Nejsi přihlášen
Je tady někdo z Plzně?
Většinou jezdím sám a celkem mi to vyhovuje bejt nezávislej, ale občas bych taky vyjel s nějakou bandou ( projet se, pokecat ), je tady někdo z Plzně a okolí? Jestli budete mít něco v plánu, tak písněte na Jiri.w.p@seznam.cz
PS: Nejsem žádnej střelec , jen tak v klidu...
Re: Je tady někdo z Plzně?
Georg psal:Většinou jezdím sám a celkem mi to vyhovuje bejt nezávislej, ale občas bych taky vyjel s nějakou bandou ( projet se, pokecat ), je tady někdo z Plzně a okolí? Jestli budete mít něco v plánu, tak písněte na Jiri.w.p@seznam.cz
PS: Nejsem žádnej střelec , jen tak v klidu...
Jsem .
Jezdím sám, protože nikoho z okolí neznám. Střelec taky nejsem, protože se po letech znovu učím "nebát se". Na pohodovou vyjíždku a pokec bych ale vyrazil. Mám se ozvat, kdybych se chystal někam vyjet? Nebo dej popř. vědět ty. Mám ale obavy, abych ti stačil .
butrus psal:Mirosov,10 km od Rokycan,25 km od Pilsen. Plus banda dalsich motoblaznu na jinych jebkach nez B.
áááá Mirošov. Znám, znám. V zatáčce u Sokolovny jsem nechal kus kolena. Pocházím z Číčova, teď Plzeň. Sklípek funguje?
to Georg: Víkend u mne neklapne. Budu na cestách. Bohužel .
faitík psal:já budu v Táboře, mohli bysme se potkat někde na půlce cesty
treba v Rozmitale
dneska jedu jeste do Trebice, vratim se v patek, tak se pak ozvu
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
JIRKASILVER (Člen) 16.04.2008 21:57:16 Offline |
Rožmitál Březnice pěknej asfalt.Jezdíme spíš dolů na jih.Týn,Strakonice a tak.
JIRKASILVER psal:Rožmitál Březnice pěknej asfalt.Jezdíme spíš dolů na jih.Týn,Strakonice a tak.
Jirko pěknej,novej asfalt je až do Plzně,ale v tejdnu se tam nedá jet(kamiony)
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Luk psal:faitík psal:já budu v Táboře, mohli bysme se potkat někde na půlce cesty
treba v Rozmitale
dneska jedu jeste do Trebice, vratim se v patek, tak se pak ozvu
OK Rožmitál na PAPOILU...
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Georg psal:Zdar pánové,má někdo chuť se projet? Co říkáte na malý ,,výlet" v neděli 20. 4. Sraz kolem 13:00 u KFC u Olympie v Plzni v Čenicích.
Platí ta neděle? Já bych vyrazil. Nebude-li vysloveně špatný počasí, tak tam budu. Domluvíme nějak spicha s ostatníma v Rožmitále?
stoner psal:Georg psal:Zdar pánové,má někdo chuť se projet? Co říkáte na malý ,,výlet" v neděli 20. 4. Sraz kolem 13:00 u KFC u Olympie v Plzni v Čenicích.
Platí ta neděle? Já bych vyrazil. Nebude-li vysloveně špatný počasí, tak tam budu. Domluvíme nějak spicha s ostatníma v Rožmitále?
V nedeli ma bejt pekne, tak s tim pocitam, kdyby mi do toho neco vlezlo tak dam vedet.
Tak v kolik teda na tom Papaojlu v rozmitale? Ve 2?
faitík psal:Luk psal:faitík psal:já budu v Táboře, mohli bysme se potkat někde na půlce cesty
treba v Rozmitale
dneska jedu jeste do Trebice, vratim se v patek, tak se pak ozvuOK Rožmitál na PAPOILU...
A uz to mas uplne v cajku? A co nety? Musi makat nebo z toho ma trsatka?
Stránky: 1