Nejsi přihlášen
Re: řětězová spojka
Kelly ma pravdu, ja sem postracel na CZete za 2 roky taky sponku a kdyz ti vyjede retez muze te rozmlatit kus motoru, a pak kvuli takove picovine budes plakat ze mas diru v motoru, a na takove motorce bych na to ani nepomyslel abych tam daval nejakou sponku. Snytuj tak jako skoro kazdej a neres to nicim jinym.
Jojo souhlasím budu nýtovat.A když jsme u toho,vím že kladiva jsou nejlepší,ale co třeba tahle nýtovačka http://www.berantuning.cz/pripravkynaretezy.htm
nebo jestli by fungovalo i tohlehttp://jizdni-kola.profishop.cz/cyklistika/btl-05-nytovac-retezu-nautilus/
Hele jestli jsi nikdy nenýtoval tak si raději zajed do servisu.
Podle mě u bandoura je nej nechat si poslat už řetěz snýtovaný - nekonečný a shodit kyfku, vyměnit kola nasadit řetěz, kyfku atd . Ted jsem to dělal a práce tak na 2h a je to tutofka woe
...jednou jel Kakamil na Majli z Hořic aš do Hradce jenom s nasunutou sponkou, bo sme pospíchali a tag ňák se na to nejtování zapomělo a taky to vydrželo ...nejtovalo se aš na Jetu v HK...a že celou cestu tahal
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
To Kelly -
tak to je jasný, že nejsem nejchytřejší, ale snažím se poradit jak umim. Vod toho to tady jee nee. Pokecat s lidma který maj stejnýho koníka jak já a lecčemu se přiučit. Víc hlav víc ví. Jinak mi to připadá, že nás máš všechny za blbce nebo to nejchytřejší patřilo jen mě !
frcus psal:To Kelly -
tak to je jasný, že nejsem nejchytřejší, ale snažím se poradit jak umim. Vod toho to tady jee nee. Pokecat s lidma který maj stejnýho koníka jak já a lecčemu se přiučit. Víc hlav víc ví. Jinak mi to připadá, že nás máš všechny za blbce nebo to nejchytřejší patřilo jen mě !
Hele moc se necil a radi se zaregistruj sefiku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Tady by se myslím dala použít teorie bílé vrány...
Jen proto, že ji nikdo neviděl, nezamená, že nemůžou existovat. Když to tedy převedu na tento problém, tak to, že si nikdy neviděl, že by to nějaký umělec (určitě bych byl v pořadníku) udělal tak, že by se spojka rozjebala, neznamená, že se to nemůže stát. Ne třeba hned, ale časem. To si myslím já. Ale průměrně zručný mechanik by měl zvládnout i rozklepat nejtek
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1