Nejsi přihlášen
Jarda z Loun (Člen) 20.01.2007 08:53:42 Offline |
Akce hrnky
Loni jsem objednal dva hrnky - bude se jeste stim neco delat nebo to je uz out
Re: Akce hrnky
Jarda z Loun psal:Loni jsem objednal dva hrnky - bude se jeste stim neco delat nebo to je uz out
Jaké hrnky?
SLUGI psal:...no prostě hrnky
Skara tak to jsem ještě nnebyl hrdý majtele Bandasky...
Kde se to dá sehnat?
SLUGI psal:...teď už asi nejsou,ale von se třeba někdo najde kdo udělá další várku
A kdo byl posledně ten hodný mužíček?
ty Slugi?
Kdyby se náhodou někdo chtěl obětovat tak bych měl taky zájem tak o dva...
a nebo případně kdyby nekdo mel stejny napis jako je na těch na fotce v JPG (stejne jako jsou ty nalepky na FTP) tak ať to sem da ja bych se zkusil u nas poptat co a jak...
2 Slugi: Ty máš doma ten hrnek? Vyfotil by jsi mi ho zepředu kvuli toho napisu...
myslím tím nějaké blížší foto...
SLUGI psal:...vyfotit hrnek je na nic,není to rovná plocha. Si najdi logo a použij ho ne?
Že je to logo na FTP to vím... to taky použiju ale chtěl jsem to kvuli představě o velikosti toho napisu a tak...
Tak že dik moc
Ale hrnky vám myslím udělá. Byly pokud se pamatuji za 100kč kus a když mu řeknete, tak vám tam hodí i vaše jméno.
Kontakt už si nepamatuji, ale adresu měl hrobar@ a buď seznam.cz, nebo atlas.cz a nebo centrum.cz. Neco z toho.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ZAslal jsem do reklamky kde dělaji všelijake potisky i na hrnky dotaz kolik by tak mohl stat jeden kus a kolik je jich nutno odebrat...
Tak uvidím co z nich vyleze a dám vědět...
Tak jo Bandiťáci Přišla mi odpověď z reklamky kde bych je nechal udělat:
hrnky Vám můžeme dodat v jaké barvě chcete. Momentálně máme skladem hrnky v
barvě červené. Minimální odběr je 20 ks.
Cena by byla 29,--Kč/ks.
Potisk hrnku při 20 ks......................9,80,--Kč/ks + 750,--Kč příprava
tisku vše za jednu barvu.
Ceny jsou uvedeny bez DPH.
Ceny se odlišují od počtů kusů hrnků a počtů barev tisku na hrnek.
V případě kdy by se odebralo jen 20 kusí mi vychází cena zhruba 80Kč za jeden.
Pro ty co nejsou z ostravy nebo aspoň poblíž je to 80+poštovné...
Tak se hlaste kdo máte zájema o jakou barvu !!!
navrhoval bych Černou Modrou(tmavou) a červenou...
Zatím je to nezavazně ať zhruba vím kolik čeho a muže se upřesnit cena...
ještě poslední oprava je ta že těch 80 je to bez deph čehož jsem si nevšiml... tak že musíme připočíst ještě 10 kačen státu...
Georges psal:a ten nápis na každé barvě hrnku je jednotnej (má stejnou barvu)???
bych asi bral červenej nebo černej...
Nápis bude jednotnej... v bílé barvě jak je výše...
Spidermila (Člen) 22.01.2007 13:36:21 Offline |
Americkej má pravdu
osiris psal:Filous psal:...no já nevim, já mam ten nápis šedej ...esi vono to nebude tym, že mam nerezovej hérneček
...nebo spinavej
...no špinavej ho momentalně mam...po ranim kafeti...nechceš mi ho přiject umejt?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ptal jsem se kdo ho chce? vy co o máte tak tu prosím neřešte blbosti...
Americkej psal:že některý z nás ho potřebujou umejt mi teda vůbec jako blbost nepřijde-to počkej,až začnem s pejskama
...no tag tos mi zrovinka připoměl, že nás čeká první hárání ...a to taky nejni žádná blbost
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Americkej psal:že některý z nás ho potřebujou umejt mi teda vůbec jako blbost nepřijde-to počkej,až začnem s pejskama
Máte Pejsky s nápisem bandit? to bych chtěl taky...
Filous psal:osiris psal:Filous psal:...no já nevim, já mam ten nápis šedej ...esi vono to nebude tym, že mam nerezovej hérneček
...nebo spinavej
...no špinavej ho momentalně mam...po ranim kafeti...nechceš mi ho přiject umejt?
...ok, vomeju ti ho, pripraf sampon a frote rucnik a at nigdo neleze do koupelny jo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mám sváma počítat? to čislo označuje počet kusu a jaké barvičky?
Jarda z Loun 2
bobule 2
maňas 2
Tomas600N 1
Pepo 1
mr.BSE psal:a ja nic?
taky sem chtel 2
S tebou počítám...
