Nejsi přihlášen
nestartuje teplý
Zdar střelci, věřím že je Vás většina ještě na cestách..... tak až přijdete měl bych dotaz. Byl jsem se dnes projet a no problemo. Cestou zpátky jsem se zastavil na beznině, abych naplnil prázdnou nádrž - vše ok, ale ouha - ono to nestartuje. Jelikož je beznina na kopci, tak jsem to po chvíli marného snažení pustil z kopce a dojel dom. Tam jsem zjistil, že to jen tak bzučí (jako kdyby nechtěl vyjet pastorek u auta - u motyky jsem to nikdá neslyšel, tak nevím). Vy jsem se na to a šel žrát, po 30 min mi to nedalo a šel jsem to zkusit znova. A šlo to bez problémů. Což si nedovedu vysvětlit, páč pauzu aby to zchladlo chce moje 40let stará ČZ, ale tady čuju podraz. A taky mi cestou dom nepadaly otáčky pod 4k, jako kdybych měl lehce pootočenej plyn. Po 30 min taky plyn ok (i jsem to rozebral a nikde to nedrhne). Nemáte někdo z Vás tucha co by to mohlo bejt?
HM.
Re: nestartuje teplý
to že se to přehřeje neni nic divnýho. mě to takhle stávkovalo když jsme jeli na sraz do koruny.....startoval jsem, roztlačovali jsme a prd.....a po pěti deseti min to čaplo jako dycky.....
Re: nestartuje teplý
Ty 4k tam nakonec byly opravdu kvůli tomu sytiči. Byl jsem z toho celej mimo, tak jsem hejbal se vším, co mi přišlo pod ruku. :) Takže se sytičem. Jinak na tý motorce je vpředu zbastlená elektroinstalace po kreši, tak až to bude v cajku, tak začnu hledat závadu na startéru.
Tak jako tak díky všem.
HM.
Stránky: 1