Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 03.04.2008 19:57:45 Offline |
Re: Těsnící kroužek palivového víka na nádrži
vyrobit nebo koupit vorigo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 03.04.2008 20:48:36 Offline |
jestli je to těsnění gumový, jako že asi je , tak si ho udělej
Banditatom (Člen) 03.04.2008 21:06:55 Offline |
ser na prolis vyřež kolečko a je
luktomas psal:no ono se samotný koupit nedá jen celé viko, tak jesli se třeba někomu neválí doma???
To mě chceš tvrdit,že když příjdeš do Suzuki,na mikrofišu jim ukážeš co chceš,že ti to jako nevobědnají jo? To se mě nějak nezdá
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2008 08:04:09 Offline |
Ještě jedna malinkatá připomínka......zkus si zjisti jaká guma je pro použíti pro těsnění benzínu nejlepší jinak se ti s velkou pravděpodobností stane,že se ti ta guma vydrolí časem do nádrže
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:luktomas psal:no ono se samotný koupit nedá jen celé viko, tak jesli se třeba někomu neválí doma???
To mě chceš tvrdit,že když příjdeš do Suzuki,na mikrofišu jim ukážeš co chceš,že ti to jako nevobědnají jo? To se mě nějak nezdá
jo jo je to tak a zato víko koplet chtěj čtyřku
K.a.s.y.m. psal:Ještě jedna malinkatá připomínka......zkus si zjisti jaká guma je pro použíti pro těsnění benzínu nejlepší jinak se ti s velkou pravděpodobností stane,že se ti ta guma vydrolí časem do nádrže
dik za radu nejspíš to těsnění dělat nebudu jeto dost tvarovaný asi bych to nedokázal vytvarovat.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2008 19:47:21 Offline |
luktomas psal:K.a.s.y.m. psal:Ještě jedna malinkatá připomínka......zkus si zjisti jaká guma je pro použíti pro těsnění benzínu nejlepší jinak se ti s velkou pravděpodobností stane,že se ti ta guma vydrolí časem do nádrže
dik za radu nejspíš to těsnění dělat nebudu jeto dost tvarovaný asi bych to nedokázal vytvarovat.
Kdyby jdi měl zájem tak ti to dneska zjistím a dám to sem.Kamarád se okolo gum motá
luktomas psal:K.a.s.y.m. psal:Ještě jedna malinkatá připomínka......zkus si zjisti jaká guma je pro použíti pro těsnění benzínu nejlepší jinak se ti s velkou pravděpodobností stane,že se ti ta guma vydrolí časem do nádrže
to zvladnes, pichni tam treba dve, tri gumy na sebe. Hlavne aby to slo zavrit
a za zkousku nic nedas..
K.a.s.y.m. psal:luktomas psal:K.a.s.y.m. psal:Ještě jedna malinkatá připomínka......zkus si zjisti jaká guma je pro použíti pro těsnění benzínu nejlepší jinak se ti s velkou pravděpodobností stane,že se ti ta guma vydrolí časem do nádrže
Kdyby jdi měl zájem tak ti to dneska zjistím a dám to sem.Kamarád se okolo gum motá
Jo tak to zjisti dík
Fulltank psal:luktomas psal:K.a.s.y.m. psal:Ještě jedna malinkatá připomínka......zkus si zjisti jaká guma je pro použíti pro těsnění benzínu nejlepší jinak se ti s velkou pravděpodobností stane,že se ti ta guma vydrolí časem do nádrže
to zvladnes, pichni tam treba dve, tri gumy na sebe. Hlavne aby to slo zavrit
a za zkousku nic nedas..
No fakt je ten ze horší už to bejt nemůže.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2008 11:28:32 Offline |
tak ta guma se jmenuje NBR- nitril butadien kaučuk.
VikecB12 psal:No ty vole,začíná mě být hanba jakou značku podporuju
Trošku odbočím posral se mě náhon tacho u Suzuki Samuraj novej origo 1800 Kč na Š 120 stojí 80 Kč a je jednou tak dlouhej.Ten na Š 120 po mírný úpravě vyhovuje.Ty ceny fakt síla.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2008 20:48:09 Offline |
luktomas psal:K.a.s.y.m. psal:tak ta guma se jmenuje NBR- nitril butadien kaučuk.
dík skusim jí sehnat
nemáš zač
Stránky: 1