Nejsi přihlášen
MotoCharlie (Člen) 30.03.2008 20:58:21 Offline |
Bandaskáři ze severních čech
Zdar plantážníci je tady v téhle tlupě nějaký týpek či týpková kdo má 600 bandasku a pofrčí na slet v květnu? ?
Každému co jeho jest
Bandit-Kralik (Člen) 30.03.2008 21:51:43 Offline |
Re: Bandaskáři ze severních čech
Ja jsem sice z Chomutova,ale nejedu nikam....maturita pri praci zabere vsechen cas,ale v lete nejaka vyjizdka,to by slo.....
MotoCharlie (Člen) 30.03.2008 21:57:37 Offline |
není problém dáme echo a můžem razit,Chomoutov není zas tak daleko.
Každému co jeho jest
Bandit-Kralik (Člen) 31.03.2008 20:16:15 Offline |
kdo dneska 31. stal s B12 v Chomutove,areal Restama....Vyplachtim po sichte s prace a hned na nej cucim....koukal jsem ci by top mohlo byt,ze dam rec....ale nikde,nikdo
Bandit-Kralik psal:kdo dneska 31. stal s B12 v Chomutove,areal Restama....Vyplachtim po sichte s prace a hned na nej cucim....koukal jsem ci by top mohlo byt,ze dam rec....ale nikde,nikdo
Čus to jsem byl já, byl jsem v dílnách u instalatérů, jinak na sraz taky nejedu
Bandit-Kralik (Člen) 01.04.2008 21:34:21 Offline |
MiKu psal:Bandit-Kralik psal:kdo dneska 31. stal s B12 v Chomutove,areal Restama....Vyplachtim po sichte s prace a hned na nej cucim....koukal jsem ci by top mohlo byt,ze dam rec....ale nikde,nikdo
Ty dilny dobre znam....chodil jsem tam kdysi na praxi a dneska makam hned vedle....Jinac,pekna masina
Bandit-Kralik psal:MiKu psal:Bandit-Kralik psal:kdo dneska 31. stal s B12 v Chomutove,areal Restama....Vyplachtim po sichte s prace a hned na nej cucim....koukal jsem ci by top mohlo byt,ze dam rec....ale nikde,nikdo
Ty dilny dobre znam....chodil jsem tam kdysi na praxi a dneska makam hned vedle....Jinac,pekna masina
Díky za ohodnocení banďoura, jinak tam jezdím 3kovým golfem(variantem), včera tam někdo projížděl na er5ce, můžem někdy pokecat a pojezdit, je nás tu docela dost
Bandit-Kralik (Člen) 01.04.2008 22:28:55 Offline |
MiKu psal:Bandit-Kralik psal:MiKu psal:
Čus to jsem byl já, byl jsem v dílnách u instalatérů, jinak na sraz taky nejeduTy dilny dobre znam....chodil jsem tam kdysi na praxi a dneska makam hned vedle....Jinac,pekna masina
Díky za ohodnocení banďoura, jinak tam jezdím 3kovým golfem(variantem), včera tam někdo projížděl na er5ce, můžem někdy pokecat a pojezdit, je nás tu docela dost
Zajezdit urcite,ale hned to nebude....Uz jsem psal,ze se chystam pri praci k mature a pristi tyden mam pisemny....Takze jsem masinu letos jeste nevytahl....Neni na to cas.....Nejspis az za dva mesice....
WenzelB6 psal:masofkaBP , to ještě Dolní Dvůr a bývalý RZ lesáků nezažil, já taky ne a nenachám si to ujít. Navrhuju zahrátky :
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … nidvur.jpg
čoveče wendo něco mi říká, že bych to moh vzít severem mám sebou dva nováčky, že by svezli trochu
Strýcfajtr !!!
MotoCharlie (Člen) 21.04.2008 23:24:27 Offline |
Tak já bych to viděl asi tak v pátek po šichtách dát na vhodném místě spicha.Jsem okres Česká Lípa.
Každému co jeho jest
LosBanditos (Člen) 13.05.2008 09:32:14 Offline |
MotoCharlie psal:Zdar plantážníci je tady v téhle tlupě nějaký týpek či týpková kdo má 600 bandasku a pofrčí na slet v květnu? ?
Já jsem z Roudnice a mám 6000ku
LosBanditos adios !
Stránky: 1