Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 12:20:23 Offline |
Re: Casovani motoru
Loser psal:he, vo cem to zde melete?
Jaky ctyri valce, jaky zapalovani a vyfukovani. To je jako tema o koureni cigar nebo co?
kua, si musim jit dat jeden ten valec
skoro jsi se trefil.akorát tohle je o kouření mašiny
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun psal:Ale jemu nešlo o to,v jakým pořadí pálej, ale jestli nepálej 2 (DVA) najednou!!!
To je jak s maďarem tohle!
A nedohaduj se..už máš věk..
no tak nejak, bo by to bylo fakt zajimave dva valce detonujici najdenou
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:Meloun psal:Ale jemu nešlo o to,v jakým pořadí pálej, ale jestli nepálej 2 (DVA) najednou!!!
A nedohaduj se..už máš věk..no tak nejak, bo by to bylo fakt zajimave dva valce detonujici najdenou
Tak jako proč ne, ale ne u 4 válcových motorů.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...no to teda nevím, důkladně ??? když tam vidíš ty čísla a napíšeš na to že jsou ty čísla ok, tak je chyba asi někde jinde než v důkladnosti
...problém tam kde není bych to nenazval, právě že to problém je když se toho někdo chytí a bude v
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ne a ne a ne!Řešíš podružnou věc,která byla pouhým dovětkem..v manuálu je snad jasně napsaný,kdy kterej válec pálí...to,že to Peka třeba blbě opsal mě nezajímá...nestudoval jsem kvůli odpovědi danou věc,abych následně vypadal jak king
A teď příklad jo..budu se vrtat v motoru a budu to potřebovat vědět..co udělám??Otevřu si manuál... nebo budu šátrat v paměti,že nějakej meloun tady přitakal někomu pořadí pálení válců v diskusi..He??
Osobně preferuji první možnost a nejlépe v kombinaci s erudovaným člověkem...
Výsledkem všeho je fakt, že pálí vždy jen jeden-tzn,že se hezky střídaj..Peka je spokojenej,že se to rozlousklo a znuděný osiris rejpe a provokuje hádavýho melouna nebetyčnými poznámkami...
Fajn-přiznávám,že jsem mu kejv na kravinu....ale proč bych to měl proboha sáhodlouze řešit??Se stane néééé??
A jesli nééé,tak jsme se zmýlilííííííí
PURE NAKED BIKE!
...tywe, napsals tohle nebo ne? "ale zapalujou tak,jak píšeš" a bylo tam napsaný tohle nebo ne? "Zadne 1-4-3-2?"
...podržuný
...co ti k tomu "podružnýmu" mám psát? že je v pořádku když na dostaz "foukaj se kola vzduchem?" nebo "je potřeba mít nafoukaný vobě kola když chci jezdit?" přitakám "ano, fouká se do nich vzduch ...na 8,5 atmosféry" tak ten kdo do toho ten tlak napere jak do balonu na náklaďáku a bouchne mu kolo je vůl protože už to podružný neměl brát vážně, ale měl si otevřít manuál nebo si to vyčíst z kyvky; a já nic, já jsem věděl, že "některý" kola se tak foukaj
ps: dělám si z toho prdel
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...tywe, napsals tohle nebo ne? "ale zapalujou tak,jak píšeš" a bylo tam napsaný tohle nebo ne? "Zadne 1-4-3-2?"
...podržuný
...co ti k tomu "podružnýmu" mám psát? že je v pořádku když na dostaz "foukaj se kola vzduchem?" nebo "je potřeba mít nafoukaný vobě kola když chci jezdit?" přitakám "ano, fouká se do nich vzduch ...na 8,5 atmosféry" tak ten kdo do toho ten tlak napere jak do balonu na náklaďáku a bouchne mu kolo je vůl protože už to podružný neměl brát vážně, ale měl si otevřít manuál nebo si to vyčíst z kyvky; a já nic, já jsem věděl, že "některý" kola se tak foukaj
ps: dělám si z toho prdel
Ano-je to vůl,má si to někde nastudovat...
A ty přirovnání bys nemusel zas tak přehánět
PURE NAKED BIKE!
Ondráš psal:Peka psal:Meloun psal:Ale jemu nešlo o to,v jakým pořadí pálej, ale jestli nepálej 2 (DVA) najednou!!!
A nedohaduj se..už máš věk..no tak nejak, bo by to bylo fakt zajimave dva valce detonujici najdenou
De to aji u 4 válu. Třeba závodní NSR500 se dělala ve dvou variantách a jedna s těch variant pálila vždycky dva válce zarás. Ale u sériovky se to nedělá.
Na banditovi hází svíčka jiskru vždycky zarás na prvním a čtvrtým a potom na druhým a třetím,ale zapálí vždycky jenom jeden,ten kterej je v kompresi. Dělá se to tak u hodně 4válů a aji u aut,třeba felda 1,3 to má uplně stejný.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Ondráš psal:Peka psal:no tak nejak, bo by to bylo fakt zajimave dva valce detonujici najdenou
De to aji u 4 válu. Třeba závodní NSR500 se dělala ve dvou variantách a jedna s těch variant pálila vždycky dva válce zarás. Ale u sériovky se to nedělá.
Na banditovi hází svíčka jiskru vždycky zarás na prvním a čtvrtým a potom na druhým a třetím,ale zapálí vždycky jenom jeden,ten kterej je v kompresi. Dělá se to tak u hodně 4válů a aji u aut,třeba felda 1,3 to má uplně stejný.
Fakt? A v čem to bylo lepší? Sice je zabírali 2 najednou, ale pak tam zase chyběly v té půlotáčce (když beru, že pracovní cyklus je 2 otáčky a normálně zabírá každý na tu svojí)...
No byl to 4 vál,ale dvoutakt,tam to pálí každou otáčku,takže ta doba mezi jednotlivejma zápalama není tak velká jako u 4taktu. Některejm jezdcům to udajně vyhovovalo tím že to bylo brutálnější na výjezdech ze zatáčky a podobně.Ale někteří jezdili klasiku,která jela plynuleji. Aspoň takhle sem to kdysi někde četl.
kde se to vidí normálně je mopači,neboli polský fiat 126 p , tam jdou taky oba válce najednou,víc jich to nemá,a maj to vychytaný přes uložení motoru na pružinách a kupodivu to jezdí
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
VikecB12 psal:No byl to 4 vál,ale dvoutakt,tam to pálí každou otáčku,takže ta doba mezi jednotlivejma zápalama není tak velká jako u 4taktu. Některejm jezdcům to udajně vyhovovalo tím že to bylo brutálnější na výjezdech ze zatáčky a podobně.Ale někteří jezdili klasiku,která jela plynuleji. Aspoň takhle sem to kdysi někde četl.
Jo no jo... NSR jsou dvoutakty. Jsem blbej, pak je to pochopitelný.
maňas psal:kde se to vidí normálně je mopači,neboli polský fiat 126 p , tam jdou taky oba válce najednou,víc jich to nemá,a maj to vychytaný přes uložení motoru na pružinách a kupodivu to jezdí
No jo jezdí,ale jak. Zlatej trabant
Stránky: 1