Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » nestartuje teplý

Negr (Člen)
29.03.2008 18:13:30

nestartuje teplý

Zdar střelci, věřím že je Vás většina ještě na cestách..... tak až přijdete měl bych dotaz. Byl jsem se dnes projet a no problemo. Cestou zpátky jsem se zastavil na beznině, abych naplnil prázdnou nádrž - vše ok, ale ouha - ono to nestartuje. Jelikož je beznina na kopci, tak jsem to po chvíli marného snažení pustil z kopce a dojel dom. Tam jsem zjistil, že to jen tak bzučí (jako kdyby nechtěl vyjet pastorek u auta - u motyky jsem to nikdá neslyšel, tak nevím). Vyass jsem se na to a šel žrát, po 30 min mi to nedalo a šel jsem to zkusit znova. A šlo to bez problémů. Což si nedovedu vysvětlit, páč pauzu aby to zchladlo chce moje 40let stará ČZ, ale tady čuju podraz. A taky mi cestou dom nepadaly otáčky pod 4k, jako kdybych měl lehce pootočenej plyn. Po 30 min taky plyn ok (i jsem to rozebral a nikde to nedrhne). Nemáte někdo z Vás tucha co by to mohlo bejt? help

HM.
Ton@l (Člen)
29.03.2008 19:18:21

Re: nestartuje teplý

nemas zaseklej sytic...idontknow

Vzdy muze byt hur :-)
VikecB12 (Člen)
29.03.2008 19:39:08

Jo,viděl bych to taky na zaseklej sytič.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hans (Člen)
29.03.2008 20:38:11

to že se to přehřeje neni nic divnýho. mě to takhle stávkovalo když jsme jeli na sraz do koruny.....startoval jsem, roztlačovali jsme a prd.....a po pěti deseti min to čaplo jako dycky.....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Negr (Člen)
30.03.2008 11:10:41

Tak jo dík, zkusím ten sytič. Ten jsem nějak při kontole přehlédl. Ale stejně nechápu to, že to nešlo nakopnout.

HM.
VikecB12 (Člen)
30.03.2008 11:15:22

Co na tom nechápeš,když zůstana seklej sytič,tak to při horkým motoru uliješ a je dostartovaný.

Negr (Člen)
30.03.2008 11:17:36

Jo ták... tak to jó. Tak já už mlčím a jdu se projít do garáže. :)

Díkysmile1

HM.
Sirdman (Člen)
30.03.2008 16:57:07

Dělalo mi to neco podobnyho. Mel jsem povoleny kolo se kterym otaci starter. Nekdy to chytlo a nekdy to jen chrastilo.

VikecB12 (Člen)
30.03.2008 20:04:24

Sirdman psal:

Dělalo mi to neco podobnyho. Mel jsem povoleny kolo se kterym otaci starter. Nekdy to chytlo a nekdy to jen chrastilo.

Jo,jenomže přitom neměls volnoběh 4tis. ot.

Sirdman (Člen)
30.03.2008 20:26:46

je jedno jakej mas volnobech kdyz ti starter neotoci motorem, nebo se pletu?idontknow

Negr (Člen)
30.03.2008 20:34:55

Ty 4k tam nakonec byly opravdu kvůli tomu sytiči. Byl jsem z toho celej mimo, tak jsem hejbal se vším, co mi přišlo pod ruku. :) Takže se sytičem. Jinak na tý motorce je vpředu zbastlená elektroinstalace po kreši, tak až to bude v cajku, tak začnu hledat závadu na startéru. bad

Tak jako tak díky všem. beer

HM.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS