Nejsi přihlášen
Re: Vodarna
kouřil jsem od 14ti let.před rokem mi máti přivezla vodnici z maroka,ale užíval jsem si jí třičtvrtě roku a mezi tím jsem přestal kouřit cíga uplně..po čtvrt roce nekouření cíg jsem si koupil borůvkovej tabáček značky SINDBAD,do tý doby jsem kouřil i jinný nikotinoví tabáky,ale tenhle mě protáh, že jsem se z toho poblil..máte zkušenost z nějakou dobrou značkou nenikotinovejch?mě to příde, že jsou všechny nahovno a akorát po nich škabe v krku
Když nejezdím,tak tvořím...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 20:58:41 Offline |
Vodárnu máme pěknou modrou...tabáky jsem měl jahodu,jablko a mandrinku.nechalo se tak nějak všechno.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Kua,serete do sebe nějaký sračky,kdyby ste si tam nacpali trochu zelenýho uděláte líp,to se clověk aspoň zasměje,takhle hovno
Vsichni pochopi, ze o tomhle debata neni,ale ty stim musis prijit voe
Second Class Citizen
1130 Café Racer
ydom psal:kouřil jsem od 14ti let.před rokem mi máti přivezla vodnici z maroka,ale užíval jsem si jí třičtvrtě roku a mezi tím jsem přestal kouřit cíga uplně..po čtvrt roce nekouření cíg jsem si koupil borůvkovej tabáček značky SINDBAD,do tý doby jsem kouřil i jinný nikotinoví tabáky,ale tenhle mě protáh, že jsem se z toho poblil..máte zkušenost z nějakou dobrou značkou nenikotinovejch?mě to příde, že jsou všechny nahovno a akorát po nich škabe v krku
Bez tabaku sem mel jen melounovej "tabak" od znacky SOEX (tusim) a byl vybornej.
Nicmene, jestli te skrabe, tak to neni nikotinem,ale tim, ze ti tam neco hori, coz nesmi
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Kua,serete do sebe nějaký sračky,kdyby ste si tam nacpali trochu zelenýho uděláte líp,to se clověk aspoň zasměje,takhle hovno
Voe někdo s tím začít musel Jinak bych řekl že co se škodlivosti týče,nebude v tom velkej rozdíl
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Kua,serete do sebe nějaký sračky,kdyby ste si tam nacpali trochu zelenýho uděláte líp,to se clověk aspoň zasměje,takhle hovno
Voe někdo s tím začít musel Jinak bych řekl že co se škodlivosti týče,nebude v tom velkej rozdíl
to je mozny,me de vo princip
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Kua,serete do sebe nějaký sračky,kdyby ste si tam nacpali trochu zelenýho uděláte líp,to se clověk aspoň zasměje,takhle hovno
rozdíl v tom moc není,ale je dost kravinek(anti nikotin. naustek,bublatko apod)třeba bilinné směsi,které jsou některé dost vpoho a hlavně voní..oproti cigárám.a je to pohodička a daj se sehnat aj levnější....takže jo..a fandím
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:
Vsichni pochopi, ze o tomhle debata neni,ale ty stim musis prijit voeVoe někdo s tím začít musel Jinak bych řekl že co se škodlivosti týče,nebude v tom velkej rozdíl
to je mozny,me de vo princip
Princip je jednoduchej,zapálíš a taháš
Jinak,nebráním se těm voňavejm kuřivům,párkrát sem si taky pokouřil a je to dobrý
Cvrček psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:
Vsichni pochopi, ze o tomhle debata neni,ale ty stim musis prijit voeVoe někdo s tím začít musel Jinak bych řekl že co se škodlivosti týče,nebude v tom velkej rozdíl
rozdíl v tom moc není,ale je dost kravinek(anti nikotin. naustek,bublatko apod)třeba bilinné směsi,které jsou některé dost vpoho a hlavně voní..oproti cigárám.a je to pohodička a daj se sehnat aj levnější....takže jo..a fandím
Jo,vo cigárech se nebavím,ty nekouřím. Teda dokud nechlastám,potom tahám jednu za druhou Ale vyhovuje mě to takhle
VikecB12 psal:Cvrček psal:VikecB12 psal:
Voe někdo s tím začít musel Jinak bych řekl že co se škodlivosti týče,nebude v tom velkej rozdílrozdíl v tom moc není,ale je dost kravinek(anti nikotin. naustek,bublatko apod)třeba bilinné směsi,které jsou některé dost vpoho a hlavně voní..oproti cigárám.a je to pohodička a daj se sehnat aj levnější....takže jo..a fandím
Jo,vo cigárech se nebavím,ty nekouřím. Teda dokud nechlastám,potom tahám jednu za druhou Ale vyhovuje mě to takhle
Koukám, že máme stejnej přístup.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nargileh je vodní dýmka s hašišem....o tu my si do indie napíšem....
když se to umí udělat, tak je to paráda....
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2008 07:23:33 Offline |
mr.BSE psal:ydom psal:kouřil jsem od 14ti let.před rokem mi máti přivezla vodnici z maroka,ale užíval jsem si jí třičtvrtě roku a mezi tím jsem přestal kouřit cíga uplně..po čtvrt roce nekouření cíg jsem si koupil borůvkovej tabáček značky SINDBAD,do tý doby jsem kouřil i jinný nikotinoví tabáky,ale tenhle mě protáh, že jsem se z toho poblil..máte zkušenost z nějakou dobrou značkou nenikotinovejch?mě to příde, že jsou všechny nahovno a akorát po nich škabe v krku
Bez tabaku sem mel jen melounovej "tabak" od znacky SOEX (tusim) a byl vybornej.
Nicmene, jestli te skrabe, tak to neni nikotinem,ale tim, ze ti tam neco hori, coz nesmi
Uhlík se tabáku nesmí vůbec dotknout musí ho zahřívat nepřímo...chce to cvik,ale dá se to naučit
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:ydom psal:kouřil jsem od 14ti let.před rokem mi máti přivezla vodnici z maroka,ale užíval jsem si jí třičtvrtě roku a mezi tím jsem přestal kouřit cíga uplně..po čtvrt roce nekouření cíg jsem si koupil borůvkovej tabáček značky SINDBAD,do tý doby jsem kouřil i jinný nikotinoví tabáky,ale tenhle mě protáh, že jsem se z toho poblil..máte zkušenost z nějakou dobrou značkou nenikotinovejch?mě to příde, že jsou všechny nahovno a akorát po nich škabe v krku
Nicmene, jestli te skrabe, tak to neni nikotinem,ale tim, ze ti tam neco hori, coz nesmiUhlík se tabáku nesmí vůbec dotknout musí ho zahřívat nepřímo...chce to cvik,ale dá se to naučit
Ja to vim, me to nerikej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2008 09:36:36 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
Nicmene, jestli te skrabe, tak to neni nikotinem,ale tim, ze ti tam neco hori, coz nesmiUhlík se tabáku nesmí vůbec dotknout musí ho zahřívat nepřímo...chce to cvik,ale dá se to naučit
Ja to vim, me to nerikej
to byla reakce ještě na Ydoma.Jen jsem to dal pod blbej příspěvek
já už to vyhodil,takže značku toho nenikotinovýho nevím......kua je jasný, že mě neškrábe nikotin, když jsem 10let hulil cíga..nikotýnové tabáky mi právě chutnaj,ale už se mi z nich děla blbě no...bo to bylo jen tim jedním SINDBADem,kterej je brutal silnej.....nevím...
joj jasný, že pálím uhlíky přes alobal..
každopádně po tý zkušenosti jsem na vodničku zanevřel a docela mě to sere....byl to vždycky luxus relax
Když nejezdím,tak tvořím...
ja si taky vobcas rad pobublam. Melounovej je asi fakt nej.
Kua to byly na kolejich casy - rozfajrovat na balkone gril, hodit na nej flakotu masa, vodevrit si lahvone, podpalit vodarnu, hezky si pobublavat a hlidat masicko.Pak si naprat pajsl, votevrit flasu neceho tvrdsiho a rano(ve 13:00) se probudit s pocitem krasne stravenyho predchoziho dne.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
pedro psal:Ja si taky davam nejradeji mam bilej meloun s troskou maty a jinak bahrajske japko a sery a zapaluju to cocobricama
coco je v cajku,ale nemit malej kapesni svajc,tak me z toho rozpalovani asi hrabne
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Borák psal:hele Filous mám tu něco do záhonku vod holandskejch zahrádkářů
tak kdyby pán chtěl tam mi s tim může f USB vosázet ten pozemek
prej je to nějaká fijalofá kytka...asi fijalka .. nebo tak něco
...tag já votpoledne zreju a vytrham plevel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2008 11:57:07 Offline |
Borák psal:hele Filous mám tu něco do záhonku vod holandskejch zahrádkářů
prej je to nějaká fijalofá kytka...asi fijalka .. nebo tak něco
tulipány????
Filous psal:Borák psal:hele Filous mám tu něco do záhonku vod holandskejch zahrádkářů
prej je to nějaká fijalofá kytka...asi fijalka .. nebo tak něco...tag já votpoledne zreju a vytrham plevel
Ale né že zreješ sebe
Tomas600N psal:nema někdo možnost sehnat vodarnu ze zahraniči za levnějši peníz?
Má pro tebe 2 možnosti, ale oboje domácí.
http://www.sigmapumpy.com/sph/cz/vyhled … aciVodarny
A pak ještě www.nargila.cz.
Tomas600N psal:nema někdo možnost sehnat vodarnu ze zahraniči za levnějši peníz?
co je pro tebe levnejsi peniz? ja sem na http://shanti.cz kupovala cca pred rokem stredni sisu za litr, coz si myslim je dobra cena...
jinak zmocni nekoho, kdo pojede na dovolenou do Egypta, tam se daj sehnat v podstate nejlevnejc...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:Tomas600N psal:nema někdo možnost sehnat vodarnu ze zahraniči za levnějši peníz?
co je pro tebe levnejsi peniz? ja sem na http://shanti.cz kupovala cca pred rokem stredni sisu za litr, coz si myslim je dobra cena...
jinak zmocni nekoho, kdo pojede na dovolenou do Egypta, tam se daj sehnat v podstate nejlevnejc...
no myslim pravě z egypta nebo tunisu,nebo kde se to všude prodava, asi před rokem tam byl kamoš a velka tam pry vyšla kolem 6-7 stovek,on tam kupoval myslim 4,a ptal se aj mě jestli nechcu,jenže tenkrat sem tomu nerozuměl
dnerska bych ji bral všemi deseti
Tomas600N psal:Lenka psal:Tomas600N psal:nema někdo možnost sehnat vodarnu ze zahraniči za levnějši peníz?
jinak zmocni nekoho, kdo pojede na dovolenou do Egypta, tam se daj sehnat v podstate nejlevnejc...no myslim pravě z egypta nebo tunisu,nebo kde se to všude prodava, asi před rokem tam byl kamoš a velka tam pry vyšla kolem 6-7 stovek,on tam kupoval myslim 4,a ptal se aj mě jestli nechcu,jenže tenkrat sem tomu nerozuměl
dnerska bych ji bral všemi deseti
...dyť je to hnusný hulit to kandovaný ovoce ...kup si 3/4 Javaanse, to je hulení...i náš mladej řek mamince, dyš mu to našla, že tomu nerozumí, že to je hulení uplně vo něčem jinym
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:Tomas600N psal:nema někdo možnost sehnat vodarnu ze zahraniči za levnějši peníz?
Má pro tebe 2 možnosti, ale oboje domácí.
http://www.sigmapumpy.com/sph/cz/vyhled … aciVodarny
A pak ještě www.nargila.cz.
voe ja čumim co to je,vykon 3 kW
jinak ta druha stranka ale ty ceny no
hold asi budu muset těch 13 kil dat,do egypta se nikdo nechysta
a v te sadě nebyva takovy ten plechovy kryt,co se dava na uhlik ať to pomaleji hoři? nevim jak se tomu řika
Filous psal:Tomas600N psal:Lenka psal:
jinak zmocni nekoho, kdo pojede na dovolenou do Egypta, tam se daj sehnat v podstate nejlevnejc...no myslim pravě z egypta nebo tunisu,nebo kde se to všude prodava, asi před rokem tam byl kamoš a velka tam pry vyšla kolem 6-7 stovek,on tam kupoval myslim 4,a ptal se aj mě jestli nechcu,jenže tenkrat sem tomu nerozuměl
dnerska bych ji bral všemi deseti...dyť je to hnusný hulit to kandovaný ovoce ...kup si 3/4 Javaanse, to je hulení...i náš mladej řek mamince, dyš mu to našla, že tomu nerozumí, že to je hulení uplně vo něčem jinym
Tomas600N psal:voe ja čumim co to je,vykon 3 kW
a v te sadě nebyva takovy ten plechovy kryt,co se dava na uhlik ať to pomaleji hoři? nevim jak se tomu řika
http://www.nargila.cz/tarbuse
Tarbuše?
Taky záleží co od toho čekáš... Budeš to přenášet, nebo to bude na místě, chceš to pro frajeřinu nebo pro chuť. Doporučil bych
Střední velikost. Dobře se přenáší (dá se rozložit), je otočná (pokud je vás víc a posíláte si jí tak je to super, není problém se stabilitou) a kouř se neochladí a neztratí chuť jako u těch velkejch.
Je to na tobě. Pokud nechceš koupit, tak si ty stránky alespoň pročti.
Ondráš psal:Tomas600N psal:voe ja čumim co to je,vykon 3 kW
a v te sadě nebyva takovy ten plechovy kryt,co se dava na uhlik ať to pomaleji hoři? nevim jak se tomu řikahttp://www.nargila.cz/tarbuse
Tarbuše?
Taky záleží co od toho čekáš... Budeš to přenášet, nebo to bude na místě, chceš to pro frajeřinu nebo pro chuť. Doporučil bych http://www.nargila.cz/grafika/dymky/nargila_22_2.jpg
Střední velikost. Dobře se přenáší (dá se rozložit), je otočná (pokud je vás víc a posíláte si jí tak je to super, není problém se stabilitou) a kouř se neochladí a neztratí chuť jako u těch velkejch.
Je to na tobě. Pokud nechceš koupit, tak si ty stránky alespoň pročti.
jo tarbuše
no jasně že to chcu kvuli chuti,na takove to domácí bublání občas na nějakou akci
měl sem parkrat pučenou malou,a s tou stabilitou to byl děs,sem to musel napasovat do džbanu,zajistit to hadrama
takže u te středni s tim problem teda nebude řikaš
Tomas: k dymce vetsinou je takovy jako sejtko (nevim, jak se to menuje), na ktery se dava uhlik...to je hodne na hovno a vetsina lidi misto toho pouziva alobal propichanej paratkem...to zavetri si musis koupit zvlast, ale da se to dost dobre taky vyresit alobalem...
jinak jestli to chces na doma a obcas to nekam potahnes, je urcite lepsi stredni, kouopit se da s jednim ci dvema slauskama, a nekery maj i otocnej ten stred, jak psal Ondras, to je ouplne nejlepsi, pokud huli najednou vic jak dva lidi...
Lenka psal:Tomas: k dymce vetsinou je takovy jako sejtko (nevim, jak se to menuje), na ktery se dava uhlik...to je hodne na hovno a vetsina lidi misto toho pouziva alobal propichanej paratkem...to zavetri si musis koupit zvlast, ale da se to dost dobre taky vyresit alobalem...
jinak jestli to chces na doma a obcas to nekam potahnes, je urcite lepsi stredni, kouopit se da s jednim ci dvema slauskama, a nekery maj i otocnej ten stred, jak psal Ondras, to je ouplne nejlepsi, pokud huli najednou vic jak dva lidi...
jo, to s tim alobalem znam
jinak asi pujdu do te středni,co radil Ondraš
jako vono je asi jedno, do ktery konkretne pujdes, nebude mezi nima zadnej markatni rozdil, rekla bych...a ceny - proti tomu, co stavaly driv, je nakejch dvanact stovek suprovka...
a aji kvuli skladovani a prenaseni doporucuju na to futral, delaj se takovy jako co vypadaj jak velky pouzdro na petankovy koule a nebo ja mam takovej jako batuzek, co vypada prozmenu jako obal na golfovy hole, kazdopadne sisu rozeberes, zabalis, do kapsicky do futralku skovas tabacky, uhliky, alobal a takovy ty chujoviny...
no az ji koupis a pokrtis, tak dej vedet, jaks poridil
Ondráš psal:Tomas600N psal:jo, to s tim alobalem znam
jinak asi pujdu do te středni,co radil OndrašJsem naplavenina z Prahéééééééé, tak jsem Ondráš a ne Ondraš.
mi jako skoro ostravakovi nejdou dlouhe samohlasky přes zobak takže pro mě Ondraš
Stránky: 1