Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2008 13:49:39 Offline |
Re: 28.-30.3. Praha-Benešov-Praha
tak jsem se zase tak moc nemýlil v tom popisu.... prostě čajovej dýchánek.....tam se mi bude líbit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:Peta: uz zas? To je zajimavy - zenskejm se o me porad jen zda, ale ze by ten sen prevedli na realitu, to je nenapadne
A jakej jsem byl?
No byl jsi jako vždy skvělej pomohl jsi mi jako pravej brácha...
K.a.s.y.m. : věřím že tam skvěle zapadneš
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2008 14:19:30 Offline |
Peťa psal:Loser psal:Peta: uz zas? To je zajimavy - zenskejm se o me porad jen zda, ale ze by ten sen prevedli na realitu, to je nenapadne
A jakej jsem byl?No byl jsi jako vždy skvělej pomohl jsi mi jako pravej brácha...
K.a.s.y.m. : věřím že tam skvěle zapadneš
to ti řeknu až v pondělí
K.a.s.y.m. psal:Peťa psal:Loser psal:Peta: uz zas? To je zajimavy - zenskejm se o me porad jen zda, ale ze by ten sen prevedli na realitu, to je nenapadne
A jakej jsem byl?No byl jsi jako vždy skvělej pomohl jsi mi jako pravej brácha...
K.a.s.y.m. : věřím že tam skvěle zapadnešto ti řeknu až v pondělí
myslim, že tam zapadneš jak hrnec na prdel...
Život je boj-mašina je nej!!!
Progear 650 (Člen) 28.03.2008 15:18:54 Offline |
Nemachruj... Stejně to sou samý kydy.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kukii psal:Progearova žena psal:JESTE JSOU TRI MISTA.....NIKDO NEPOJEDE???
v kolik přesně vyrážíš? bych se možná přidala, věci by mi chlap snad do bene dovez... :)
ja mu to psala at ti to nabidne.....kolem trictvrte na 5.....v praci koncis v pul tok to v pohode stihas.....tramvaji zastavka karlinske namesti(tram. č. 8, 24) a pak koukni na mapy.cz ulice KAROLINSKA 1
jsi tu z prace cca za 15-20 minut
Progear 650 (Člen) 28.03.2008 15:27:27 Offline |
Progearova žena psal:to sice jo,....ale tvoje diskuze toho nikdy nedosahne
co to cigo v puse, hm??
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 28.03.2008 15:33:41 Offline |
Progearova žena psal:Progear 650 psal:Progearova žena psal:to sice jo,....ale tvoje diskuze toho nikdy nedosahne
co to cigo v puse, hm??
kdyz je cigaro v puse tak nekdo nejspis kouri.....
a kdo???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Progearova žena psal:Progear 650 psal:
co to cigo v puse, hm??kdyz je cigaro v puse tak nekdo nejspis kouri.....
a kdo???
no to ja nevim.........ja cigara nekourim......... a tobe.....to uz ani nestoji za rec vid??
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2008 15:38:47 Offline |
Progearova žena psal:Progear 650 psal:Progearova žena psal:
kdyz je cigaro v puse tak nekdo nejspis kouri.....a kdo???
no to ja nevim.........ja cigara nekourim......... a tobe.....to uz ani nestoji za rec vid??
není nad to když se sejde rodina
Progearova žena psal:Kukii psal:Progearova žena psal:JESTE JSOU TRI MISTA.....NIKDO NEPOJEDE???
v kolik přesně vyrážíš? bych se možná přidala, věci by mi chlap snad do bene dovez... :)
ja mu to psala at ti to nabidne.....kolem trictvrte na 5.....v praci koncis v pul tok to v pohode stihas.....tramvaji zastavka karlinske namesti(tram. č. 8, 24) a pak koukni na mapy.cz ulice KAROLINSKA 1
jsi tu z prace cca za 15-20 minut
nechceš mě spíš navygovat na metro? tramvaje nějak nezvládám...
K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:Progear 650 psal:
a kdo???no to ja nevim.........ja cigara nekourim......... a tobe.....to uz ani nestoji za rec vid??
není nad to když se sejde rodina
no jasne......ale progear neni rodina.....neni to ani mama a ni tata a bracha .....DOUFAM .....taky ne.............myslim............myslim...........pockej....ne, neni z rodiny
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2008 15:42:57 Offline |
Progearova žena psal:K.a.s.y.m. psal:Progearova žena psal:
no to ja nevim.........ja cigara nekourim......... a tobe.....to uz ani nestoji za rec vid??není nad to když se sejde rodina
no jasne......ale progear neni rodina.....neni to ani mama a ni tata a bracha .....DOUFAM .....taky ne.............myslim............myslim...........pockej....ne, neni z rodiny
ale je to osoba tobě blízká a to je to samí
Kukii psal:Progearova žena psal:Kukii psal:
v kolik přesně vyrážíš? bych se možná přidala, věci by mi chlap snad do bene dovez... :)ja mu to psala at ti to nabidne.....kolem trictvrte na 5.....v praci koncis v pul tok to v pohode stihas.....tramvaji zastavka karlinske namesti(tram. č. 8, 24) a pak koukni na mapy.cz ulice KAROLINSKA 1
jsi tu z prace cca za 15-20 minutnechceš mě spíš navygovat na metro? tramvaje nějak nezvládám...
zkusim to přes florenc, jak je to pěšky daleko?
Kukii psal:Kukii psal:Progearova žena psal:
jsi tu z prace cca za 15-20 minutnechceš mě spíš navygovat na metro? tramvaje nějak nezvládám...
už sem něco našla...jo a to pražský číslo co ti furt volá sem já měla bych tam být po třičtvrtě... koho mám hledat?
zkusim to přes florenc, jak je to pěšky daleko?
neni to daleko.....z florence je to porad po kolejich smerem od magistraly......projdes pod zeleznicni trati a pak je to rozkopanou ulivi..-VITKOVA- do leva a pak porad rovne, pres nadchod nad 4proudou silnici a sejdem se u kamenu ktery sou hned za tim nadchodem.....nebo mi zavolas 723 98 26 60
Progear 650 (Člen) 28.03.2008 15:54:00 Offline |
je to kousek...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kukii: dojed na florenc a odtam je to kousek .... jestli vis, kde je hospoda u Ceskyho lva (nebudes vystupovat z metra smerem na autobusak, ale tou druhou stranou a hned za tramvajovou zastavkou je ta hospoda), tak bych tam pred ni na tebe pockal a muzeme tam dojit spolecne (budu mit cernou bundu a pres rameno brasnu s notebookem)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
tak ja uz toho curakovani v praci mam dost ... balim to a vyrazim
kukii: kdybych na tebe mel pockat, tak mi posli SMS - jinak necekam (mobil mam v profilu)
huraaaa do hlubokeho bezvedomi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1 2