To jsou jen ti co nahoře říkali že by taky chtěli ale zatím to nepotvrdili pod mým dotazem jestli je někdo chce...
bobule psal:no jasný, 2ks a barva mě je ukradená
Tak Bandasku máš červenou tak jeden červený a jeden ti pak vylosuju...
Fik-B6S psal:V případě kdy by se odebralo jen 20 kusí mi vychází cena zhruba 80Kč za jeden.
Pro ty co nejsou z ostravy nebo aspoň poblíž je to 80+poštovné...
Tak se hlaste kdo máte zájema o jakou barvu !!!
navrhoval bych Černou Modrou(tmavou) a červenou...
Tak ja bych pokud to pujde bral 1x bilej + cervenej napis a 1x cervenej + bilej napis.
Pokud by to tak neslo tak jen 1ks cervenej hrnek ... s napisem samozrejme
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Spidermila (Člen) 23.01.2007 08:12:05 Offline |
Tak ja teda taky
Prosim jeden cerveny a jeden cerny.
Fik-B6S psal:Mám sváma počítat? to čislo označuje počet kusu a jaké barvičky?
Jarda z Loun 2
bobule 2
maňas 2
Tomas600N 1
Pepo 1
Tak ja bych se pridal a vzal bych 2. Jeden cervenej,protoze cervena je dobra. A pak cernej abych ho nemusel mejt Dik
Bedřich psal:hrnky dělal hrobař tady je jeho mail hrobar@cmail.cz tak jestli vám je vybrousí nevím...
Už jsem to pozjišťoval u MPM quality..
Mají sídlo kousek od baraku...
Potisk se bude dělat Laserem...
Připomínám že čím víc nás bude tim to bude levnější...
během čtvrtku pozjišŤuju kolik bude stát poštovné a něco v čem by se to dalo odeslat...
Tak zatím jsem od vás dostal objednávku na 25 hrnků. kdo si objednal ten to ví...
objednávky ještě neuzavírám...
Zítra skusím zjistit kolik bude stát poštovné a nějaká krabka na ty hrnky aby se jim cestou nic nestalo...
Muzu taky jeste objednat 2 Černy ? penize to musite pak kam mam poslat urgovat!!
vitas psal:bylo by možno jěště dva kousky na brvě nezáleží díky
stejný nebo různý?
Dneska jsem to nějak nestihl ale zítra se stavím na poštu ohledně ceny kolik by stálo zaslání a hlavně jetli mají nějaké krabičky....
S penězma se ještě ozvu zatím můžete ještě objednávat... případně i rušit....
k tomuto okamžiku jste si objednali něco přes 30 kusů...
Z dohoto důvodu bych vás chtěl požádat o důvěru a zeptat se na možnost platby předem?
vitas psal:to by šlo myslím že by trochu té důvěry bylo tak kolik a kam
nespěchej zatím nevím kolik bude stát odeslání a kolik nějaka krabice do který to dám...
cena hrníčku je nahoře je to 29 + 9,8
a mazi všechny hrníčky se rozpočítá častka 750 kč tak si to zhruba spočítej a vyjde ti cena na hrníček...
zitra pozjišťuju kolik bude stát to zaslání a jakým způsobem a dám vědět...
ano ja poslu taky penize predem, musim ti verit clovece , chcu teda ty 2 cerny hrnky pokud to pude !!
Tak jsem pozjišťoval ceny:
Zde je mále info...
a oprava cen:
Hrníček stojí 29,-
Laser 20,- (vypadá stejně jako pískovaný)
příprava vyroby 200,-(jednorázově)
tak že to při objednaných 30 kusech dělá asi 70kč za kus + poštovné...
zaslání doporučeně stojí zhruba 50 + 10 za krabici...
Jsem rád že jste ochotni platit předem proto nemusím řešit dobírku která je zbytečně drahá...
Zašlete mi na email Vaše adresy a já vám obratem zašlu číslo účtu na který provedete platbu a sumu kterou požaduji. Připiště ještě jednou počet kusů a barvu kterou chcete.
Je na výběr mezi:Modrou tmavou, červenou a černou.
Okamžitě po vybrání peněz za všechny objednákvy nechám hrníčky vyrobit(napíšu sem předběžný termín kdy budou hotovy) a rozešlu je....
V každém Emailu mi zašlete taky adresy kam to mám pak poslat...
V těch Emailech piště i kompletní Přezdívky ať vás mužu odškrtávat ze seznamu...
Fik-B6S psal:Tak jsem pozjišťoval ceny:
Zde je mále info...
a oprava cen:
Hrníček stojí 29,-
Laser 20,- (vypadá stejně jako pískovaný)
příprava vyroby 200,-(jednorázově)
tak že to při objednaných 30 kusech dělá asi 70kč za kus + poštovné...
zaslání doporučeně stojí zhruba 50 + 10 za krabici...
Ne ze by mi slo o tech par korun ale pokud to pocitam spravne tak
200/30=6,6+20+29=55,70 !
A jeste jedna vec proc to posilat doporucene nestaci normalne ?
levap psal:Ne ze by mi slo o tech par korun ale pokud to pocitam spravne tak
200/30=6,6+20+29=55,70 !
A jeste jedna vec proc to posilat doporucene nestaci normalne ?
Zapoměl jsi na jednu maličkost a co DPH...
Nahoře je napasné že ceny jsou bez dph....
a Doporučeňě je to jistější...
Michal psal:čau měl bych zájem taky chtěl bych 1xčernej 1xmodrej a 1x červenej DÍK
Objednávky beru pouze emailem a jsou již závazné...
Fik-B6S psal:levap psal:Ne ze by mi slo o tech par korun ale pokud to pocitam spravne tak
200/30=6,6+20+29=55,70 !
A jeste jedna vec proc to posilat doporucene nestaci normalne ?Zapoměl jsi na jednu maličkost a co DPH...
Nahoře je napasné že ceny jsou bez dph....
a Doporučeňě je to jistější...
OK OK jen jsem se zeptal o nic nejde ! Jinak tedy bilej s cervenym napisem moze neni?
A vysledna cena za kus je tedy 70 + 60 ?
levap psal:OK OK jen jsem se zeptal o nic nejde ! Jinak tedy bilej s cervenym napisem moze neni?
A vysledna cena za kus je tedy 70 + 60 ?
Ne bohužel není je to stejné jako u piskování...
a cena je jak uvádíš..
pkud se ti zdá poštovné drahé tak se domluv s někým z okolí a dejte objednávku dohromady...
Pool psal:to FiK>taky sem ti poslal objednavku na mail ... tak uvidime
Nazdar už jsem na to koukal...
Tak jsem taky poslal obejdnavku
Fik-B6S psal:Ptal jsem se kdo ho chce? vy co o máte tak tu prosím neřešte blbosti...
Super akce taky objednám, jen malej dotaz, ten nápis je z jedný strany? ,kdyby jo ,byl bych pro,aby byl z druhý strany, než je tady na obrázkách,prostě,když jsem pravák,tak ať to viděj ty co sedí naproti, já vím je to vina,ALE
MiKu psal:Fik-B6S psal:Ptal jsem se kdo ho chce? vy co o máte tak tu prosím neřešte blbosti...
Super akce taky objednám, jen malej dotaz, ten nápis je z jedný strany? ,kdyby jo ,byl bych pro,aby byl z druhý strany, než je tady na obrázkách,prostě,když jsem pravák,tak ať to viděj ty co sedí naproti, já vím je to vina,ALE
abych řekl pravdu tak tohle jsem neřešil... měl jsem podobný hrnek v ruce ale nenapadlo mě dívat se na druhou stranu... ale typuju že je pouze z jedné strany Ale poptám se...
Fik-B6S psal:MiKu psal:Fik-B6S psal:Ptal jsem se kdo ho chce? vy co o máte tak tu prosím neřešte blbosti...
abych řekl pravdu tak tohle jsem neřešil... měl jsem podobný hrnek v ruce ale nenapadlo mě dívat se na druhou stranu... ale typuju že je pouze z jedné strany Ale poptám se...
teď jsem Ti poslal mejla, tak zatím díkes
MiKu psal:Fik-B6S psal:MiKu psal:
Super akce taky objednám, jen malej dotaz, ten nápis je z jedný strany? ,kdyby jo ,byl bych pro,aby byl z druhý strany, než je tady na obrázkách,prostě,když jsem pravák,tak ať to viděj ty co sedí naproti, já vím je to vina,ALEabych řekl pravdu tak tohle jsem neřešil... měl jsem podobný hrnek v ruce ale nenapadlo mě dívat se na druhou stranu... ale typuju že je pouze z jedné strany Ale poptám se...
teď jsem Ti poslal mejla, tak zatím díkes
lováčky jsem teď poslal,tak už se těším na káfko a ty se těš na ,až se někde potkáme
Georges psal:Fik: Do kdy přijímáš obědnávky? Maš nějakej termín kdy bys to chtěl mít už uzavřený?
navrhuju do 31. Pak počkám yž mi přijdou všechny peníze což bude tak do pátku a hned v pátek bych to objednal...
Fik-B6S psal:Georges psal:Fik: Do kdy přijímáš obědnávky? Maš nějakej termín kdy bys to chtěl mít už uzavřený?
navrhuju do 31. Pak počkám yž mi přijdou všechny peníze což bude tak do pátku a hned v pátek bych to objednal...
tak to budu mít možná problém protože máme v práci inventůru tak uvidím kdy to stihnu,zkusím to zařídit jinak
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:tak to budu mít možná problém protože máme v práci inventůru tak uvidím kdy to stihnu,zkusím to zařídit jinak
Co má inventůra společného s hrnkama?