Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Súčiastky potrebné na výmenu rozvodov...

alex (Člen)
09.04.2008 16:36:17

Súčiastky potrebné na výmenu rozvodov...

Čaute chlapi, mám B12N rv98, viete mi niekto poradiť aké súčiastky potrebujem na výmenu rozvodovej reťaze??? Viem, že reťaz určite áno... len neviem, aké tesnenia či nejaké iné príslušenstvo??????? helphelphelp Menia sa aj klzáky a šponovák či netreba??? Filous tvrdí, že netreba ale v servise mi tvrdili, že treba... kua, som z toho v pussy Reťaz sa predáva vcelku alebo je roznitovaná??? Napíšte mi prosím niekto kto má s tým skusenosti... Ja som z toho fakt v pussy help

...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex (Člen)
09.04.2008 16:39:16

Re: Súčiastky potrebné na výmenu rozvodov...

poprípade mi pošlite na e-mail nejaký katalógový list, ktoré súčiastky treba objednať...

maňas (Člen)
09.04.2008 19:12:16

no řetěz a obě kola sou logický,těsnění z jedný strany taky,pokad ho chceš dát nový,spousta lidí to řeší silikonem. U napínáku už si jistej nejsem,jestli se měníheadshakesurprised

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Kelly01 (Člen)
09.04.2008 19:38:20

zajímavé témaevil

God Save The Queen!
Billy (Člen)
10.04.2008 07:46:14

Kola se nemenej ne kurna ? idontknow

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
alex (Člen)
10.04.2008 14:05:28

Maňas si to asi pomylil s retazovym kitom... to neva... ale este mi tu zatial nikto v tejto problematike neporadil... Viem, že reťaz treba meniť ale ozub. kolecka sa nemenia... ide mi o tesnenia, klzaky a nejake prislušenstvo... helphelphelp

osiris (Člen)
10.04.2008 18:21:36

...kup jen ten řetěz (ne vcelku ať nemusíš půlit motor nebo ten řetěz)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
maňas (Člen)
10.04.2008 20:22:23

tak to sorry,je fakt,sem zase myslel na něco jinýho,ve finále už ti osi napsal,tak se do toho nebudu montovat,stejně tomu nerozumímredface

alex (Člen)
11.04.2008 08:24:05

osiris psal:

Diky Osi... Reťaz sa predáva aj spojená a aj rozpojená? Tesnenia a nič iné nie je potrebné??? hmm, asi nie... Chcel by som totiž dať nové tesnenia, ktoré sa pri výmene rozvodu demontujú... lenže neviem ktoré to sú... bad som asi idontknow

K.a.s.y.m. (Člen)
11.04.2008 08:26:31

alex psal:
osiris psal:

Diky Osi... Reťaz sa predáva aj spojená a aj rozpojená? Tesnenia a nič iné nie je potrebné??? hmm, asi nie... Chcel by som totiž dať nové tesnenia, ktoré sa pri výmene rozvodu demontujú... lenže neviem ktoré to sú... bad som asi idontknow

Mám pocit,že prodávají stejně jen celou sadu těsnění a ta stojí asi 3000 tak pořemýšlej jestli se to vyplatí.Při výměně rozvodovýho řetězu vrchem žádný neznehodnotíš pokud mu vyloženě úmyslně neublížíš.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vOjTaB6 (Člen)
11.04.2008 08:28:09

alex psal:
osiris psal:

Zadny tesneni, vsechno to delas jenom se sundanym vikem ventilu, pod nim je jediny tesneni, ktery rozebiras, ale to menit nemusis, teda pokud neni dorasovany a potrhany.

Bandit rulezz!!!
alex (Člen)
11.04.2008 08:56:35

ahaaaaa, diky chlapi... už tomu začínám rozumieť... trošku... bigsmilegood

Filous (Člen)
11.04.2008 11:05:33

...kup jenom rospojenej řetěs s nejtovací spojkou, kola ani kluzáky se neměněj...a krom ventilovýho víka budeš rozdělávat eště malý víčko na pravý straně, aby sis přes kliku nastavil motor do správný pozice...dyš budeš šikovnej, tag těsnění při sundavání nepoškodíš a použiješ ho znova, dyš ho přetrhneš, tag ho buťto podmažeš silikonem nebo si koupíš origo nový za cca 300,- Kč (těsnění se prodávaj normálně samostatně) a nebo si ho uděláš...vjeř mi bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
11.04.2008 11:59:23

Filous psal:

...kup jenom rospojenej řetěs s nejtovací spojkou, kola ani kluzáky se neměněj...a krom ventilovýho víka budeš rozdělávat eště malý víčko na pravý straně, aby sis přes kliku nastavil motor do správný pozice...dyš budeš šikovnej, tag těsnění při sundavání nepoškodíš a použiješ ho znova, dyš ho přetrhneš, tag ho buťto podmažeš silikonem nebo si koupíš origo nový za cca 300,- Kč (těsnění se prodávaj normálně samostatně) a nebo si ho uděláš...vjeř mi bigsmile

ten malej hajzl stojí 300,-surprised vím proč používám silikon

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
maňas (Člen)
11.04.2008 15:30:01

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

ten malej hajzl stojí 300,-surprised vím proč používám silikon

jó pětistovka je furt pětistovka ,akorád ty věci jsou jakýsi dražší smile1smile1smokin

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS