stalo.tak tak správně... když nejde o život, jde o h...o
ale mrzí to
To máme pro příště... vyrobíme zimáky... něco jako na ledovou plochou dráhu a to teprv bude mazec
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 13:50:51 Offline |
spíš bych to viděl na ten vozejk
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 14:11:00 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:spíš bych to viděl na ten vozejk
no podle toho jak dlouho ho už děláš, tak si spíš pořídim ty gumy na plochou dráhu
nemám vyřízený papíry a bez nich ho převážet nechci.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:spíš bych to viděl na ten vozejk
no podle toho jak dlouho ho už děláš, tak si spíš pořídim ty gumy na plochou dráhu
nemám vyřízený papíry a bez nich ho převážet nechci.
acha, to jsem nevěděla sorry...
Progear 650 (Člen) 27.03.2008 17:18:35 Offline |
teda Kasyme, co to slysim, tomu rikam pech, ze zrovna napadl ten bílej bordel....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 17:37:30 Offline |
Progear 650 psal:teda Kasyme, co to slysim, tomu rikam pech, ze zrovna napadl ten bílej bordel....
stalo se no.....víc ti řeknu zítra tady se mi nechce rozbírat vlastní blbost
Progear 650 (Člen) 27.03.2008 18:17:01 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:teda Kasyme, co to slysim, tomu rikam pech, ze zrovna napadl ten bílej bordel....
stalo se no.....víc ti řeknu zítra tady se mi nechce rozbírat vlastní blbost
jasny, chapu...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1