Nejsi přihlášen
Sobota 29.3. u Hanky v Bílovci
Čest bando, v sobotu by mohlo být solidně, tak kdo jste z okolí Ostravy, stavte se odpoledne k Hance, hodíme řeč.
My jedeme s bandou na vřesinskou strž, kde se konají závody off-roadů a pak to vezmeme k Hance na nějaké to občerstvení... Tak snad počasí vyjde
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Banditatom (Člen) 28.03.2008 07:00:36 Offline |
Re: Sobota 29.3. u Hanky v Bílovci
jo jo hanky si uživejte. Pač už tam dlouho nebude ta majitel (pronajimatel nebo jaký ko..t to je) ty benzínky ji ruší koncem roku nájemní smlouvu. Kam budem jezdit na mekiho topinku?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pšán psal:..motobar bude..sice jinde,ale bude..a majitel benzínky ať si vysere oko..
máš asi doberé info tak že se ptám kde bude?
Fik-B6S psal:Pšán psal:..motobar bude..sice jinde,ale bude..a majitel benzínky ať si vysere oko..
..místo nevím,což mě ani tak moc netrápí..rád se nechám překvapit..ale že má Hanka rozjednaný pronájem jinde je jisté..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Fik-B6S psal:Pšán psal:..motobar bude..sice jinde,ale bude..a majitel benzínky ať si vysere oko..
..místo nevím,což mě ani tak moc netrápí..rád se nechám překvapit..ale že má Hanka rozjednaný pronájem jinde je jisté..
to jsme slyšel že to nebalí ale hledá jiný místo...
Banditatom (Člen) 28.03.2008 17:19:11 Offline |
jelikož v sobotu nemůžu tak jsem tam byl dneska klasika topinka birell a cigárko paráda no a 50km nalejtaných
nevíte kam by se ta hanky měla stěhovat?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
dneska to zatím moc nevypadá začíná pršet...
já tam byl dneska a tolik motorek jsme tam ještě nikdy neviděl...
Jarda bandit 12s (Člen) 02.04.2008 21:56:42 Offline |
Bylo tam narváno ale zvládly to profesionálně na nic sme nečekali
Když jede bajk je to cajk!!!
jennys psal:A jinak podle zaručených informací přímo od zdroje se bude stavět nový motobar v Bravanticích, takže hned za rohem.
když jsme tak nějak koukal do mapy tak v Bravanticích by měl být sjezd z budoucí dálnice tak že asi někde u něj...
Stránky: 1