Nejsi přihlášen
Vibrace při ubrání plynu B 650
Mám tu problém, při ubrání plynu pod 6 tis. otáčkama začne celá motorka vibrovat dost nepříjemným způsobem. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Motorka B 650, r. 2005 po lehkém položení. Jsou seřízené karburátory, ale i tak má při zahřátí na volnoběh nepravidelnej chod, po chvílích se otáčky zvedaj o cca 400 otáček.
Děkuji za radu.
Re: Vibrace při ubrání plynu B 650
Mě to trochu vybrovalo, mělo nepravidelný chod když mi v servisu zapoměli dát krytku na podtlek z karbecu. Máš je tam? Takový gumový čepičky.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom (Člen) 02.04.2008 20:55:59 Offline |
kolisání otáček mi dělali podtlaky prý na to má vliv i vytahanej rozvod (v tvojem roku asi nehrozí). No pochybuju, že by ventili takhle rozvibrovali motor, ale možný je všechno(seřízení po 12000km). řešil jsem podobnej problém při ubrání plynu se motor rozvibroval jak vsteklej u mě to byla spojka.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:kolisání otáček mi dělali podtlaky prý na to má vliv i vytahanej rozvod (v tvojem roku asi nehrozí). No pochybuju, že by ventili takhle rozvibrovali motor, ale možný je všechno(seřízení po 12000km). řešil jsem podobnej problém při ubrání plynu se motor rozvibroval jak vsteklej u mě to byla spojka.
stava se mi ze treba rozjedu jednicku a pustim plyn, chvili mi to spomaluje v pohode ale pak to zacne poskakovat, skubat.. Nevite co stim ?
Fulltank psal:Banditatom psal:kolisání otáček mi dělali podtlaky prý na to má vliv i vytahanej rozvod (v tvojem roku asi nehrozí). No pochybuju, že by ventili takhle rozvibrovali motor, ale možný je všechno(seřízení po 12000km). řešil jsem podobnej problém při ubrání plynu se motor rozvibroval jak vsteklej u mě to byla spojka.
stava se mi ze treba rozjedu jednicku a pustim plyn, chvili mi to spomaluje v pohode ale pak to zacne poskakovat, skubat.. Nevite co stim ?
sakra dejte poradne nazrat konum a nic vam vibrovat ani poskakovat nebude
...sam mezi jebkarema...
Fulltank psal:Banditatom psal:kolisání otáček mi dělali podtlaky prý na to má vliv i vytahanej rozvod (v tvojem roku asi nehrozí). No pochybuju, že by ventili takhle rozvibrovali motor, ale možný je všechno(seřízení po 12000km). řešil jsem podobnej problém při ubrání plynu se motor rozvibroval jak vsteklej u mě to byla spojka.
Nenechávej motor klesat pod volnoběžné otáčky. Teda ono by bylo dobrý kdyby byly furt o něco výš. Kolik to je diskutabilní a názory se na to různí. Co brambora nebo cucák to názor.
Já to nenechávám padnout po těch 2-2,5 tis.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Fulltank psal:Banditatom psal:kolisání otáček mi dělali podtlaky prý na to má vliv i vytahanej rozvod (v tvojem roku asi nehrozí). No pochybuju, že by ventili takhle rozvibrovali motor, ale možný je všechno(seřízení po 12000km). řešil jsem podobnej problém při ubrání plynu se motor rozvibroval jak vsteklej u mě to byla spojka.
Nenechávej motor klesat pod volnoběžné otáčky. Teda ono by bylo dobrý kdyby byly furt o něco výš. Kolik to je diskutabilní a názory se na to různí. Co brambora nebo cucák to názor.
Já to nenechávám padnout po těch 2-2,5 tis.
jedu jo a podradim na jednicku mam tam tak 3-5tis a mezi temito otacky to cuka. Predchozi bandit mi to nedelal tak proto se ptam, jinak na to seru
Fulltank psal:Zdenda psal:Neupad. Nebude to nic tragickýho, lepší dát nějakou korunu, než něco posrat a špekulovat.
to ale nebude jedna koruna chtej za to hrozny penize ..
Za co chtěj hrozný peníze? Za zjištění závady? Je to otázkou priorit. Já bych to do servisu dal.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Když to dáš do dobrýho servisu, tak za zjištění závady zaplatíš pakatel, až pak následná oprava je něco jinýho, ale když ti řeknou přesně co to je, tak si většinu věcí na B uděláš sám. Je to lepší než rozebírat motyku a zkoušet všechny možnosti, který by to mohly dělat
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
nawrc psal:Když to dáš do dobrýho servisu, tak za zjištění závady zaplatíš pakatel, až pak následná oprava je něco jinýho, ale když ti řeknou přesně co to je, tak si většinu věcí na B uděláš sám. Je to lepší než rozebírat motyku a zkoušet všechny možnosti, který by to mohly dělat
stavim se tam az bude casek
Stránky: 1