Nejsi přihlášen
to je voňavka co?? (bandit 12n)
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
![]() |
Jirka Žito (Člen) 06.04.2008 20:18:59 Offline |
Re: to je voňavka co?? (bandit 12n)
Ty woe dyk já tam tu čtrnáctku nikde nevidim Osi ty jo..?
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
...nj, to von asi zas tak dobrej nebude
ps: a dobrý je že všechny motorky maj poškození tak maximálně vod rozpláclý mouchy jo a kvituju, že ke každý píše nějakou tu pohádku (i kdyby si ji měl vymyslet)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
Jirka Žito (Člen) 06.04.2008 20:58:59 Offline |
Náhodou já mám dovezenou moto z Německa a mám v origo velkym techničáku nějakýho otta ročník 1936.Je otázka jestli na tom jezdil on,nebo vnuk.A taky padlá jen ze stojánku
![]() |
Jirka Žito (Člen) 06.04.2008 21:17:42 Offline |
Nemám ale je to prdel já to zkusim zejtra naskenovat a pochlubim se.
ydom psal:má tam road attacky v polovině životnosti a ujeto 12000km
.....myslím že tuhle gumu tam jako origo nedávali....
To bys jako vážně chtěl ve dvanácti tisících origo gumu Mě vydržel na funglovce zadek 4000km na dráty a předek je holej tedka v 5000km
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stanley Smith (Člen) 07.04.2008 02:56:05 Offline |
jj. taky jsem koupil voňavku polotučnou. nebouraná atd. ale po podrobném zkoumání přišlo na to že v TP je S a přitom je spíš N. Jak to??? .
Stanley Smith psal:jj. taky jsem koupil voňavku polotučnou. nebouraná atd. ale po podrobném zkoumání přišlo na to že v TP je S a přitom je spíš N. Jak to???
.
Tak to neznamená, že musí být bouraná, je možný, že majitel nevěděl co chce... Proč si kupuje S, když chce N?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nekdy i po delsim zkoumanim neprijdes na to jestli byla bourana, spis jde o to jak byla bourana a jeste vic jak byla opravena...nebo aspon je to muj nazor
to:koval vikec..bavím se o přední,nevím co dávali na tvojí novější,ale na 03 byla tuším batllaxka a ta by měla minimálně těch 12000km dát s předpisovým dezénem...a ne navlíklá attacka v 50%..jasný, že moh vyhodit obě najednou,ale kdo by to dělal,přeci nebudu měnit kvalitnější a taky mnohem dražší gumu za méně kvalitní
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:to:koval vikec..bavím se o přední,nevím co dávali na tvojí novější,ale na 03 byla tuším batllaxka a ta by měla minimálně těch 12000km dát s předpisovým dezénem...a ne navlíklá attacka v 50%
..jasný, že moh vyhodit obě najednou,ale kdo by to dělal,přeci nebudu měnit kvalitnější a taky mnohem dražší gumu za méně kvalitní
To: ydom ...kdyz tomu nerozumim tak to neresim! Na B12 davali Michelin Macadam coz jsou nic moc gumy a ja je i kdyz by jeste neco najezdili hned hodil do pryc, kdyz jsem koupil B12(04) tak byla s origo predni gumou, mela najeto 10500 km a byla zrala na vymenu... a navic v nemecku je v zakone jina min. hloubka dezenu!
SP&JK = Fuck of HP
Stanley Smith (Člen) 08.04.2008 01:48:13 Offline |
to Odráš: ne uplně v pohodě. motor a rám ok, už jsem pár bandasek měl a tahle je z nich nejvíc originál. jsou i tací co zjistí krásu nahoty. kdysi jsem lítal R1 a teď se divím vůbec proč?
![]() |
Jirka Žito (Člen) 08.04.2008 21:33:53 Offline |
Michal Dk psal:Jak vod Němcový všechny po starším pánovi,něco sákne ?to dělaj všechny a další bylo nebylo.
Osi děkuju.Já se s tim jebal,sem poleno.Ale co jsem chtěl hlavně kuwa je tam zajímací ročník předchozího majitele: Ludwig Karl Ott 21.09.1931 to je co a pak že nerostou
Akorát nevím esi jí spíš ví¨c nekuvil ,když byl zvyklej ještě na žebřiňák.
Jirka Žito psal:Michal Dk psal:Jak vod Němcový všechny po starším pánovi,něco sákne ?to dělaj všechny a další bylo nebylo.
Osi děkuju.Já se s tim jebal,sem poleno.Ale co jsem chtěl hlavně kuwa je tam zajímací ročník předchozího majitele: Ludwig Karl Ott 21.09.1931 to je co
a pak že nerostou
Akorát nevím esi jí spíš ví¨c nekuvil ,když byl zvyklej ještě na žebřiňák.
No ty vole,ten ještě zamlada mával Ádovi při proslovech
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
Jirka Žito (Člen) 08.04.2008 22:24:25 Offline |
Michal Dk psal:Klobouk dolů a velká omluva
![]() |
Jirka Žito (Člen) 08.04.2008 23:06:36 Offline |
WenzelB6 psal:prostě Karl si k 70.-nám nadělil Bandita.
to se ti povedlo a nebo dřevěnej spacák...
Stránky: 1