Nejsi přihlášen
instalace MOHA Airborne
cus brambory, mam kuva problem s instalaci tyhle hry.dam to DVD s tou hro do mechaniky, zavru a nic. az treba na popaty se spusti menu, tak jako kliknu install, pak zadam kod, kliknu na "next" zobrazi se kam mi to nainstaluje, kliknu znovu na next, pak to jako nainstaluje celkem rychle direct X, tak zas kliknu next a pak jako ze uz kopiruje hru, ale kurva nic se nedeje, tak sem to tak nechal celej den a nehlo se to ani vo chuja, kuva prece nemuze trvat naistalovat hru dva dny... poradte kuva, chci posusovat nejaky ty skopcaky, cus
in God we trust
Re: instalace MOHA Airborne
pitrman psal:cus brambory, mam kuva problem s instalaci tyhle hry.dam to DVD s tou hro do mechaniky, zavru a nic. az treba na popaty se spusti menu, tak jako kliknu install, pak zadam kod, kliknu na "next" zobrazi se kam mi to nainstaluje, kliknu znovu na next, pak to jako nainstaluje celkem rychle direct X, tak zas kliknu next a pak jako ze uz kopiruje hru, ale kurva nic se nedeje, tak sem to tak nechal celej den a nehlo se to ani vo chuja, kuva prece nemuze trvat naistalovat hru dva dny... poradte kuva, chci posusovat nejaky ty skopcaky, cus
origo nebo kopie?! Nemas to skrabli
pitrman psal:cus brambory, mam kuva problem s instalaci tyhle hry.dam to DVD s tou hro do mechaniky, zavru a nic. az treba na popaty se spusti menu, tak jako kliknu install, pak zadam kod, kliknu na "next" zobrazi se kam mi to nainstaluje, kliknu znovu na next, pak to jako nainstaluje celkem rychle direct X, tak zas kliknu next a pak jako ze uz kopiruje hru, ale kurva nic se nedeje, tak sem to tak nechal celej den a nehlo se to ani vo chuja, kuva prece nemuze trvat naistalovat hru dva dny... poradte kuva, chci posusovat nejaky ty skopcaky, cus
Já jsem jednou instaloval 2 dny databázi, ale to bylo na virtuální mašině.
Zkusil bych to co říkal Kelly. Když by bylo škrábnuté medium, tak stahnout z internetu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 psal:Nakopíruj to do kompu jako ISO a foukni to tam z Alcoholu...
pomalu pomalu vjedatore....Filous sice nejsem ale zas tak dalec edotoho nevydim, takze to koukej pjekne popsat radekzaradkemvoe joVosi ty koukej raci poslat ten velkej balik a tady to ty diskuze moc neles kdys tomu nerozumis jo a je to vorigo, kdyz neslo prvni dvd tak sem jim ho sel hodit na hlavu a vzal sem si druhy, a anito druhykuva nejde
in God we trust
No tak stáhneš si třeba ten Alcohol, nebo něco podobného. Viz. třeba http://www.stahuj.centrum.cz/?g[s]=alcohol, nainstaluješ, máš tam nějakou nabídku na přetažení CD do ISO obrazu na disk. To provedeš, pak ten ISO obraz pomocí toho programu jakoby připojíš (odborně při mountuješ ) a buďto spustíš z toho programu, nebo se ti zobrazí jako normální systémový disk. Pak dáš spustit instalaci. Mělo by to jít. Předpokládám, že máš Windows, že jo?
Moc Linuxáků, nebo Mekařů, či nedej bože BSDčkařů a Solarisáků tu nebude. Za systémy, které jsem opomněl se omlouvám.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1