Nejsi přihlášen
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 12:25:28 Offline |
Koupě Bandita 600N
Ahoj,
co si vy zkušení myslíte o tomto inzerátu? Mě jako nezkušenému to přijde jako zajímavá nabídka.
PS: dnes se na ni jedu podívat
PPS: proč nemá otáčkoměr taky LCD dispej?
Díky za vaše reakce Martin.
I na stupidní dotaz může existovat nestupidní odpověď.
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 12:31:16 Offline |
Re: Koupě Bandita 600N
http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=73556&fid=
sem fakt idiotische mann
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2008 12:34:16 Offline |
cena docela jde.stav je slušnej.na KM nekoukej těch je moc málo spíš to chce slyšet.tenhle model má jen jeden dispej na tachometru.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Vypada pekne i to vypada ze vse jak ma byt.
Ty budiky sou normalni uplne u starsich modleu nebyl LCD an jeden a tusim ze az od 2003 je lcd i v otackomeru (hodiny)
drzak na kufr dobra vec. cena nevim k tomu se nemuzu vyjadrovat ja koupil vice jetou 2003 za 78. no urco se da jeste smlouvat ale lepsi je videt svest se a vzit si nekoho kdo motorkam rozumi nejlip banditum
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 12:41:36 Offline |
Dneska to obhlídnu, možná se mnou pojede i kámoš. Poptám se co a jak a kdyžtak požádám nějakýho bandaskáře jestli by se mnou do konce týdne udělal ještě jednou kuk na mašinu.
Dettektorr psal:Dneska to obhlídnu, možná se mnou pojede i kámoš. Poptám se co a jak a kdyžtak požádám nějakýho bandaskáře jestli by se mnou do konce týdne udělal ještě jednou kuk na mašinu.
Mrkni, kdo je středočech a dej mu echo, jestli by s tebou nejel. Podle obrázků poznáš hlavně to jak to chtěl kdo nafotit. Zkušenější poznají hlavně po nastartování.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 20:21:21 Offline |
Tak jsem ho viděl. Šel jsem k němu snad stokrát zpátky. Zamiloval jsem se, ale zachovávám chladnou hlavu. V sobotu tam jedu s pánem (42 let), kterej je můj dobrej kamarád, na motorkách jezdí asi 20 let, má servisní dílnu i na motorky a má autoškolu kde je sám instruktorem. Slibuju si vod toho, že mi řekne, jestli je to dobrej kup, kolik a kdy do motorky asi tak spadne. Konečný rozhodnutí bude na mě.
Takže v sobotu buď budu mít motorku, nebo ne. Držte palce ať můžu kuwa brázdit ty středočeský klikatky a možná ještě dál
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 21:02:52 Offline |
Sem se vás nechtěl dotknout no, dědci
dyk budu jednou taky tak mladej jako vy, nebojte (teda jestli motyku nerozvěsim po stromech a sebe s ní
Stránky: 1