Nejsi přihlášen
nové stránky
Dík za inovaci našich "Bandit stránek", jakožto totální počítačovej antitalent v tom asi zpočátku trochu poplavu, ale změna je život.Obdivuju každého, kdo tomu věnuje svůj čas a nám ostatním zpestřuje život. Čau všem a s pozdravem "AŤ UŽ JE JARO" se těším na jistě vždy "plodné" diskuse.Vlatoš.
Život není peříčko
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2006 10:33:52 Offline |
Re: nové stránky
Marián psal:mam dotaz,vsechny data z puvodni registrace jsou ztraceny?myslim jako databaze majitelu,jejich telefony mejly,fotky motorek atd...?
čau, ztracený nejsou, ale chceme aby si každej udělal novou a aktuální registraci a abysme se tak zbavili už zastarelejch a neplatnejch profilů... jestli potřebuješ na někoho konkrétního třeba telefon nebo mail, tak ti to pošlu, ale původní databázi sem dávat asi nebudem...
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2006 10:45:06 Offline |
Loser psal:Inkviz: a jak ted pozname, kdy ma kdo narozky, kdyz si to nemam jak dat do profilu - nebo treba vek (abych vedel, koho muzu urazet vic a koho min)
vydrž, těch věcí co se bude dodělávat "za pochodu" je víc, rozhodně všechno co bylo na původních stránkách bude i tady....
doba je temná...
Je to zajímavé a určitě to bude přehlednější...až si člověk zvykne.
Jen mám námět. bylo možná dobré rozčlenit diskuzi na více částí - nejen technika, cestování, diskuze, ale určitě by se hodilo například i pojištění, havárie, bazar atd.
Ať to není zase všechno v jedné sekci a nehledá se....
Jináč to je fakt dobrý...jen vydržet....
Georges psal:Stránky sou zajímavá změna. Napřed sem čučel , ale pomalu se do toho dostávám...
Jen taková technická, u "Vytvořit vlastní podpis" je překlep, místo příspěvek je tam pžíspěvek nebo tak nějak...
Jo jo, těch překlepů je asi víc. Použili jsme engine punBB fóra s českou lokalizací, a je to docela dost chyb. Budeme to opravovat za pochodu. Nicméně díky za upozornění.
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2006 14:51:10 Offline |
mates psal:zvedám ruku pro bývalý styl diskuze
stačí při najetí do diskuze zmáčknout nahoře tlačítko "zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy" a diskuze se bude zobrazovat jako dříf, obrázky u profilu budou, dělá se na tom....
doba je temná...
orientuji se - někdy mi rámeček překryje nick toho kdo píše, zatím pro nás co máme inet přes GO kartu GPRS to vypadá, že se mi stránky zobrazují rychleji - nebude se to zpomalovat při hodně příspěvcích
jsem pomalejší - ale ne vždy
Stránky: 1