Nejsi přihlášen
Re: Nevali se nekomu doma brzdová hadice na b12 ?
Kelly01 psal:Odstupuji ze soutěže
Jsem chamtivý a skot
Ovšem 1000vočí za pumpu s orig páčkou a 300 za sadu nových hadic není nic pro mne
Tyhle nabídky mi už mi neposílejte
a nosíš taky tu sukni jako skoti
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
kelly:nemyslel sem to zle jen me nabidli za 1500pumpu,ale shanim to komplet s hadicama
za komplet dam tedy 2tkc,at to nemusim posilat od nekolik lidi,jestli se vam to zda malo,tak si to radeji fakt nechte,nemyslim si ze by to melo vetsi cenu
pumpa za 1500 - ta bude vypadat :)))
jantar nejdřív poptává brzdovou hadici a pak to z něj pomalu leze jak z chlupatý deky :)))
vod kuď seš ty Brko jedno - typuju Vychcánkov :)))
ale di, Ty brepto ...
Brko B-6 psal:kelly:nemyslel sem to zle jen me nabidli za 1500pumpu,ale shanim to komplet s hadicama
za komplet dam tedy 2tkc,at to nemusim posilat od nekolik lidi,jestli se vam to zda malo,tak si to radeji fakt nechte,nemyslim si ze by to melo vetsi cenu
ty bys chtěl hadice za pětikilo? tak to hodně štěstí!
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Brko B-6 psal:kelly:nemyslel sem to zle jen me nabidli za 1500pumpu,ale shanim to komplet s hadicama
za komplet dam tedy 2tkc,at to nemusim posilat od nekolik lidi,jestli se vam to zda malo,tak si to radeji fakt nechte,nemyslim si ze by to melo vetsi cenuty bys chtěl hadice za pětikilo? tak to hodně štěstí!
no hadat se s vama nebudu,ale vem si na kolik vyjdou pancire a kolik takych nepotrebnych gumovych hadic se doma lezi,mel sem z jine moto a daroval sem je protoze me byly k HOVNU.
Máš recht, já bloud žiju po staru-když něco chci, tak koukám, co to stojí.Jsem rád, žes mi votevřel oči-ty prostě oznámíš prodejci, jaká má být cena a fertik
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Máš recht, já bloud žiju po staru-když něco chci, tak koukám, co to stojí.Jsem rád, žes mi votevřel oči-ty prostě oznámíš prodejci, jaká má být cena a fertik
neoznamuju,jen rikam kolik za to sem ochotny dat a nebudu za to davat to,co tu cenu proste nema,pak by me to totiz tizilo svedomi.
Tady si radeji rikate radsi at me to doma styri nez za to met par stovek ze?
Brko B-6 psal:Americkej psal:Máš recht, já bloud žiju po staru-když něco chci, tak koukám, co to stojí.Jsem rád, žes mi votevřel oči-ty prostě oznámíš prodejci, jaká má být cena a fertik
neoznamuju,jen rikam kolik za to sem ochotny dat a nebudu za to davat to,co tu cenu proste nema,pak by me to totiz tizilo svedomi.
Tady si radeji rikate radsi at me to doma styri nez za to met par stovek ze?
hochu postřehl jsi, že se tady změnil asi před 20 lety režim? už to tady není charita... a nevím, kde jsi přišel na to, že pancéřový brzdový hadice mají cenů pěťo, to jsi asi trošku mimo, ne?v tomhle případě by tě mělo tížit svědomí
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Brko B-6 psal:Americkej psal:Máš recht, já bloud žiju po staru-když něco chci, tak koukám, co to stojí.Jsem rád, žes mi votevřel oči-ty prostě oznámíš prodejci, jaká má být cena a fertik
Tady si radeji rikate radsi at me to doma styri nez za to met par stovek ze?hochu postřehl jsi, že se tady změnil asi před 20 lety režim? už to tady není charita... a nevím, kde jsi přišel na to, že pancéřový brzdový hadice mají cenů pěťo, to jsi asi trošku mimo, ne?v tomhle případě by tě mělo tížit svědomí
ja jsem nechtel pancere,ja chtel gumace,nez za ne dat 1000kc to si radsi fakt koupim pancere.No nic nezbyde me nic jineho nez vam rict aby jste se vratili vy na zem,uz sme opravdu temer 20let po prevratu a uz nejaky patek v EU,ceny dilu mnohem spadli,ja vim ze u banditu to vy nemuzete znat,protoze nepotrebuje zadne naroky,ale az spadnete "nedej boze" tak se budete divit jak sou dily levne,ale chcu videt jak to budete prodavat,trochu pootevrite oci at vas to pak nedesi.Jinak preji hodne km stravenych v sedle bandita a mrknete na www.partsdepot.cz ceny novych dilu
Tys to brko asi nepochopil...
Tady nejde o to, jakou hodnotu má kterej ojetej díl nebo ne...
Mám různě po báraku taky nějaký věci z motorek,ale než to po pár korunách rozprodávat,to si je raději nechám...třeba se to bude jednou hodit...Vetešník hadr!
Až ale narazíš na někoho v tíživý finanční situaci,kdo ti ty hadice na pjéťo nechá,tak máš vyhráno
Ovšem zrovna ti,na které jsi zde narazil,evidentně nedostatkem financí netrpí a proto je logický, že se ti do nějakýho prodeje nepohrnou...
Navíc jsi neznámá osoba a nikdo zdejší není samaritán...
Ale jsetli chceš-nechám ti koplet hadice z B12 za litra..ale až tak za měsíc
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Tys to brko asi nepochopil...
Tady nejde o to, jakou hodnotu má kterej ojetej díl nebo ne...
Mám různě po báraku taky nějaký věci z motorek,ale než to po pár korunách rozprodávat,to si je raději nechám...třeba se to bude jednou hodit...Vetešník hadr!
Až ale narazíš na někoho v tíživý finanční situaci,kdo ti ty hadice na pjéťo nechá,tak máš vyhráno
Ovšem zrovna ti,na které jsi zde narazil,evidentně nedostatkem financí netrpí a proto je logický, že se ti do nějakýho prodeje nepohrnou...
Navíc jsi neznámá osoba a nikdo zdejší není samaritán...
Ale jsetli chceš-nechám ti koplet hadice z B12 za litra..ale až tak za měsíc
rikam za litr si kupim pancere,nic du volat do tech puzzli mp apod,kdesi me nabizeli za 500 tak je vezmu,pumpu uz mam za 1300 a jak rikam at vam doma treba popraska hodne km v pohode cau
Brko-B6:
zdá se ti tácek za tři hadice moc? Za 8kil by to byl zlatej kup a pokud se ti i tohle zdá moc, tak nemáš soudnost a nebo neumíš počítat. Běž si pro ně do suzuki a garantuju ti, že za ně nedáš míň jak 3tácky! a co se týče teflonovejch hadic, tak seš na tom uplně stejně (podle origo vedení)... a když ti někdo nabídne pumpu za 2tácky i s páčkou, to je zlatej kup, jelikož samotná pumpa stojí 3ku... ovšem záleží taky na stáří...
a u partsdepot si na věci počkáš dýl jak měsíc
ps 1: před 20 lety sem byl tak malej že si to nepamatuju
ps 2: nikoho se nezastávám jelikož nikoho tady osobně neznám
Stránky: 1